Keresés

Részletes keresés

marysue Creative Commons License 2006.09.30 0 0 11

Ez a kép a reklámanyagból származik és a sorozat jelnlegi főbb szereplői mutatja.

Tejbegrrr az spoiler ha elmondom hogy jelenleg kik játszanak benne és a karakter kiindulásilag mit hordoz, vagy fogjam vissza magam?

marysue Creative Commons License 2006.09.30 0 0 10

Na ha már felhívtad a figyelmem, hogy csináltál egy újabb topikot Tejbegrrrr, akkor lássunk hozzá a Studio 60-hoz.

Teljes részt nem láttam, de részleteket előzeteseket és a KRITIKÁT azt igen.

Stílusilag nehéz összehasonlítani a The West Winggel, habár ott is volt humor, csak meg kellett találni.

Ez az egész viszont egy későesti tv-show műsorrol szól, ami mellesleg politikai szatírikus témát is boncolgat.

a lényeg azonban a humoron van, és azon hogy megmuatják a nagy amerikának, hogyan is készülnek ezek a késő esti szorakoztató műsorok.

Ez így még nem spoiler

azért hogy rám ne szólj csak olyan képeket fogok ide felvadászni, ami nem a sorozatból, hanem a sorozathoz kapcsolódóan készült

Na ez így tetszeni fog?

fighting Creative Commons License 2006.09.22 0 0 9
Ha lesz is itthon, csak ilyen esti sávban, mint a WW.
A másik kérdésre még nem tudok, mit mondani. Jó szövegek vannak benne, de ez még csak az első rész volt!
Előzmény: tejbegrrr!!! (8)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.09.22 0 0 8
Nagyobb spoilerkedés nélkül: milyen a West Winghez képest? És mi a véleményed a nyitókérdésről, lesz-e itthon, hol, mikor és mi lehetne a címe?
Előzmény: fighting (7)
fighting Creative Commons License 2006.09.22 0 0 7
Most néztem meg a pilotot.
Nagyon komoly a sorozat.
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.09.22 0 0 6
Értem. A Sorkin-sorozatok valóban kicsit máshogy vadásszák a hatást, mint a többiek, akár az általad említettek is. :)))
Előzmény: Borosi (5)
Borosi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 5

A Studio 60 témája nem tetszett.A hatásvadász sorozatokat jobban szeretem (Prison break,24,Desperate Housewives,de jöhet amúgy bármi: Supernatural, Alias, My name is Earl, Sopranos, Joey, Family guy,stb...)

West wing nem rossz,de nincs rá idő.

Előzmény: tejbegrrr!!! (4)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4
Az egyszer biztos, hogy nem kapkodod el: azóta lett belőle hét teljes évad! :DDD
Még egy kicsit kérdezősködöm: a témája nem tetszett, a színészek nem vonzottak, a megvalósításban éreztél hiányosságokat, vagy más a közepes osztályzat oka? És amúgy mik a kedvenc sorozataid?
Előzmény: Borosi (3)
Borosi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 3

A pilotot láttam abból is (valamikor folytatom), de az kb 5/10 volt nekem.

Előzmény: tejbegrrr!!! (2)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.09.22 0 0 2
Őszintén irigyellek! Ha néztél korábban Az elnök embereit, mennyiben tér el attól? Stílusbéli dolgokra, párbeszédeire, humorára gondolok elsősorban. Egyáltalán a West Wing tetszett neked?
Előzmény: Borosi (1)
Borosi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 1

nekem egyáltalán nem tetszett.

Az első részt megnéztem,de ez nem az én világom.

Szerintem nem nagy a valószinűsége ,hogy itthon menni fog,de ha mégis biztos valami nagyon gáz címet kap majd.

Előzmény: tejbegrrr!!! (-)
pointless Creative Commons License 2006.09.21 0 0 0
jobb későn mint s0ha
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.09.20 0 0 topiknyitó
Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül valamelyik magyar tévécsatorna képernyőjére. Hozzáférni persze korántsem lehetetlen, de így minden hozzászólás spoilerszámba mehet. Kérem a leendő topiktársakat, vegyék figyelembe a csak később csatlakozó nézők ezirányú érzékenységét! Köszönöm! :)
Szerintetek mikor, hol és főleg milyen címmel lesz majd idehaza látható a sorozat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!