Az Index Forradalmi Nemzeti Bizottmány kiáltványa és Modos Moderandija, ami azonnal hatálybalép, a népnyúzó moderatúra 72 perce kap, hogy önként lemondjon, különben eltorlaszoljuk a sávszélességet!
Korábbi, itt most nem részletezendő, a forradalom érdekével magyarázott, szerintem meg megalázó helyzetemből adódó tapasztalataimból következően meglehetősen hiteles információkkal rendelkezem.
Ne hagyjátok, hogy szélhámosok tévesszenek meg benneteket! Személyesen láttam, amint Drzyx kitépte magából az infúzió csövét, és megállíthatatlanul magára eresztette az EKG-t!
Higgyétek el megpróbáltunk beavatkozni, de annyira erős volt az öngyilkossági szándék, hogy nem tudtunk.
Az ál-Drzyx-ek lassan lelepleződnek, mindegyik elnyeri méltó büntetését, de újabb fenyegetéssel kell szembenéznünk:
Egyes csoportok Drzyx halálából kultuszt csinálnak, gyűléseiken az állítólagos Drzyx szerintük szent fitymáját lobogtatják!
Le a személyi kultusz ezen megnyilvánulásával!
És még az sem gyanús nektek, hogy ezen Drzyx alkatrészt egyidőben nyolc helyen képesek lengetni?
Végső érvként elmondom, biztos forrásból tudom, Drzyx a fitymáját egészen kicsi korában, egy sötét szekta szertartásán veszítette el, és akkor az teljesen megsemmisült.
A fülfetisiszta, szejtás elhajló Tundeer, aki sajnos időközben gondos ápolás mellett is elhunyt, utoljára még bevallotta, hogy csupáncsak moderátir ügynök volt, sajnos mikor törött ujjaival meg akarta törölni vérző orrát, akkor mrá nem tudta aláírni a beismerést, de hitelesítetten az ő vére van a beismerő vallomáson, ezt közjegyző és anyatejbegyűjtő is hitelesítette! Ne hagyjuk!
Ezennel kihirdetem, aki bárhol meglát egy magát Drzyx-nek kiadó személyt, az ne habozzon, azonnal vágja le, és szolgáltassa be mindkét fülét, mert az csakis egy szélhámos lehet, aki visszaél a Szent Forradalom eszméjével, Drzyx-et sajnos elvesztettük, súlyos betegségben szenvedett.
Ne tévesszen meg benneteket szeretett testvéreim, hogy az ál-Drzyx-ek a megtévesztésig hasonló szőrös fület képesek növeszteni!
Ez csak álca! Drzyx sajnos meghalt, olyannyira, hogy sajnos Szent Forradalmunk ügyében aligha számíthatunk alkotó közreműködésére a jövőben.