Keresés

Részletes keresés

strongdong Creative Commons License 2007.05.29 0 0 338
Akkor ne feledd SaGa 334-ét, előtte be kell menni az út innenső oldalán lévő táborba, és valahol az épület belsejében egy hátsó szobában van egy Borov nevű tag, azt ki kell csinálni, és átkutatni. Kiírni kiírja a játék, hogy elvetted tőle a szükséges kulcsot, de az inventorydban nem jelenik meg, ez ne zavarjon. Utána mehetsz a másik tábor alagsorába.
Előzmény: _Snip_ (337)
_Snip_ Creative Commons License 2007.05.29 0 0 337
Köszi szépen! Igen, a Dark Valleyos cuccról van szó... :)
Előzmény: strongdong (331)
flugi Creative Commons License 2007.05.26 0 0 336
igen, és pont ezért írtam, amit írtam :DDD
Előzmény: SaGa (335)
SaGa Creative Commons License 2007.05.26 0 0 335
Fuxi valószinű a "Robin Hood" csapatra gondolt. Aki emlti őket, az egy kezdő stalker, aki azért emlegeti a puskát, mert nagyon megijedt a bloodsuckertől, ami lecsapta és abban reménykedik, hogy azzal a puskával már lesz esélye az ilyesmik ellen...
Előzmény: flugi (333)
SaGa Creative Commons License 2007.05.26 0 0 334
Igen, de oda csak akkor tud bemenni, ha előtte a másik épületcsoportban megkereste Borovot és elvette tőle az "kulcsot". Az nyitja a laborba vezető első ajtót. Addig felesleges bemenni a labor épületébe, amg ez nincs meg...
Előzmény: strongdong (331)
flugi Creative Commons License 2007.05.25 0 0 333
szvsz nem tróger, hanem balektárs ;)
Előzmény: strongdong (332)
strongdong Creative Commons License 2007.05.25 0 0 332
Igen, tudom, meg is értettem (lévén tolmács, mikor nem FPS-ezem :), csak nem gondoltam volna, hogy ennyire jót tesz, ha segít az ember a pofákon. Kivéve persze azt a trógert aki átvert a Gauss-infóval.
Előzmény: SaGa (322)
strongdong Creative Commons License 2007.05.25 0 0 331
Jut eszembe, lehet a Dark Valley labor is. Ha a Duty-őrség felől jössz a Garbage-ból, menj át a mocsaras-radioaktív részen, az út túloldalán van egy telep. Kisebb, mint a banditáké, két épület, igaz, azok emeletesek. A bejárattól a bal kéz felé eső alagsorában van a lejárat.
Előzmény: _Snip_ (329)
strongdong Creative Commons License 2007.05.25 0 0 330

Ha az X-18-at (vagymi) keresed, a psilabort: bemész a yantari nagy telepre, egyenesen előre, átvergődsz a teherautó- és pszh-roncsok közt, a szemközti falnál jobbra forul az út. Bal kéz felé van egy kis őrbódé-szerűség, jobb kézre meg egy nagyobb épület. Menj be a nagy épületbe, vezet lefelé egy lépcső, az visz át a labor-pályára.

Ha a prof. laborját keresed, az a pályára való megérkezés után 10-11 óra irányában van, egy külön kis gyűrű, független a gyárromtól.

Előzmény: _Snip_ (329)
_Snip_ Creative Commons License 2007.05.25 0 0 329
Sziasztok!

Segítsen már nekem valaki pls! Egy órája rohangálok a labor bejáratát keresve... a térkép szerint valahol a felszin alatt kéne lennie de egyáltalán nem találom...

Tx!
SaGa Creative Commons License 2007.05.25 0 0 328
Meg a pseudogiant-tel, snorkokkal és wolfratokkal...
Bár ha türelmes vagy, ezeket szép lassan kivégzik az anomáliák, csak elő kell pket csalogatni...

SaGa
Előzmény: Ivan Kozirev (327)
Ivan Kozirev Creative Commons License 2007.05.25 0 0 327
Az arénába, vagy sportpályára nem a főbejáraton kell bemenni, mert az tényleg bugos - egyből a következő pályára dob. Oldalt be lehet mászni a kerítésen keresztül. Akkor nem dob sehova, kűzdhetsz a mesterlövészekkel és az RPG-sekkel.
Előzmény: flugi (326)
flugi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 326
aha. nekem az volt a fő problémám, hogy a "titkos ajtó"-ról én azt hittem, hogy az a brain scorcherben van, mert egyfelől van itt olyan ajtó, amit nem tudtam kinyitni, mert nem találtam hozzá kódot (csak az egyiket, abban lőszer volt meg ilyesmi), másfelől a mozi végén azt mondja egy hang, hogy amit keresek, az itt van. Egyébként sem vagyok kibékülve azzal, hogy azzal, hogy közel mentem egy arénához, máris visszavonhatatlanul az atomerőműnél vagyok, és hogy nem lehet onnan sehogy sem visszajönni..
Előzmény: SaGa (325)
SaGa Creative Commons License 2007.05.24 0 0 325
Nem, az végig megmarad. Gondolom pont azért, hogy aki nem annyira figyel, az ne is értse mi történik. Hisz azt is elmesélik (a csapos is, meg a doki is utal rá), hogy a wishgranter nem igazán jótevő...

