Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Köszönöm. Akkor jól tippeltem, ráérő nénikék csinálnak ilyesmiket, és semmi leuralási szándék nincs bennük, mint ahogy zakkant zaklatónk feltételezte. Kötögetnek, itt-ott elhagyják, aztán örülnek, ha valaki örül neki.
Az ilyen apróságokból látszik, mennyire nem emberi a rusnyaság: nem csak, hogy nem érti az ilyesmit, de rögtön a saját beteg hajlamait vetíti ki rá.
Kíváncsi vagyok, mit szólnának ezek az asszonyok az idézett blogposzthoz. De nyilván csak legyintenének rá, hogy az ő baja, neki kell együtt élni saját magával...
A Kolodko szobrok egy része - pl. Főkukac, Mekk Elek, Skála kópé, Breki, Szurikáta stb. - rendszeresen kap sálat, sapit, rucit. :D Ezek saját fotók. Immmmádom őket. :D
Szoktak így kirakni apróságokat csak úgy, de vannak olyanok is, amiket "erre szakosodott" fészbúk csoportokba posztolnak ki. :D Kötött, horgolt cuccok, kis figurák, festett kavicsok stb...
És van olyan csoport is (eredetileg osztrák, de van már magyar szekciója is), ahol utazik a festett kavics: megtalálod, a rajta lévő kóddal posztolod, majd tovább "küldöd", azaz te is leteszed valahova.
egyébkéntt most eszembe jutott, életemben egyszer sajnáltam, hogy nem tanultam meg kötni, volt évekkel ezelőtt valami akció, amit azzal hirdettek, hogy a sarki pingvineknek kell sálat-pulcsit kötni mert nagyon fáznak ott az északi/déli sarkon, ahol vannak (nyilván aztán gyerekeknek ment), de az ötlet nagyon kedves volt, hogy valami személyes is legyen a dologban
Nyilván erre sem reagál egészségesen. Normális ember, ha talál egy ilyet, akkor értékeli és vigyáz rá. Amikor a Subnauticát játszom és találok egy időkapszulát, amit más játékosok hagytak hátra, mindig megőrzöm, amit bennük találtam, pedig azok csak pixelek.
Ki az az őrült, akinek az jut eszébe, hogy ha valaki hátrahagy egy kedvességet, amit ő véletlenül megtalál, azzal az ajándékozó galád módon "irányítani próbálta az érzelmeit"?? Ilyet a folyosó végén lakó, magányos, félbolond Irénke szokott magyarázni, aki valamiért mindent és mindenkit utál. Gratulálok, rusony, hogy ide jutottál, és ezt te fejlődésnek érzed. Egyre bogarasabb vénasszony vagy.
a Pasaréti téri aldinál van egy Kolodko miniszobor, egy virágárús néni emlékére, ő is mindig kap sapkát-sálat télire, de olvastam, hogy más Kolodko-szobrocskák is, hogy meg ne fázzanak :)
Egy kis személyiségteszt így az ünnepek közeledtével...
Te mi éreznél, gondolnál, tennél az alábbi szituációban? "Találtam a múltkor a régi (1.) Mammutban a mamutszobroknál egy aranyos, szív alakú, hímzett könyvjelzőt (kulcstartót? ezt se tudom), hozzá levélke kézírással, kedves megtaláló, mosolyt szeretnék csalni az arcodra."
Gondold végig, és csak aztán olvass tovább!
* * * * * * * *
Én ilyesmiket gondolnék: Ez de kedves, biztos egy unatkozó nagyi akart egy kis örömet szerezni a népeknek. Talán csak kirakta és boldog bizakodással sorsára hagyta őket, talán egy fikusz mögül figyeli a reakciókat. Ha tetszik és használnám, mosolyogva elteszem. Ha nem, akkor visszateszem egy feltűnő helyre, hogy más örülhessen neki.
Mit gondolt róla a rusnyaságáról elnevezett alperes?
"Itt mit akart ez a fabrikáló? Irányítani, hogy mit érezzek. Önmagát helyezni középpontba. Adakozásról szó nem volt egyébként. De nincs nekem erre a bárkinek és mindenkinek szóló “kedvességre” szükségem."
Durva, mi? Nem is képes értelmezni azt, hogy valaki önzetlenül csinál valamit, csak úgy a mások örömére. Biztos leuralni akart. Irányítani!
Na, ez a nyomiság, ami a világot nyomja...
Itt Angliában divat az is, hogy ráérő nénikék kötögetnek köztéri célokra.
Pl. a Tesco bejárata előtt egy nagy embermagas, nagy hengeres postaláda van, és pár havonta mindig más kötött sapkája van!
Szerintem hamarosan lesz neki egy új, karácsonyi témájú sapija :-)
A satnyulás, mióta világ a világ, minden szinten tapasztalható. De ne mérgelődj, nem érdemes, gondolj a fizetségre, hogy majd mit veszel belőle, mondjuk valami nagyon finom jutcsi falcsit a cicceknek. Mindjárt máshogy néz ki az eset. :)
pontosan, éppenséggel megóvni kéne azt a keveset, ami megmaradt
mindegy, már kidühöngtem magam ezen, most egy segghülye szerző segghülye szövgéből próbálok valami elfogadható angol szöveget faragni, hogy legalább angolul legyen valami értelme :)
és aztán még azon is ki voltam akadva, hogy az egyik szerzőm elküldte egy szövgét, hogy ugyan nézzek már rá, mert elvileg átment valami nyelvi lektoron, de neki gyanús volt, hogy feltünően keveset javított bele, pedig tudja magáról, hogy angolból nincs a top-on, hát megnéztem, és után egy fél órán át hápogtam neki a telefonba, hogy a a lektor lófaszt nem csinált, sőt még a jó szakkifejezéseket "kijavította" baromságokra, és volt pofája ezért még pénzt kérni, komolyan elképesztő, hogy valakinek van pofája ezért a semmiért még pénzt is kérni, és hogy szóljon azoknak, akik a munkát kiadták, hogy se ne fordíttasanak, se ne lektoráltassanak az illetővel a jövőben, mert minősíthetelenül szar, amit kiad a kezéből és magukkal basznak ki, a kuya nem fog vergődni azzal, hogy megpróbálja kitalálni, mire gondoltak a szerzők, max. megnézik képeket, ha vannak
Különben éppen nemzeti érdek volna, hogy a labancok, nácik, ruszkik és hazai szekértolóik után még megmaradt műtárgyakat, meg emlékeket legalább megóvnánk. Én pl arról a páncélról nem is tudtam. Csak remélhetjük, hogy Lézerjanink nem minősül diplomatának, vagy külföldi államfőnek, ha már itthon nem lehetett az. ;)
igazad van, te fasz, tényleg baromira vicces, ahogy a népmenzeti turulyfosadék fideszfaszok szétverik a közművelődési hálózatot, a műemlékvédelmet, az örökségvédelmet , a múzeumokat és a kapcsolódó kutatóhálózatokat
A kormányzó párt, A Népi Erők Pártja (PPP) szerdán hangsúlyozta, hogy felelősségre kell vonni az államfőt. „Az elnöknek azonnal és részletesen magyarázatot kell adnia erre a tragikus helyzetre” - mondta Han Donghun, a párt vezetője a televízióban, hangsúlyozta, „minden érintettet felelősségre kell vonni”. Reggel az elnök kabinetfőnöke és kulcsfontosságú tanácsadói „tömegesen nyújtották be lemondásukat” - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség.