Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2214
Egyetértek, csak annyit teszek hozzá, hogy zseniálisan volt szerkesztve a jelenet, ahogy egyre közelibb képeket mutattak az arcukról, aztán egyszer csak váltás, mutatják őket derékig, és hopp, House keze már Cuddy mellén van. :) Az a pillanat nem volt semmi... :D
Előzmény: *Fleur* (2212)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2213
Összetörtem Wilson vécéjét. Gondoltam szólok. ;)
Előzmény: lafan (2211)
*Fleur* Creative Commons License 2008.12.04 0 0 2212
Igen, a végén a nőben és a mellfogásban egyetértek... viszont Cuddy helyében én is ugyanígy reagáltam volna, ha meglátom House-t egy nővel, olyan külsejűvel, akiket régebben is előszeretettel fogadott az irodájában... :D Még ha át is futott Cuddy fején, hogy nem történt semmi, csak dacból, direkt szivatásból van House-zal az a nő, akkor az sem túl szívderítő gondolat... egyszóval ebből így most nem jöhetett volna ki jól Cuddy.
Nyilván a rétestészta- vonulat egyik eleme. Ez világos.
A mellfogás meg valóban olyan dolog volt, hogy House nem tudott mit kezdeni a szituációval, mert ha még egyszer megcsókolja, akkor talán nem is tudott volna tovább ellenállni Lisának. Úgyhogy maradt egy 12 éves szintű megoldás. :DD
Bár teljesen átéreztem Cuddy csalódottságát, mégis nevettem rajta, mert olyan helyzetkomikum volt, hogy csak na. :-)
Előzmény: lafan (2211)
lafan Creative Commons License 2008.12.03 0 0 2211
SPOILER 510

Én épp most néztem meg, és nagyjából egyetértünk: Huddy szempontból király rész volt, egyébként a hetibetegnél annyira lehetett sejteni, már csak a sorozat jellege miatt is, hogy a megoldás a zabálás visszaállítása lenne. Egyáltalán nem lepett meg, hogy tényleg ez lett a vége, és a csaj reakciója sem, hogy inkább csak tartsák szinten gyógyszerrel, nehogy már meggyógyuljon+koldusbot.

OFF(egy picit)

Erről jut eszembe, annál a résznél, mikor Taubbal társalognak arról, hogy mennyire átvágja a csaj a fogyni vágyókat a szövegével, hogy az egészet edzéssel stb. érte el, mire Taub a szemébe mondja, hogy a DVD eladás az, ami itt igazán számít, nekem nagyon a drága Norbika ugrott be. Neki ugyan műtétje nem volt, tehát legalább nem hazudik a fogyasztói pofájába, de ott is igazán csak az Update meg a DVD eladás számít, hiába hangoztatja, hogy az emberek egészségéért teszi. (Tudom, hogy sokaknak segít a faszi, de szerintem a fogyást meg lehet oldani Apdap szaloncukor nélkül is - pont ma láttam a hirdetését, és majdnem eldobtam magam tőle.)

ON

A legújabb Huddy rajongó: James Wilson, people! Imádom a karakterét, ahogy terelgeti egymás felé azt a két lököttet (mert abban is igazad van, hogy nem lehet megállapítani, melyikük a szubnormálisabb - Cuddy abszolút veszi a tempót, ahogy tette mindig is. Imádom érte - Lisa meg...gahhhh, ahogy a padlóról felkelt tűsarkúban, meg ahogy ott ült előtte, attól én kaptam egy kisebb adrenalinsokkot, pedig nem a nőkre indulok be:))
Ami meg House-t illeti: kiszámíthatatlan. Mert ez a csajszi itt a végén, ez megint csak ugyanaz: a "nem-bekopogás". Alig hiszem, hogy tényleg történt köztük valami, bár nem lehetetlen, de azért én Cuddy helyében nem vontam volna le ilyen elhamarkodott következtetéseket. Persze akkor az írók nem tudják tovább nyújtani a Huddy szálat, szóval a vége kiábrándító, de nem meglepő. A zene, meg az arca, ahogy a végén sétált House irodája felé, az csodás volt.
A "boobgrab" meg...nos, eleinte kicsit hideg dolog volt, olyan oda nem illő (mint ahogy nem is volt az - House éppen ezért tette szerintem.) Olyan a karaktere, hogy abban a szent pillanatban, mikor a saját érzelmei és látens kötődései kerülnek szóba, tennie kell valamit, hogy hárítson, és kibújjon a komoly lehetőségek alól.