SaGa
Előzmény: flugi (324)
flugi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 324
elmondja, de egyrészt álomszerű snittben, másrészt a "find Strelok" küldetésünk nem válik érvénytelenné. Én ez utóbbiból arra következtettem, hogy strelok és én valami nagyon hasonlóak vagyunk, tesók, vagy ilyesmi (ezért összekever a Doctor), és majd nem megölni kell, hanem összebarátkozni. Vagy nektek eltűnik a "find Strelok" küldetés ezen a ponton, és nekem volt egy kis bug itt?
Előzmény: SaGa (323)
SaGa Creative Commons License 2007.05.24 0 0 323
A Doki most is elmondja ki az a strelok, csak oda kell rá figyelni...

SaGa
Előzmény: Mr_Fusion (320)
SaGa Creative Commons License 2007.05.24 0 0 322
Hmmm...

Rögtön az elején szép ékes angolsággal elmagyarázzák, hogy ásokon segíteni az jó dolog. Amikor az út mellett balra, a lakókocsi mögött megtalálod az első eü dobozt és kicsit odébb az első sebesültet...

SaGa
Előzmény: strongdong (313)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.05.24 0 0 321

Az a két "valódi" befejezés egyike, bár nekem még annak a valódiságával kapcsolatban is fenntartásaim vannak. Nem vagyok biztos benne, hogy annak a második fele tényleg valóság-e, valahogy nagyon (arra gondolnék, szándékosan, éppen ennek a sugallására) "álomszerűre" van csinálva az a jelenet, mintha csak valaki/valami elhitette volna velünk, hogy az történik amit látni vélünk; mint a Monolitos befejezéskenél.

Előzmény: flugi (317)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.05.24 0 0 320

!!! Spoiler, nagyon, ne tessék elolvasni, csak saját felelősségre. !!!

Strelokot nem tudod megölni, hacsak nincsenek erősen suicid hajlamaid... ;)

Találkozni pedig azért nem tudsz vele, mert nincsenek tükrök a játékban.

Sajnos a játékból az utolsó pillanatban kivett Dead City nevű területen (aminek a szövegei bennemaradtak a szövegkészletben) elég jól kiderül volna már a vége előtt is, hogy mi is a helyzet, ott ugyanis találkoztál volna élőben a Doktorral, aki az igazi neveden szólít, és elmondja egy részét annak, hogy mi is történt veled korábban.

Mivel ezt a részt kivágták, így csak akkor tudhatod meg az igazságot, ha a legeslegvégén "valódi" befejezést megtalálva beszélsz a C-Tudattal, ami elmagyarázza, hogy ki és mi vagy. Ha ez nem sikerül, és valamelyik "hamis" befejezést kapod, akkor csak lesel bután, és fogalmad sincs arról, mi is volt ez az egész, mivel az igazi befejezésen kívül csak a fenti rész tudott volna némi magyarázattal szolgálni, amit viszont számomra felfoghatatlan okból kidobtak.

Előzmény: flugi (319)
flugi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 319
nekem nem derült ki semmi, bár voltak furcsa bug jellegű események Pripjatyban. Pl amikor odaértem egy nagy aréna bejáratához, akkor körbement a kamera (anomália hegyek, monolith figurák szemből), és aztán betöltődött az erőműves pálya, amint visszaért a kamera. Egy lépés vagy lövés nélkül.

