oké köszi én kartonból és hurkapálcából ittetve TESA ragasztószallagból dolgozom, a kerekeket kioperáltam mint látszik ez emeletes fantáziabusz 1-2 kg súlyt könyen bír 30 cm hosszú, 24 magas, 12 széles lett a végeredmény, összesen 8 busz van ha érdekelnek valakit a képek, rakok fel
műanyagból csináltam az alapot, és jobb féle kartonból a többi cuccot...illetve a kerekek ModellTec buszból lettek kioperálva...az ablakok pedig az írásvetítő fóliához hasonló anyagból, de annyél jóval keményebből készültek, belső tér szintén ModellTec ülésekkel díszitve. röviden ennyi :)
Sziasztok érdekel-e valakit egy ikarus412 es Wumm modell 1:87 , 13000- ért ,és egy ikarus435T szintén Wumm modell, és szintén1:87-es méret . Ha érdekel írjatok a fórumra.
Ok, köszi szépen a gyors választ. Majd akkor még utána járok vagy megvárom a wumm változatot, most egyre több újfajta modellbusszal állnak elő, lehet hamarosan 405 is lesz. Még egyszer köszi.
Igazábol a melévö két csuklost szeretném helyközivé tennem a ráncos ajtokat kicserélni eggyet eltüntetni és ha lehetséges 4 lámpássá tenni és még a festést a kisalföld volán szineire megcsinálni ezt lehetséges volna? és mibe keülne
Astrás tropik társhoz lenne egy kérdésem márpediglen ,hogy vállal -e ikarus busz áttalakitásokat egyedi kérésre is kérem ,hogy válaszolj itt vagy mailban