Többet erről majd holnap, mert mingyá' lefordulok a székről. (Első napom volt új munkahelyen, holnap nem nézhetek úgy ki, mint a mosott sz*r...)

Ó, csak még annyit: b*ssza meg a TV2!!!!!!!!! Megszoktam, hogy a barom műsoraik mián 21:50 körül indul a House, erre mire bekapcsoltam (akkor hazaérve) a TV-t, már ment a mai rész...valsz minden TV2 fejes baromira csuklott, meg a felmenőik is a mondandómtól. Azért a CPR és a rúdtánc megvan...*vigyor*
Előzmény: *Fleur* (2209)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.03 0 0 2210
Ótejóég, szenzációs rész volt. Majd írok hosszabban is, de most nagyon fáradt vagyok, elöljáróban annyit, hogy telejsen lenyűgözött, az a fajta epizód, ami a hatása alatt atrt sokáig, pedig könnyednek tűnhet, de igazából nagyon fontos dolgokat boncolgat.
Féétem ettől az irodamegosztós dologtól, hogy ne menjenek el nagyon ovis irányba, mert nem lenne méltó hozzájuk, de nem kellett félnem, nagyszerűen oldották meg ezt a szituációt. Ahogy egyértelmű lett, hogy nem arról szól a dolog, hogy jól esik cseszteni egymást, mert igazából bejövünk ám egymásnak, hanem ez is egyfajta reakció a köztük levő nagyon is furcsa "se itt, se ott" -helyzetre, ami mostanában kialakult.
*Fleur* Creative Commons License 2008.12.03 0 0 2209
5x10 -

Nos... ez amolyan félig untam- félig nem- többször vigyorogtam és egyszer röhögtem nagyon rész volt nekem. A hetibeteg ... *ásít* kb. ennyire volt izgalmas.
13-as életének kínjai meg ki az istent érdekelnek már?!! Senkivel nem foglalkoznak ennyit, mint vele. Mikor foglalkoztak huzamosabb ideig ennyit akár Chase-zel, akár Foreman-nel? No komment.

House és Cuddy játszadozásai viszont LOL! Rájöttem, miért imádom annyira Cuddy karakterét: mert ő is ugyanolyan infantilis bír lenni, mint House... ez a mai iroda-szekció game, ez kész volt. Na, meg a végén a mellfogás. :DDDDD
A legvége megint elcseszett lett, de persze ennek így kellett lennie. Átmentem eszperentébe :D
House hogy megszivatta Kutneréket... :D - azért valljuk be, erre is számítani lehetett, akkor lepődtem volna meg, ha nem ül fel az asztalon a "hulla"... hogy ráugrott House :D
Wilson hozta a szokásos megmondom a tutit-formát, de olyan kevés jelenete van... :-S - Cuddy viszont lehetne így, többször, bele-beleszólna az ügybe, kicsit keverne-kavarna House közelében... ez jó lenne.
Mondjuk most a legvége jelenet miatt valószínűsíthető, hogy megint visszahúzódik a csigaházába. House és egy nőőőő.... szegény Cuddy, pedig milyen széles mosollyal az arcán vonult Greghez....
whitequeen Creative Commons License 2008.11.30 0 0 2208
:))
Szia, Lafan!
Ez a pehelycukor jó :)

Na meg, hogy Cameron hogy próbálja védeni...ami azért aranyos volt. És talán most történt meg először. (Ez csak abból a szempontból hurrá, hogy így egyre kevesebb a Hameron esélye - de ez csak személyes vélemény.)

Mmint Chase-t védeni? Hát a bugyi(?)dobálós rendkívül meggyôzô fiókos jelenettel már a helyére rakták ezt...

Ez csak abból a szempontból hurrá

És milyen szempontból nem az?:)

Csak azért kérdezek ilyeneket, mert ugye mindenki a saját szája íze szerint... és én spec nagyon megkönnyebbültem, hogy C. maradt... persze lehet, hogy "csak" a többi túszért akart megtenni mindent, amit tudott... és azért a végén vártam valami nyakbaugrást, de semmi, még Wilsontól se, H. csak simán kisétált... :-S
Előzmény: lafan (2207)
lafan Creative Commons License 2008.11.30 0 0 2207
Na, ez az a ruha, ami rajta csodásan mutat, de akin egy grammnyi egészséges hús van, azon már nem...

Nagyon jól néz ki a cucc, de én pl. úgy mutatnék benne, mint egy fekete-fehér pehelycukorka. XDD
Előzmény: whitequeen (2188)
lafan Creative Commons License 2008.11.30 0 0 2206
Nálam is jelzésértékű, pontosan! :))

SPOILER!

Na jó, értem én, hogy ez csak a jellegzetes House féle verbális előjáték része (látjátok, Candy kifejezései bevonultak a hétköznapi szókincsembe:)), amit nem értek, az az, hogy ebben a helyzetben Cuddy miért kellene, hogy felelősnek érezze magát? Mit rontott el?
Az, hogy azután is szállította a kért orvosi dolgokat, miután House visszaadta a pisztolyt Kopasz Terroristának, nem hiszem, hogy hibaként értelmezhető. A faszinál pisztoly van (ne menjünk bele, hogy "megint"), így a követeléseit finoman szólva is ésszerű teljesíteni.
A beszélgetés pedig az adott incidensre vonatkozott, és nem általánosan, bár (szerintem) még általánosan fogalmazva sem "screw up", hogy alkalmazza House-t.

Az meg, hogy House olyan szinten megszállott, ha a maga igazáról van szó, hogy visszaadja a fegyvert, engem a legkevésbé sem lepett meg, szóval nem tudom, a többiek mire számítottak. Pont ezért volt szükség az elején arra, hogy Kop. T. lábon lője azt a túszt, különben teljesen limonádé lett volna az egész, "a pasi úgyse lő, szal House azt csinál, amit akar"-szerű. Ezt legalább elkerülték.

Előzmény: *Fleur* (2205)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.30 0 0 2205
Hogy rövid legyek: a szavak mögött amolyan House-féle flört van; és a szívecske Cuddy falán... igen. Ez nekem is szemet szúrt, nálam jelzés értéke van, csakazértis! :D
Amikor Cuddy bement és szétnézett a feldúlt irodában, valahogy olyan furcsán nézte a falat a feliratokkal... 'óóóh ezt Greg írta, a saját ujjaival... óóóh Greg!' :DD-
Előzmény: lafan (2204)
lafan Creative Commons License 2008.11.30 0 0 2204
SPOILER

"She might be armed...I'd have her deliver it shirtless." *no comm*

Ezúttal House írta szívecskével a heart szót, amin először megütődtem, majd felnevettem. Szokott ő is rajzolgatni, szal benne van a pakliban...Cuddy falán. :))

Azért az nem semmi, h Chase azonnal kiszúrta, hogy House még ebben a helyzetben is csak a puzzle megoldására fog gondolni, emberéletet nem kímélve. Ez már durva, hogy általános sebészünk mennyire vesébe lát. Na meg, hogy Cameron hogy próbálja védeni...ami azért aranyos volt. És talán most történt meg először. (Ez csak abból a szempontból hurrá, hogy így egyre kevesebb a Hameron esélye - de ez csak személyes vélemény.)

A "thanks for tryin'" után annyira lehetett tudni, hogy visszaadja a pisztolyt. House viselkedése ezúttal azért esik még a saját normái alá is, mert a faszi már bizonyította, hogy nem habozik meghúzni a ravaszt. Ezt hívják szerintem beteges megszállottságnak, kimondottan elmekórtani eset. Eddig is tudtuk, hogy helyes diagnózis mindenekelőtt, meg mindig neki legyen igaza, de itt az írók már nagyon sötét irányba viszik a karaktert szerintem. (Ekkor végre Foremannek is leesik az ötfilléres. )

Na, és akkor (frissen újrahallgatva a pontosság kedvéért):
"- Good thing you enabled my every medical move.
- You think I handled this differently, because you were in here?
- I don't know. Start it again without me.
- This is why you and I cant be a... thing.
- If you're suggesting, that you screwed up, because of a non-relationship with me, I don't know, how I can help you. 'Cause the only change you can make from a non-relationship is...
- You want a relationship?
- God, no. Just tryin' to follow your logic.

Értem én az egészet (nem fordítani kell), csak valahogy mégse bírom kibogozni. Valaki elemezné nekem, hogy mi van a szavak mögött?

A "God, no." részért meg legszívesebben jól beleharapnék az íróba, bár Hugh úgy játszotta el, hogy nem lehet pontosan tudni, mennyire volt komoly ez a "dehogy".

Röviden ennyi. XDDD
lafan Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2203
Szuper, köszi!

Hmm, totál nosztalgikus hangulat kapott el ettől az indexes fórumozgatástól, rég jártam már erre. :)

Oké, akkor:

SPOILER!

Az 509 kicsit megnyugtatott, mert a 08 olyan lapos volt, mint egy holdhal, kezdtem aggódni, hogy az írók megint szétcsúsznak, mint a négyes évad egy-két részén, bár alapvetően azért jól sikerült az az évad is, csak valahol kicsit csappant a dolog sava-borsa.
A 08 olyan szint(telen) volt, hogy komolyan mondom, nem is igazán emlékszem rá, pedig csak egy hete volt, vazz. Ennek oka lehet az is, hogy Foreman nekem nem egy numero uno karakter, nem miatta nézem, na.

A 09 viszont...hozott mindent, amit vártam: jó játék, elosztott feszültség és a megfelelő helyen a poénok (na nem sok), idegborzoló Huddy villanások menet közben, meg a végén.
Egy apróság: azt vágom, hogy ha a faszi nem ejti őket túszul, diganózist (Fülig Jimmy:)) követelve, akkor belehalt volna, okés. De elvileg House-t az izgatta talán leginkább, hogy miért vállalja vk ezért cserébe a börtönt, nem? És a faszinak az nem lehetett ok, h akkor meghal, hisz ezt azért nem tudhatta előre. (Érezni talán érezte, de az még nem elég motiváció sztem.) Így viszont akkor ki sem derült végül, hogy mi volt az a bizonyos utolsó csepp, ami a börtönbe vezető úton elindította, vagy ez csak nekem nem jött át?

A másik: nem teljesen vágom a végén a House Cuddy párbeszédet. Na nem a szavakkal van gondom, értem, mit mondanak, csak azt nem fogom teljesen, hogy pontosan hogyan is értik a dolgot. Megyek, megnézem megint, hátha most rájövök.
Előzmény: *Fleur* (2202)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2202
:D Hali...
Itt az ötödik évadról folyik a társalgás, igaz, kiírjuk majdnem mindig, hogy spoiler, a mondanónk elejére, just in case- de az aktuálist beszéljük ki;))
Welcome!
Előzmény: lafan (2200)
lafan Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2201
Még egy kérdés: arról tudtok valamit, hogy ha a negyedik évad lemegy, mit tervez a TV2? Jön az általános magyar össznépi House-elvonás, secondhand átélve a sztrájkot?

Remélem, azért egyszer mindenképp folytatják, a TV2-őn úgyse maradt más nézhető.
lafan Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2200
Sziasztok!!

Bővül a tagság, ha lehet: miután látensen már az első évadtól kezdve, az ötödik óta meg ezerrel Huddysta vagyok, épp ideje volt keresni egy jó kis fórumot, ahol kidumálhatom magamból a House-őrületet.

Annyi az ismerős név, hogy csak! XD

Hm, gondolom, tartjuk magunkat az adott magyar epizódhoz, szal ötödik évad tárgyalása spoiler, ugye? Csak hogy tudjam mihez tartani magam, azért kérdem, mielőtt elkezdek itt áradozni. :)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2199
Na, ezen én is, a rajongók egyetemes dilemmája. :D
Előzmény: *Fleur* (2197)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2198
Az fura volt tényleg... Wilson biztos elvégzett egy buddhista zen tanfolyamot és azóta folyamatosan alfában van.
Előzmény: whitequeen (2196)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2197
Én akkor röhögtem fel, amikor a végén House bement és 13 a földön feküdt vámpírfehér arc, kifejezéstelen tekintet...
House: Miért van még életben?!
:DD
Persze a kérdés érthető volt abban a szituációban, mégis... LOL...
Előzmény: whitequeen (2195)
whitequeen Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2196
Bocsánat, hogy egyszerûen képtelen vagyok egy hsz-ba összefésülni a mondandómat...
Szóval Wilsonon nagyon kiakadtam!!! Ilyen könnyen veszi, hogy a frissen újra megtalált testi-lelki jóbarátja életveszélyben van (ráadásul House az, szal elôreláthatólag - és tényleg - csak tovább fogja súlyosbítani a saját helyzetét:D)?! Hogy ott sztetoszkópozgat nyugodtan?! Meg hogy csak akkor hozzák be, mikor szóba kerül a rák? Áááá... totál irreális. :(
whitequeen Creative Commons License 2008.11.29 0 0 2195
Nnna, szegény OW-t hogy agyon kellett sminkelni, hogy kompenzálják a színészi tehetség teljes hiányát... :S A végére tiszta Átok-fílingem volt.
Komolyan mondom, érzékeny és empatikus lelkületû emberke vagyok, de most hangosan szurkoltam, hogy "lôdd má' le!!!". Annyira semmi karakter, hogy kicsit sem sajnáltam volna. Azt meg pláne nem, ha kiírják ezt a tyúkot a sorozatból... Nnna, most meg még csak az hiányzik, hogy ForeMan (a szuperhôs, F betûs sztreccsben) megmentse a drug trialjával... :S
Fleur, azzal a lámpával annyira megihlettél, hogy ma beleírtam a FF-ömbe :D IKEA áááá!!!! :DDD
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.11.27 0 0 2194
Egyetértek ebben én is, csak persze türelmetlen vagyok, én már az asztalradöntést szeretném látni, lehetőleg tegnap :)
De komolyra fordítva, persze, hogy ezt csak így lehet csinálni, mert így IC teljesen a dolog, és ezért nagyon hálás vagyok, hogy ilyen zseniálisan írják (és ilyen zseniálisan játsszák, Hugh és Lisa OMG, trónt és koronát nekik), ahogy írtad is, ezek a nüansznyi dolgok szenzációsak. Mint ahogy Cuddy egy pillanatra hezitál, amikor a SWAT-pasi megkérdezi, van-e valakije a túszok között, ugyanúgy, ahogy House egy pillanatra meredten néz a "do you want a realtionship?" után. De mindez anynira ízlésesen és finoman van tálalva, hogy ne legyen kicsit sem erőltetett, nagyon el van találva az egész.
Szóval élvezem ezt én is ebben a tempóban és formában nagyon is, mert egyértelműen haladnak, csak túl lassan... :) De jó lesz ez, nagyon jó.
Előzmény: *Fleur* (2193)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.27 0 0 2193
Én pont House és Cuddy miatt tartottam ütősnek, és csak részben a túszdráma miatt. Ellentétben Veled, én inkább némi fejlődést érzek kettejük közt.
Eleve, hogy House már bemegy Cuddyhoz és kimondja azt a szót, hogy: kapcsolat. :D
Persze megtagadni nem tudja önmagát, ez a fiókos húzás viszont számomra olyan bájos-csínytevős-szeretlek-de-nem-merem-bevallani-vallomás-szerű volt, ebben a kontextusban. Mert bár úgy tűnik, hogy minden visszatért a régi kerékvágásba, House szenyóskodik, Cuddy tűr, de a szemek villanása, az egymásra nézés, a mozdulatok a másik felé, mégis megváltozott. Nüasznyi dolgok ezek, de változóban van és szerintem zseniálisan csinálják. Eddig elégedett vagyok.
Persze a legjobb az lenne, ha egymásnak esnének, House az asztalra vágná Cuddyt és hajrá... de akkor mindenki paródiának hinné LOL...
Ez, ahogy most haladnak, nem karakteridegen, mégis halad. Legalábbis én így érzem.
De szerintem House-nak azt a förtelem állólámpát kéne csak kidobnia, az hat rá negatíve, tuti...:D Figyeltem ebben a részben is, ott vót Foreman mögött bööeh:D

Maga a csóri 13-ast nem tudom, miért tolják ennyire. Talán mert érzik, hogy abszolút szar a karakter és turbózni próbálják?
Nem sikerült... üzenem nekik.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2192)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.11.26 0 0 2192
Nem tusdom, teljesen meg vagyok zavarodva, nem tudok beszélni erről az epizódról most még...vagy csak összefüggéstelenül.

Na jó, mepróbálokm MOST néztem meg, és kb. 25-ször kaptam idegbajt a rohadt lassú letöltés miatt. Grrr.

De nagyon is megérte. Ami miatt furcsa érzésem van, az, hogy volt egy hamis spoiler, amibe pár napja belefutottam (többek között ezért is utálom a spoilereket, sokszor átvernek), hogy House és Cuddy kapcsolata most elkezdődik, én meg néztem, hogy mivan? Ezt meg honnan vették? Csak az a rossz, hogy ha olvasol egy iylen spoilert, eleve másra számítasz.
DE ha úgy nézem, mintha nem lettem volna megvezetve, akkor ez egy nagyon erős rész volt. Korántsem hibátlan, mert elég egyértelműen hatásvadász megbontása a formulának, de alapvetően a szokásos diagnosztizálás-House megszállottsága-emberek megfejtése vonalra épül ez is, csak egy kicsit felturbózták a körítéssel. Ami persze nem baj, csak kicsit átlátszó. Mindegy. Ami végül is tetszett, hogy sikerült a túszdráma kliséket kikerülni, és azt leszámítva, hogy igazából izgulni nem lehetett (mert egyértelmű, hogy egyik főszereplő sem hal meg), fenn tudott tartani bennem egy bizonyos adrenalinszintet. Egyrészt tényleg érdekelt, hogy House fejtse már meg, mi baja van ennek a szerencsétlennek (aki kicsit sem árnyaltan mutatott House-zal rengeteg párhuzamot), másrészt ahogy az aggódást Cuddy hozta, az szenzációs volt, és tökéletesen át tudtam élni. Azt szertem nagyon Lisában, hogy úgy játszik, hogy át tudja vinni a nézőre az érzelmeket, kicsit átélem én is azt, amit ő.

Amit máshogy láttam volna: lehetett volna a túszok összetétele egy kicsit érdekesebb. Jó volt a srác, jó volt a nővér, de miért 13? Már megint?! Ezt a Huntington dolgot már annyiféleképpen körüljárták, hogy nem is lehetne jobban, értjük, el akarja hitetni magával is, hogy nem fél a haláltól, de ez nem megy, mert fiatal és élni akar, de nem hazudhat magának tovább. OK, eljutott ide is, szuper. De akkor most már elég legyen belőle egy időre. Mennyivel érdekesebb lett volna, ha Chase vagy Kutner van a túszok között! Egy olyan karater reakciói, mint 13 tökéletesen kiszámíthatóak, Cameron is az lett volna, de Chase vagy Kutner nem vagyok benne biztos, hogy tudom, hogy viselkedett volna egy iylen helyzetben.
Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy Cuddyn kívül nem aggódott eléggé senki? Mindenki más oylan biztos volt benne, hogy House és 13 élve jön ki ebből?

At utolsó jelenet meg nagyon érdekes. Ez nagyon nehéz és lassú menet lesz, eddig is így éreztem, de most még inkább. Annyira azt vártam, hogy House hagyott valami üzenetet az asztalon, vagy a fiókban, ehelyett ismét visszament az óvodába és jól meghúzta a lánynak a copfját. Ha lesz is jellemfejlődés House részéről, az nagyon hosszú folyamat lesz. Azért az a pillanat, amikor Cuddy megkérdezte, és válaszként az a tekintet...WOW. Első osztályú színészi játék ismét.

A szokatlan megoldások tetszettek, ld. Cuddy lassított felvételben adja be a gyógyszereket. Érdekes rész volt.
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.26 0 0 2191
5x9- na ez durva volt.

NAGYON bejött!!!!!!!! House zseniális viselkedése közben... a végén a lassított felvételek, Cuddy és House.... szuper villanás volt ez a rész.
Persze 13-nak kellett hősködnie- böaaah. Miért nem tudott Chase rabul ejtődni?!
Cim33 Creative Commons License 2008.11.25 0 0 2190
Az utóbbi három részről nem írtam semmit (tudom, tudom, nem győztem törölgetni a méltatlankodó, sürgető leveleket :)), szóval nem volt időm, de azért pótlom.
Átlagban nagyon jó, jó volt a House-Cuddy vonulat is, de ugyanannyira tetszett az is, hogy kicsit visszatértünk a múlt hetivel az alapokhoz. Nem volt különös, jó testvér-rossz testvér - szépen összeértek a szálak. Vidultam, hogy lassan két team lesz. (House-é monnyon le, Foreman-ét kérem vissza. :))
Wilson nagy fazon a műsoraival. :)
Sose legyenek rosszabbak most már, mint ez a három volt.
DeeDee83 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 2189
Hűdeklassz ruha. B)
Előzmény: whitequeen (2188)
whitequeen Creative Commons License 2008.11.23 0 0 2188
:))) Itt a recept. Így kell tortát "enni" xD

Előzmény: *Fleur* (2184)
whitequeen Creative Commons License 2008.11.22 0 0 2187
énis valami ilyesmi aspektusban kezdtem kombinálni XD
Előzmény: *Fleur* (2186)
*Fleur* Creative Commons License 2008.11.22 0 0 2186
Biztos jót tett neki, hogy a zasszonnyal megoldódtak a problémák.:))
Előzmény: whitequeen (2185)
whitequeen Creative Commons License 2008.11.22 0 0 2185
Jaja, House. A frizura tényleg jó, bár kezd szegénynek lenôni :)
Ez az Itchbôl van ugyan, de most is többször feltûnt ez a babaarc :) Volt ô már gyûröttebb is. Persze még úgy is... :)
Előzmény: *Fleur* (2184)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!