Strelokkal nem találkoztam, bár a Doctorral való találkozásnál úgy tűnt, hogy az én vagyok. De akkor a "find Strelok" küldetésnek elvileg teljesülnie kéne, vagy mi. Nekem az a játék (elvileg legjobb? - teleporterekbe ugrálós) befejezéséig ott volt a küldetéslistában, minden előrehaladás nélkül.
Előzmény: Konnektororrú (318)
Konnektororrú Creative Commons License 2007.05.24 0 0 318
A "jó" végek nem a Wish Granternél vannak, hanem egy másik helyen a szarkofágban. Amikor az X16 laborokban megtalálod Ghost holttestét (rajta áll egy Controller, az a szörny, ami heveny visítást, majd fejfájást okoz), akkor a feladatlistádban megjelenik, hogy találkozz Guide-dal, aki okosakat fog neked mondani, és pont ott van, ahol még a legelején Foxot megmentetted a mutáns qtyáktól. Ez a Guide azt mondja, hogy menjél vissza az Agroprom alatti rejtekhelyre, és ott találkozz a Strelok-banda utolsó tagjával, a Doktorral. A rejtekhelyen Doktor elmondja, hogy Strelok megfejtette a szarkofág titkát, ami egy zárt ajtó mögött található a szarkofágban. Ehhez az ajtóhoz a dekódert, meg némi felvilágosító jellegű doksit Strelok a pripjatyi hotelben rejtette el. Egyben itt kiderül az is, hogy pontosan ki a franc is ez a Strelok ;-))
Innentől a játék megy tovább rendesen (kilőni a Brain Scorchert, ilyenek), csak épp Pripjatyban még föl kell keresni a hotelt, aztán már a szarkofágban kicsit másfele kell menni. Így eljuthatsz a két "jó" befejezéshez.
Előzmény: Törölt nick (315)
flugi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 317
bár mindenhol azt olvasom, hogy a "nem tudom ezt kellett-e tennem" befejezés a legjobb.. ??
Előzmény: flugi (316)
flugi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 316
dekódered volt-e?

a legjobb befejezés nekem még nem volt meg, még fogalmam sincs, hol találhatnám meg Strelok-ot, de gondolom az kéne hozzá.
Előzmény: Törölt nick (315)
Konnektororrú Creative Commons License 2007.05.23 0 0 314
Én oda egy VLA-t és egy FT200M-et vittem magammal. Az FT200M-mel bazi messziről lehet fejeseket küldeni, attól meg hamar megfexenek az exoskeletonosok :) A VLA meg közelre jó, egy fél tár egy exoskeletonost is kicsinál hasbalőve, ha meg sötét van, akkor a hangtompító miatt asse tuggyák, honnan jön az áldás :) Monnyuk Novice fokozaton :)
Előzmény: strongdong (309)
strongdong Creative Commons License 2007.05.23 0 0 313
Nekem eltartott egy darabig, amíg erre az 'attitude' fícsörre rájöttem. Adig minden földön fekvőbe belesoroztam, mert zavart az ordibálás :)
Előzmény: SaGa (312)
SaGa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 312
Csapda is van. Egy alkalommal a Garbage-ben volt egy jel a térképen: közel mentem, egy muki feküdt a földön és kiabált, ahogy a sérült stalkerek szoktak. Gyanus lett valamiért, megnéztem a térkpen mit ír hozzá: "Vigyázz, csapda. A banditák a segélyhívásra odaérkezőket kirabolják vagy megölik" És tényleg. A rom felső részén állt egy fazon egy jó csuzlival és várta, hjogy közelebb menjek.
Jellemző volt a fetrengő (aki szintén beszállt a harcba ellenem) neve: Parazit...

SaGa
Előzmény: Ivan Kozirev (311)
Ivan Kozirev Creative Commons License 2007.05.22 0 0 311
Nekem ez a vicc tetszett a legjobban. Én is értetlenül álltam ott, annyira nem számítottam ebben a játékban ilyen átverésre. :)
Előzmény: strongdong (310)
strongdong Creative Commons License 2007.05.22 0 0 310

Ehe, erre nem figyeltem, úttűnik. Mint a Monty Pythonban: Takes from the poor / Gives to the rich / Stupid bitch :)))

Köszönöm a válaszokat.

Előzmény: SaGa (308)
strongdong Creative Commons License 2007.05.22 0 0 309
Én olyan 200 körül találtam hozzá skulót. A szarkofágban azért jó szolgálatot tett :) Egy fejlövés és fütyültek a csatapáncélnak :))
Előzmény: Mr_Fusion (305)
SaGa Creative Commons License 2007.05.22 0 0 308
Igen. Amikor bemegy a manyus a pénzeddel az épületbe, rádión kiszólnak: "Hallottad már Robin Hood történetét? A gazdagoktól elvesz, a szegényeknek ad. he-he-he" Egyszerű mezei csalók és tolvajok. Ha be akarsz menni utánna, fegyvert fognak rád. Én szépen egyenként lelőttem őket (merthogy kiröhögtek), kifejezetten arra ügyelve, hogy ne riasszanak és így az utolsó is neutral volt, amikor megkapta a magáét...

SaGa
Előzmény: strongdong (304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!