Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
Jön itt nekem az ukrán haverokkal.Akik seggbekúrnak,ha ő úgyakarja.De legalábbis megkérheti őket.Ezzel azt kivánta éreztetni,hogy ő egy "valaki" "nagyonmelegpite" ismerősökkel.Ráadásul Újpest drukker,biztos valami rettenet Ultra.
Továbbá nem értem,hogy miért kellen ukrajnáig menni?Vagy az olyan,jó gengszteres?Azt, majd remegve szarom le a bokám,hogy uristen ez az ember magázódik,meg még ukrán seggbekurós barátai vannak.
Igen,magának homoszexuális ukrán barátai vannak,fiam?Hát,igen embert barátjáról...
Egyébként ha felvilágositana,hogy mi köze van a miniszterelnöknek,5 rendőr faszságához?Továbbá minek kell egy néma tüntetésre szónok?Meg magyarzászlók?
A jelenlévők szellemi és esztétikai szinvonala nem volt túl magasan.De ez még nem gond.Viszont Ildike kamufelháborodott arcocskája,némi eröletett bánattal megfűszerezve mindent vitt.Nagyon gyenge volt az egész,ráadásul a gyurcsányozás még nagyobb viccet csinált az "ügyből".
Na, most lebuktál! Egy utolsó komcsi provokátor vagy! Ezt az eszement sületlenséget Fekete-Afrikával épeszű jobbos nem propagálja! Vagy legalább hozzáteszi, hogy a nő komcsi, azért beszél ilyen hülyeségeket.
'Katasztrófális a vihogásod. Zsanett helyében anyád is ülhetett volna május 4-én a kocsiban. Gondolom te is elvitted volna anyukádat hüvelykenetet rögzíteni az orvoshoz.'
Nem hiszem, hogy paja anyukája 21 éves leány. Ha mégis, akko bocsi:))
"Azt várjuk a rendőrségtől, hogy tisztuljon meg! (...) közösítse ki magából azokat a kollégákat, akik nem oda valók, akik oda keveredtek és az a feladatuk, hogy szétverjék a magyar rendőrséget" - fogalmazott a néma tüntetésként meghirdetett rendezvény szónoka, Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke.