Bár sokan nem is sejtik, de benne van a politikai megosztottság és a féltársadalmi konszenzus, a gourmet életfelfogás és a sültparasztság.
Hajrá cvekedlipártiak és spenótrajongók, kard ki, kard! Illetve villa és kanál:)
és nem lesz gusztustalan csomós és nem lesz szaga annak a nyomorult lisztnek... :o)
ebbe a trutyiba szoktam belekeverni a lereszelt fokhagymát, egy pici cukrot, fehérborsot, sót, aztán tejet öntök hozzá, jól elkeverem - szép sima marad és ezt öntöm a spenóttrutyiba.
Na jó, jó ez igaz, már az óvodai frusztráció..... Persze azt is illik hozzátenni, hogy egynémely közkonyhán úgy főznek, mintha hurrikánt ennél, oszt csodálkozik az ovis hogy az ebéd utáni pihenés viharral kezdődik.... :)
A centristák szerint (mert te is az vagyol ezek szerint) mehet a tarhonya, de mi a krumplifrakcijó tagja nem engedünk az elveinkből!
Az Engem Vezénylő Tábornok Úr villával yól beletöri azt a fini kis pityókát a marhapöri szaftjába, és átfut rajta az a kósza gondolat, hogy érdemes volt megszületni.
A spenótpártnak plusz egy szavazat. De egyébként teljesen rosszul tudod: rendes rántással kell csinálni, és tejjel fôzni, és szó sem lehet keménytojásról, csak tükrösrôl. Úgyhogy én szekcióba tömörülök. :))