Hát ha tényleg ilyen C-vitamin feltalálója és társai lesznek a kérdések, akkkor laptop se kell... Egyébként Ádám hány évet élt??? Ezt úgy tudom, senki se tudja biztosan, csak azt, hogy földi emberként hány évet élt. Lehet, hogy rossz volt a kérdés. Bár vannak hiányosságaim bibliai témakörben, ezt azért illik tudni.
Alapvetően jól éreztem magam, mert egész normális és érdekes emberekkel voltam egy csoportban, és nem volt egyáltalán ciki vagy kínos a vallatós rész sem.
Összesen olyan 50-60 ember lehetett ott, és abból 7-8 fős csoportokat választottak ki, akik azután egy külön szobába mentek, és ülésrend szerint mutatkoztak be.
Hosszadalmas lesz kivárni a választ,mért nem értesítenek elöbb...-sztem.annyi idő kell a kielemzéshez,mire végig mennek az összes felvételen,és kiválogatják,kik legyenek,valószínüleg ez időigényes,ha nem tévedek?!...
Jól érezted magad? Kifogtad a jó fejeket,vagy nem?/szereplőkre értem/
Igazából két részből állt a casting, az első és hosszabb részben kellett mindenkinek egy igaz és egy hamis állítást mondania magáról, ami után a többiek (kb. 6-7 ember) kérdezgethettek ezekkel kapcsolatban, majd kb. 5 perc után szavazni kellett, hogy ki szerint melyik igaz. Az egészet közben videóra vették, amit majd nyilván kielemeznek utólag. A lényeg az volt, hogy ki mennyire szerepel, mennyire kommunikál a többiekkel, ezt el is mondták.
Ezután egy 21 kérdéses teszt következett, amiket szóban tettek fel, 4 mp-es időközönként, vagyis, csak akkor volt esélyed a választ leírni, ha egyből tudtad. Ezek olyan nehézségűek voltak, mint amik a műsorban is elhangoztak, csak itt nem voltak megadva válaszlehetőségek.
Nem tudom, hogy melyik részt milyen súllyal veszik figyelembe, de abból nem csináltak titkot, hogy az első (a szereplős-vallatós) bőven hangsúlyosabb, mint a másik, hisz el kell adniuk a műsort, és nem "kuka zseniket" akarnak a műsorban látni.
Látjátok,én is hiába kérdezősködöm,nem nyilatkoznak azok,akik voltak már,pedig nem egyszer kérdeztem,mik voltak a kérdések,stb...-az okát nem tudom,de a másik játékban résztvevők topikjait olvatam,ott még a kérdéseket is megmondták,mik voltak...:) Szép napot!
Én 4-én megyek, ha még megy valaki utánam, annak ígérem, beszámolok. Nem hiszem, hogy le lehet tiltani, mivel az itteni fórumnévből nem lehet megtalálni az IRL személyet (remélem:-)))
Ma voltam castingon. Eddig általában jól sikerültek a válogatásaim, a tényleges játékok pedig többször kiválóan, ám most nagyon bizonytalan vagyok. Sajnos az a fajta kommunikáció, amit ez a játék kíván, nekem nehezen megy.
Látod, te szerintem bekerülsz! Korrektek a válaszaid,és látok benned egy lendületet,az udvariasság és az inteligencia között,tudod hogy felelj a kérdéseimre,hisz nem gúnyolódásnak szánom,és ezt te jól tudod!:)