Ebben forditva tecc ulni a lovon...a partkasszakat az onkormis svarcpenzekbol lehet tolteni a legjobban...jaa, es irdatlan mennyisegu penz van a piacon, fel is emeltek a kvotaikat...:DDDD
” Hát az Mti is igen nagy orbáncsicska, ha ezeket tüntetőknek nevezi. A futballhuligán megnevezesés is elmenne” Én azért inkább a „söpredék” műszót használnám…valahogy találóbb! 60 embert ebben az országban minden mocskos ügyre lehet találni!
Én csak egy chipszabáló amerikai vagyok és csak a szinekből értek. :) Jelenleg többség csak a parlamentbetben van a hivatalos vezetőknél. Kormányozni nem fognak tudni.
Egy demokráciában a többség dönt és nem a teljhatalmú kisebbség.
http://www.valasztas.hu/parval2006/main_hu.html Országos Választási Iroda A tavalyi parlamenti választások eredményei, ha esetleg elfelejtetted volna...:)
De, - biztosan van olyan is, - irigy embert mindenhol találsz, - meg aztán vannak, akik a legagyamentebb kérésekkel keresik meg, és ha nem segít, akkor kikiáltják megjátszós szarnak.
Ezzel együtt nem úgy ismerem a tökölieket, mint akik kedvelik, ha mások randalíroznak náluk, és nem lehet kiszámítani, mikor tör ki belőlük a délszláv nyugalom...
kispofám! nem a moderátorok miatt nem kellene zsidózni, hanem azért, mert európában nem szalonképes, aki zsidózik. De ahogy elnézlek, ez téged, titeket nem érdekel. Nektek mindenről AZ jut eszetekbe!