Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Hát abból, hogy elhíivatottan örülnek annak, hogy megzavarhatják az ünnepséget, nem láccik rajtuk az örömködés? Mert hogy nem azért mentek oda, hogy 1848. március 15. szellemének adózzanak, az láccik a sípból, amit bevetésre készen szorongatnak...
//"..Videóra is fel lehetet volna venni, hogy hermetikusan el van szigetelve. .."//
Bizonyám! Egy bárányfelhőn ülve, glóriával a fején még Istennek is láthatta volna a jónép. De egy rettegő istenke, fegyvergyűrűben, nem valami bizalomgerjesztő látvány.
Csaba László szerint „önellentmondás, hogy a köztársaság nemzeti ünnepén olyanok kapjanak állami elismerést, akik „az előző rendszer teljhatalmú urai voltak", miközben a kitüntetéssel a kormány „példát állít a nép elé". A közgazdász, egyetemi tanár elmondása szerint Fekete János és Marjai József az előző rendszerben „valóságos gazdasági diktátorként működtek".http://www.mno.hu/index.mno?cikk=342654&rvt=2
Laár kijelentette, hogy nem politikai kitüntetést kaptak március 15-e alkalmából. Ennek igazolására Bornai nyomott is rögtön egy mszp-s lózungokkal telitűzdelt pol songot március 15-én.
Ne csináld mán, hát te is be voltál öltöztetve. Ott áltál a kapuban mikrofonos virággal a kezedben. Még integettem is neked. (már megbántam, rögtön igazoltattak)
Nem tudom ki látta a HirTv kommentár nélküli filmkockáit, én most láttam. Az oldalamat fogtam a röhögéstöl:O)))
Jelenet: 1 db magyar zászló alatt egy fiatalember kokárdával, mellette két furcsasapkás. Az egyik aszongya- vau-vau-vau. Másik furcsasapkás üvölt: kurva anyád! harmadik felöltős: bemutat de kétujjal igazán, tökösmagyarosan. A idilli jelenetet egy kislány vaúzása zárta stilusosan.
mellékszereplök: néhány idős ember, akik próbálják őket csillapítani.( Kényszerzubbony sajnos nem volt a kellékek között:O))))))))))))
Én most csak azt nem értem, vajon kinek a "javára" vágta be ezt a jelenetet a HírTV?
Ezek tényleg azt hiszik, hogy ezt díjazzák az emberek?