Nekem ez az új NOKIA Maps nagyon tetszik elég részletes,ha nem is terveztetni,de megnézni merre vagy szerintem tökéletes. Érdekesség még,hogy nekem trémobilos és csak 14-es szoft van rajta,de hdeg indításnál is menetközben egy perc alatt megtalálja a műholdakat. Nekem tetszik lehet előfizetek rá :o))
német piacra szánt telefon, ezért para visszarakni. nincs valami program amivel vissza lehet rakni bármilyen telefonra bármilyen firmwaret? 6 rugóért akarják megcsinálni a nokiások... bekaphatrják!
Ellenőrizd a product code - ot. Szerintem külföldről behozott rosszul magyarított készülék, ami frissítésnél az eredeti célországhoz tartozó nyelvi csomagot tölti fel a telefonra...
itt szinte mindenre megtalálható a válasz...csak meg kell találni
én pl. most részletes (utcastintű) Bulgária térképet keresek a GARMON MOBIL XT-hez (amin megtalálható a tengerparti rész pontosan POMORIE) egyenlőre még nincs meg csak olyan amin Szófia van a többi csak jelzi az adott várost..HOLNAPdélig kellene
Hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem. PC Suitetal felraktam a legújabb firmwaret, előtte mentettem a contactokat meg minden, de a lényeg, hogy ez a szar angol szoftvert rakott fel, ahova nem tudom visszarakni a magyar contactokat... hogy tudom visszarakni a legfrissebb MAGYAR firmwaret?
Köszi+!!!!
nekem sikerült n95 8 gb re többszöri nekifutásra, külső segítséggel feltelepítenem, de végül tökéletesen müxik, de a garmintól ne várj igo szintű navit, a telcsi gps vevője is gyengus, de összességében abszolút megéri.
kérdés: valami normális, de tapadókorongos tartót tudsz hozzá? elvileg passzívra van szükségem, de olyan passzívra, amin van hely, hogy a sz.gyújtós töltőt be tudjam dugni , miközben benne van a telefon. passzív meg azért, mert folyamatosan más kocsiban vagyok, ergo beszerelt aktív nem nyerő...
ha nem telefonálsz sokat, akkor jó a választás. nálam sajnos kijött ezzel kapcsolatban a gyengéje.... éjszaka töltőn, reggel lehúz, délben már megint töltőn.... merthogy a telefont telefonálásra, s ezt ezen kívül még navira használom, s a folyamatos használat mellett sajna ennyit bír. de sebaj, nekem megérte... szerintem :-)
nálam is teljesen jó a wifis netezés. ugyan vannak gondok, pl. freemail.hu megnyitásánál, illetve néhány java-t futtató oldalon , de általában, illetve a jó oldalak teljesen élvezhetőek. nálam bevált, hogys elfektetem a telcsit, hogy a kijelző átváltson fekvő üzemmódba és lekicsinyítem a megjelenítést 50%-ra.
részben igazam volt/van. n95 8gb esetében néhány pontban eltér a telepítések eljárása, s a magam fajta lámáknak ez gondot, elakadást okozhat. de végül minden sikerült, külső segítséggel.
Valaki tud ajálani n95 re TÁVIRÁNYITOS PROGRAMOT..?? SAJNA EZ OLYAN MINT A GARMIN.. 10böl 1-2 müködik kellett 1 éjszaka hogy müködjön........ill a távirányitost idáig nem sikerült kb 30 probálkozásbol sem felrakni...