Keresés

Részletes keresés

alphst Creative Commons License 2023.07.24 -1 1 18883

A "migránspolitikánk" vagy micsodánk barbár és embertelen, a háborús politikánk vagy micsodánk demagóg és gyűlölködő, szóval impozáns dolog ezt szeretni, igazán büszkén nézhetsz végig magadon tisztesség és erkölcs perspektívában.

Előzmény: sovanya (18879)
attailor2 Creative Commons License 2023.07.24 0 0 18882

Hajrá P. Anna és pétlen Anna!

Előzmény: schanc (18881)
schanc Creative Commons License 2023.07.24 -1 1 18881

Pozitív hír, hogy Panna és Anna is győzelemmel kezdték a heti tornájukat.

Panna szerintem kb. két év után nyert WTA-főtáblán meccset.

Hepci Creative Commons License 2023.07.24 -1 3 18880

Khmmm... látom, elakadtál ott, hogy Brüsszelben levágják a kisfiúk kukiját és helyette puncit fúrnak nekik...

Khmmm... lentebb már egyszer írtam, hogy hazánk európai presztízse kb. azon a szinten van, mint a rendszerváltás körüli időszakban (bolti lopások Burgenlandban) Labancföld keleti felén...

Khmmm... erről sajnos nem a mainstream média, a csecsemőbaszó brüsszeliek és nem is a pelenkás ámerikai vén magyarzsidó tehetnek, hanem a kormányunk, amit én például rettentően szégyellnék, ha lenne hajlamom ilyen baromságra, hogy szégyelljem magam mások helyett...

Khmmm... akik viszont ezt a potrohos, jellemtelen, korrupt, álkeresztény, harácsoló, moszkovita gazembert ismételten megválasztják, azoknak lenne okuk a szégyenkezésre, hasonlóan a méltán rossz emlékű Gyurcsótány Ferenc egykori híveihez...

Előzmény: sovanya (18879)
sovanya Creative Commons License 2023.07.24 -2 1 18879

A main stream media (tulajdonosai) "rühellik országunkat" a migránspolitika ,és a háborus politika miatt (meg azok akiket félre tudnak vezetni) De ha segitessz talán felgyujthatják a te autódat is és b. vá tehetik a gyereked.......

Előzmény: alphst (18878)
alphst Creative Commons License 2023.07.24 -1 2 18878

Törölték, de addigra már elindult így a nemzetközi útjára. Valahol itt van az egyébként, amiről Hepci írt, hogy a szutyok magyar kormánypolitika kikerülhetetlen, mert ez a sértődöttség és dacos odavágás a torna hivatalos kommunikációjában is pont ebből fakad. Nem csoda, hogy rengetegen rühellik az országunkat, nagyon sokat tesz érte a hivatalos állami képviseletünk, és az ilyen eseménykommünikék is.

Előzmény: Omar Khajjám (18875)
attailor2 Creative Commons License 2023.07.24 0 0 18877

Ó jeh, mindenki nyert akinek szurkoltam, ez se soxor van!

1 milliót kellett volna feltenni a tippmikszre, s akkor most nyertem volna 2 milliót vagy 3-at!

Előzmény: attailor2 (18876)
attailor2 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 18876

A mai döntőben Tyimofej Éva-nak drukkolok, mert ő legalább jól néz ki!

A páros döntőben pedig nagyon meglepődnék, ha Stollár+ Pityergő nyernének!

Omar Khajjám Creative Commons License 2023.07.23 0 0 18875

Valamiről lemaradtál, a torna hivatalos FB oldala is kommentelt a meccs kapcsán még aznap, aminek az utolsó mondata valami olyasmi volt, hogy a "the Chinese are manipulating the world", ami a magyar szöveg tükörfordítása és arra a videóra vonatkozott, ami a legtöbbet cirkuláltatott Twitteres kivonat volt.

Aztán ezt a mondatot törölték a kommünikéből, mivel ez tényleg nagyon általánosító és rasszista volt...

