Biztos a baloldal jár mások rendezvényeit megzavarni, biztos a baloldal szokott tortával, tojással dobálózni, temetőbe menni sippal, kereplővel randalirozni és nem a jobboldal söpredéke.
Mint mondtam ezek nem aktivisták voltak, hanem pénzért felbérelt gyerekek, akik azt sem tudták mit kiabálnak, csak elmondták a betanított szöveget, amit biztos, ami biztos még le is írtak maguknak, nehogy elfeeljtsék és még a rendőrnek is megmutatták.
:-) Annyira szeretném ha a te gyerekedet küldenék ki így provokálni egy kicsit vadabb társulatot és ha pofán vágják érte a gyerkeedet, vagy következménye lesz ennek, /mert itt lesz jogi követkeszménye is/ akkor tapsikolj hozzá és kiabáld tovább áhítattal: Viktor-Viktor_Viktor.
Elvtárs,te hol élsz???'98tól mást sem csináltok,csak provokáljátok a fideszt...
Már teljesen mindegy,hogy ki mit csinál...szétszedett,elferdített beszédek,mondatok,hisztérikus megmozdulások,a népköztársaság védelmében,4 éve úgy,mint most,ravatalozás a tévénél,teljes médiahisztéria,folytassuk???
Egyébként Komássynak nem véletlen ajánlottak fel pl saját irodát a Fidesz székházban, elég gyakori vendég az ajtó előtt az éppen aktuális baromságaival:)
Ha én elmegyek a Fidesz székházához és ott kék SZDSZ zászlót lengetve ordibálnám, hogy rohadjon meg minden Fideszes, fújj Fidesz, ez bizony részemről lenne provokáció.
2002-ben ezt csináltátok néhány ezren. Köteles tüntetés... megvan?
Nácikám, ez lhet hogy a marcsalandon fajtád között bejön, itt nem. Számodra a reklámban szereplés azonos azzal, hogy gyereket visznek utcai provokációban résztvenni, csak a fajátdat és a führereteket minősíti, aki megmondta, hogy az oktatásban fundamentalista elveket vall. Ráadásul úgy lettek utcára küldve, hogy előtte még szerződést sem kötöttek velük. Ez pedig koma törvénytelen. Bár tudom számotokra a törvénynek, tisztességnek nincs semmi jelentősége.
A dolog egyszerű. A gyerekek elmondták, hogy fogalmuk sincs a politikáról, nem is az érdekli őket, nekik azt mondták jöjjenek ide, kapták hozzá a táblákat lés megbízták őket azzal, hogy mit kell ordibálniuk.
Ha én elmegyek a Fidesz székházához és ott kék SZDSZ zászlót lengetve ordibálnám, hogy rohadjon meg minden Fideszes, fújj Fidesz, ez bizony részemről lenne provokáció. Igaz a provokáció soha nem a baloldalra volt jellemző a rendszerváltás óta, főleg nem a liberálisokra.
Az fel sem merül, hogy valaki őszintén nem kedveli az SZDSZ-t? Hogy egy 17 évesnek is lehet politikai véleménye? Te mindent csak a pénz szempontjából tudsz nézni?
Libsike2006, sokgyerekes apukaként pl. jó ötletnek tartom a Pisti Klubot, de annak nem örülök, hogy nálunk a kerületben egy homoszexuális-t hívtatok a Klub házigazdájának.
A FIDESZ mindig külsősöket bíz meg a mocskokos munkájával. UNDORÍTÓ!!!
Nem merik vállalni önmagukat.
A civil polgárok adják ki mocskolódó ujságjukat, névtelen postás küld faxot a telefonjukról, s máig is névtelen az az aktivista, aki feltörte az MSZP szerverét.
Azért a sz@r csak visszapereg a fejükre! A nép azért nem hülye.