Szia Tibi ! Ez így igaz :-) . Az igazság az,hogy tavasz óta levegőt venni se nagyon volt időm ,annyi volt a munka . Remélem mostanára egy kicsit több lesz a szabadidőm. Bár ha eljöttél volna akkor biztosan lett volna egy órám :-) .
Nem, sima "nagy" wincsi külső házban saját táppal, én jobban bízom a nem halálra miniatürizált dolgokban. És használaton kívül szépen kikapcsolt állapotban pihen, csak akkor nyomom be ha adatot mentek, de ilyesmi nincs minden nap. Páncélszekrényem nincs, de itt a panelben meglehetősen száraz a levegő. ;) Természetesen túláramvédő elosztóm van, az egész masinéria arról kapja az áramot.
Ez így helyes... 2.5"-os ? Amikor nem használod, legyen hűvös, száraz helyen, legjobb lenne egy páncél/lemezszekrény, az még a villámcsapás másodlagos hatásától (indukció) is megvédi. A gépeden túláramvédő konnektorba van dugva, ugye ? (Vagy UPS-en van ?)
Megfogadtam a tanácsod és vettem egy külső wincsit, csak és kizárólag akkor van bekapcsolva amikor anyagot rakok rá vagy veszek le róla, egyébként off állásban van.
Közben kiderült hogy az árgépen van olyan hely ahol 17.000 az új ára. ;) Így amennyiért el lehetne adni, inkább megtartom, jó lesz játszani a gyereknek.
Tudom hogy nem adok-veszek rovat, de... A hétvégén kaptam egy Rollei compactline 55 kiskompaktot ajándékba. Szeretném eladni. Mediamarktos vétel, a garijegye nincs érvényesítve. Épp csak kibontottam és lőttem vele 2 kockát, az LCD kijelzőn a védőfólia is sértetlen, doboza, minden tartozéka megvan természetesen. 30.000 körül látom a neten, 17.000-ért oda adnám. Hátha valakit érdekelne, vagy valaki ismerősének az ismerősének az ismerőse stb... megvenné ;) 5 megapixel, 3x-os optikai, 4x-es digitális zoom, 32MB beépített memória, SD/SDHC kártyával bővíthető.
Nálam Samsung DVD írók vannak (több év LG után kötöttem ki nála), reméljük OK lesz. Van még pár ASUS és LG a cégnél, valamelyik hátha megeszi. Küldöm a telefonszámot fénypostával :-)
Eddig én is az voltam, még soha semmilyen adatom nem veszett el ilyen lemezről. felmásoltam rá 5-6 képet aztán tegnap délután már nem tudtam olvasni róla. Leszaladtam vele a 3.-ra egy havarhoz akinek szintén RAM kompatibilis LG-je van a gépben de nála sem sikerült. Örökre hálás lennék ha neked összejönne. Ha a publikus mailcímemre nyomnál egy telszámot, holnap megcsörgetnélek hogy egyeztessünk. Köszönöm.
Jómagam nagy DVD-RAM rajongó vagyok - manapság talán a legbiztosabb archiválás a páncélszekrényben tartott pocket HDD, vagy szalag mellett - így minden cuccom DVD-RAM kompatibilis, még az asztali HDD/DVD-k is :-)
Sziasztok. Használ-e esetleg valaki közületek DVD-RAM-ot archiválásra? Nekem egy ilyen lemezre van fölmásolva kb. 2 év természetfotó termése, és most nagy hirtelen nem olvassa a meghajtó. Ahogy tudom, az LG meghajtók írják-olvassák, nekem is ilyen van, de az ismeretségi körömben mindenkinek más van. Jó lenne megmenteni ezeket a képeket valahogy.