Előzmény: Opistho (18855)
Hepci Creative Commons License 2023.07.22 0 0 18874

Baindl kibírta, nyert a 2. meccsen is, ráadásul úgy, hogy valami baj van a vállával, csupa másodikat szervált, amatőr sebességgel.

A műkörmös Fannink elég jól játszott este párosban, leszámítva 10-15 röptehibát, és egy borzalmas szervagémet, amikor a meccsért szerválhatott.

Előzmény: MrMundr. (18871)
MrMundr. Creative Commons License 2023.07.22 0 0 18873

már az 1. szett jó fárasztó, néhol fantasztikus Fanny

6-5

Előzmény: Pinyő kapitány (18872)
Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.07.22 0 0 18872

Plusz még a párost is ma kellene lejátszania? Az szép menet lenne.

Előzmény: MrMundr. (18871)
MrMundr. Creative Commons License 2023.07.22 0 1 18871

Fanninak ez így nem túl jó, ha esetleg nyer is fáradtan állhat ki elődöntőzni. a játékrend kialakítója szinte minden nap hibát követett el, hét elején nem fértek be a sportt-s közvetítésbe a magyarok, köztük Miri történelmi meccse:). tegnap meg ha tudták várható vihar akkor Fannit kellett volna berakni harmadiknak.

identifikátor Creative Commons License 2023.07.21 0 0 18870

esik az eső, így szerencsére késnek a meccsek és többet fogok látni mint terveztem:)

Hajrá Fanni.

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.07.21 0 0 18869

Bondár Anna eléggé visszaesett: 144-ik és kikapott a rómain. 

Hepci Creative Commons License 2023.07.21 0 2 18868

Ma az utolsó negyeddöntőt játssza a műkörmös Fanny a Rómain, az ukrán Baindl ellen.

danmajerle Creative Commons License 2023.07.21 0 0 18867

Az feltűnt, hogy írtak egy cikket Tóth védelmében? Fel kéne már ocsúdni az állami agitprop kábulatából, és körülnézni a világban, mi is a valóság!

https://444.hu/2023/07/20/toth-amarissa-csak-egy-20-eves-teniszezo-aki-gyozni-akart

Előzmény: Rezign?lt bútorasztalos (18811)
alphst Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18866

Jobb későn, mint soha. Szerintem ez így rendben lehet, nem hiszem, hogy már akár egy hónap múlva is nagyon emlékezne az esetre a teniszközeg. Miután egyelőre teljesen más tornákon játszik a két lány, a személyes átbeszélésre nem nagyon nyílik alkalom valószínűleg. Csang twitterére, akármilyére elküldi még, aztán valahogy békébe fordul majd a dolog.
Kettőnk közös kedvence, Serena pl. a mai napig nem ismerte el a US Open döntőbeli alakítását hisztirohamnak. Amarissa már ezzel a pár mondattal elé került erkölcsileg.

Előzmény: Opistho (18863)
alphst Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18865

Kösz a dicsérő minősítést, és bátorítalak, csatlakozz te is a magamfajta értelmezni nem tudó gyökerekhez, miután a 18831-et tán még szótagolva sem értetted meg.
Puszipá!

Előzmény: Törölt nick (18849)
Hepci Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18864

Talán, ha 3 nyert szettre játszottak volna. :)

Előzmény: Pinyő kapitány (18862)
Opistho Creative Commons License 2023.07.20 -1 0 18863

"Nem gondoltam volna, hogy pályafutásom első WTA-főtáblás sikere ekkora vihart fog generálni. Mérhetetlenül sajnálom a történteket, Csang Suajt úgy játékosként, mint emberként tisztelem. Sohasem volt az a célom, hogy bárkit megbántsak vagy hogy tiszteletlenül viselkedjek bárkivel, főleg Csanggal. Belátom, hogy nem kellett volna úgy ünnepeljek a meccs végén, ahogyan azt tettem, és ezért elnézést kérek. A mérkőzés hevében cselekedtem, s elragadtak az érzelmeim. A teniszre fókuszáltam, de nem így akartam nyerni. Remélem, hogy a jövőben lesz lehetőségem leülni Csang Suajjal átbeszélni a történteket, mert el akarom mondani neki, mennyire sajnálom, hogy a mérkőzésünk ilyen körülmények között ért véget” – mondta Tóth Amarissa.

Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.07.20 0 1 18862

Sajnálatos fejlemény, hogy János Léka Ruca ilyen zsenge, mert nekem minimálisan 17 gém szükségeltetett a nyereményhez.

Előzmény: Hepci (18861)
Hepci Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18861

Begu nyert (6-3, 6-1).

Előzmény: Pinyő kapitány (18856)
roboter Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18860
Hepci Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18859

Végignéztem a (vágatlan) videót... a közönség nem tett semmi kirívót... a kínai lány irtózatosan hosszú és teljesen értelmetlen-szabálytalan cirkuszolása alatt összesen nem fütyültek annyit, mint egy bármilyen külföldi nagy versenyen, ha az egyik játékos 4-5 tőmondatban reklamál valamit a székbírónál. Talán inkább a rendezők egyik angol hozzászólását kifogásolták a saját honlapjukon, amiben manipulációval vádolták a "kínaiakat".

Az egyébként nem lenne baj, ha a verseny honlapján megnyilatkozó valaki a kisiskolás szintnél jobban bírná az angol nyelvet, mert pl. egy másik szövegben T. Amarissa mai, ukrán ellenfelét 'enemy'-nek nevezte...

Előzmény: dubios (18858)
dubios Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18858

Itt szerintem nem a rasszizmus jött ki, hanem a falkaszellem meg a hév (fütyülés stb, Mimi nyomeltörlésének megtapsolása volt a csúcspont), de ez történhetett volna bárhol, a fejlett nyugaton is. Amcsi filmekben az egyik legnagyobb toposz, hogy akinek problémái vannak, azt kirekesztik, időnként meg is alázzák, ne gondoljuk, hogy ott olyan nagyon empatikusak az emberek.

Előzmény: Opistho (18855)
Opistho Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18857

Federer ütőt csapkodott fiatalon. Mind jobban jártunk volna, ha TA inkább minden meccsen összetörne 3 ütőt mint Szafin.

Most olvasom, hogy 48 óra gyalázás és "magának kereste a bajt" után végre valaki szólt neki és megírta a bocsánat kérő üzenetet, illetve hogy majd személyesen is beszélni Zhang-el. Nagyszerű, ha komolyan gondolja, akkor innentől kezdve nem látom értelmét tovább szidni.

Csak nem értem miért kellett kivárni előbb, hogy a teljes WTA beletaposson és a kommentelők meg a teljes országot a viselkedésével azonosítsák?

Előzmény: MrMundr. (18854)
Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18856

Begu vs Jani meccsen tudja valaki, hogy mi van? Tipszmiksz szelvényemhez kellene, már csak erre az egy eseményre várok.

Opistho Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18855

Azt olvasom, hogy a WTA vizsgálatot kezd, na nem a bíró és T.A. ügyében, neeem, dehogy, hanem a "magyarok rasszizmusa" miatt. Mert nyilván a fütyülni az ázsiait aki a fél-ázsiai ellen játszik, az rasszizmus.

Már a t.öm tele van hogy ebben a sportban is már mindenre a polarizált politikai oldalak hisztijében merül ki. Nyugati woke rasszok és nemek iránti megszállott fanatizmusban, amire persze a magyar kommentelő, a "bántsák szittya népünk" és "ki a b.zi" stílusban reagál. A közös valóság megszűnt.

Többek között ezért hagytam abba az aktív tenisz nézést Federer visszavonulása után. Régen ez a sport a sportolókról szólt és nem a politikáról. Régen a nemzetiség és a rassz vagy a leszbikusság szóba sem jött volna, sem pozitív, sem negatív vonatkozásban

MrMundr. Creative Commons License 2023.07.20 0 0 18854

Federer is bunkó volt fiatalon:)

Előzmény: Opistho (18850)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!