Feri ha ilyen jól folytatja a kurmányzást legkésőbb 2010-ben nemcsak tőle de az mszp-től is megszabadulunk egy iddeig. Húúzzzzál bele Feri! Járd az országot és beszélj, magyarázz, oktass! Magad sírját ásod, kár hogy az ország sorsán és adófizetők pénzén de MEGCSINÁLOD!
Ne féldst te a Fideszt és a polgári oldalt, meg a jozan magyar társadalmat.Gyurcsány és bandája nem megerősődni fog, hanem porába hull., nem azért mert a Fidesz akarja, hanem azért, mert a sajátjai, ha még most hallványan látszik a felszín.A Képvíselőknek haza kell menni, ott élnek laknak, és egyre többször van az, hogy leköpdösík őket, számon kérik őket, nem az ellenzék, hanem a sajátjaik.Teljes egzisztencíális, morális válságot élík meg.Hogy meddig türik a zsarolást, nem tudni, de ha valaki a saját környezetében az abszulut nulla felé tendál, ahol azelőtt "köztiszteletben" álló, vagy vélelmezeten e definicíónak örvendett, az nagyon ciki.Na ezért bukik a Böszme.
Zsolti! Ne legyél már ennyire tájékozatlan.A számlaadásí kötelezettséget a Medgyessyék törölték el.Orbánék idejében vezették be, s nem lehetett csak úgy bemondani.1998-2002 között nem lehetett megtenni azt, amit a "Vörös Begy" aliasz Vadai Ágnes még a TV elött is a tisztelt nagyérdemű képébe bemondott, hogy jó neki öröklakása van BP.-n, de a szűleihez van bejelentve és passz, felveszi a mannit, de az Ő egy alapítványnak átutalja..Na ez az ami erkölcstelen, aljas, és képmutató, mert előre megfontontoltan image épytésre használja a közpénzt.Na ez a polgári Kormány idéjén kízárt volt.A saját "kakijukban" fentregenek és most úgy adják elő, mint a tisztesség bajnokai.Na ettől okádik a jó nép.Te meg itt fényező szakmunkásként osztod az észt.
Szerintem amit látunk, az Gyurcsány látványos megerősödése sajnos és ráadásul indul a kommunikációs kampány, szerintem innen emelkedni fog az Mszp népszerűsége, a Fidesz korán örül megint.....
Akkora kampány indul, hogy a Fidesznek nem lesz könnyű a népszavazásra fókuszáltatni a lakosságot. Ne feledjétek el, 2004 ben ilyen mélyen volt az Mszp a közvéleménykutatásokban, aztán simán nyert 2006-ban.
aha, szóval te vmi szellem féleség vagy(talán a kommunizmus szelleme?)... párszor jártam a Hősök tere környékén és az a székház, mintha tökkihalt lenne. rolók lent, semmi mozgás.