keresgélem, honnan tudom a chello-s címedet, ha rájövök, megmondom. de nem az iwiw-ről az biztos. most kereslek ott, de nem működik a keresés per pillanat:(
15.e nekem sem jo, Encsikem nevnapja van,masnap meg a keresztelo.tuti tatarjaras lesz nalunk.meg nem artana keszulni a keresztelore is mert nalunk lesz az ebed.
sziasztok, le kell mondjam a talit, még mindig be van csövezve a mellem. talán pénteken kiszedik. tudjátok, megműtöttek, mert begyulladt és tályogos lett. már gyógyulgat, de nem kellemes.
no, csajok. én igazoltan távol, a diagnózis: internet-túladagolás :) egyszerűen nem volt időm ennyit netezni az egyéb netezendők (ja és a munka...) mellett.
ja, és közben találkoztunk stunccal ;) nemtom, miért képzeltem, hogy rövid göndör haja van??? (pedig nem is)
a következőt javaslom: talizzunk szept. 15-én szombaton. Ha Kismazsi inkább pihenni akar, ne zsizsegjünk a nyakán :) akkor találkozzunk valami gyerekbarát helyen, Millenáris pl.
Cicafül, mi pedig összefuthatunk 8-án vhol, duuurva, h még nem is láttam a kisfiadat... természetesen bárki csatlakozhat.
nekem az összes időpont közül szept. 8 lenne a legeslegjobb, gyerekkel mennék, én erre szavazok, de igen inaktív tagként nem sokat nyomok a latba...azért igyekszem