Keresés

Részletes keresés

Callie Creative Commons License 2006.03.05 0 0 15
Mi volt undorító Selmecziben?
Előzmény: Toxicus (12)
lujo2 Creative Commons License 2006.03.05 0 0 14
Előzmény: molar (11)
szutyok Creative Commons License 2006.03.05 0 0 13

Kis emlékzetető, mert sajnos gyorsan felejtünk.

2002-ben a kampánycsend előtti utolsó este az MTV két egyórás filmet mutatott be a két nagy pártról. A vicc csak annyi volt a dologban, hogy a Fideszt hetekkel előtte felkérték, hogy csinálja meg a saját filmecskéjét, míg az MSZP-nek elfelejtettek szólni. Ehelyett a közismerten jobboldali Dézsy Zoltán újságíróval csináltattak egy filmet az MSZP-ről.

A két film utolsó másfél perce megtekinthető itt:

http://szutyok5.fw.hu/

Toxicus Creative Commons License 2006.03.05 0 0 12
Amit ma műveltek a Selmeczy-vel a müsorban, az ritka undorító volt. Esküszöm ilyet még nem is láttam a rendszerváltás óta.
molar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 11

De jó! Jobban élünk.

Biztos a Gyurcsány meg a köztévé miatt. Pedig utóbbit alig nézik.

Előzmény: Callie (9)
lujo2 Creative Commons License 2006.03.05 0 0 10

pontosan ez történik a rádióban csak fordítva. az nem háborít fel, ugye.
tudom az másik topic

Előzmény: domhamer (6)
Callie Creative Commons License 2006.03.05 0 0 9

Az a '"manipulált "szakértői" anyag" három közvéleménykutató intézet reprezentatív felmérése volt - köztük a Tárkié - arról, hogy rosszabbul vagy jobban élnek-e az emberek saját maguk szerint; valamint a KSH hivatalos adatai.

Egybehangzóan ellentmondanak a Fidesz által súlykolt depresszió-kampánynak.

Mivel a tények ellentmondanak, a Fidesz-fanok most dühödten nekitámadnak a tényeket közlőknek?

Előzmény: domhamer (-)
molar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 8

Én sem láttam a műsort, de sajnos hozzá kell szokni, hogy ez így lesz egészen a választásokig.

Ma reggel a Naptévében is gyalázatosan viselkedtek, Fritz Tamás szavába állandóan belevágott TGM és Lengyel Szvetter, amit a Lakatté természtesen hagyott.

Mindig mégsem ugorhatnak fel a Fideszesek, ha méltánytalanság éri őket.

domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 6
Rossz a memóriád!

Különösen a totális szoci-szadesz médiatúlsúly kontextusában!
Előzmény: szutyok (4)
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 5
"Nem láttam a műsort,"

Akkor miért kommentálsz?

Szerinted az egyenlő feltételek, az azonos időtartam ilyetén manipulálása közszolgálati, korrekt?
Szerintem botrányos. Fehérorosz minta. Bravó!

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3)
szutyok Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4

Nem úgy volt, hogy a Fidesz bojkottálja a Szólás szabadságát? Vagy már elmúlt?

Egyébként nem láttam mi történt. Arra viszont tisztán emlészem, mi ment a Magyar Televízióban négy évvel ezelőtt. Amit leírtál, az alapján attól - hál istennek - még fényévekre vagyunk.

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.03.05 0 0 3
Nem láttam a műsort, de ez egy teljesen objektív, elfogulatlan és pártsemleges tudósításnak tűnik a részedről. Azt a részt nem is mondtad, amikor savat csöpögtettek a fideszes kézfejére. :-D
Vajk Creative Commons License 2006.03.05 0 0 2
dehogy. a fidesz áll így. lassan már fekszik...)
wedas Creative Commons License 2006.03.05 0 0 1

Be se kellene menni ilyen xar műsorokba nekik.

domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 0
Médiaterror.
Undorító!
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 topiknyitó
Az MTV (közszolgálati csatorna) a „Szólás szabadsága” című (Fridi plágium) műsorában, ma 2006. március 5-én, a következő aljas, jól előkészített csapdát alkalmazta a Fidesz szóvivőjével, az ellenzéki párttal szemben:
1. Manipulált "szakértői" anyaggal kényelmesen megágyazott a szoci szóvivőnek.
2. A szoci szóvivő a rendelkezésére álló időben zavartalanul, sőt a szocifan műsorvezető által rásegítve kifejthette álláspontját.
3. A Fidesz szóvivője mondandóját folyamatosan megszakította a műsorvezető ellenséges belekotyogása.
4. A Fidesz szóvivő rendelkezésére álló időtartamának fele idejét kitöltve, a műsorvezető által fennhangon kommentált, grafikonokat játszottak be, szándékosan akadozva, csigalassúsággal.
5. Ez szándékos, alattomos, manipulatív, jól előkészített csapda volt. A közszolgálatiság és a médiatörvény elképesztő megsértése.
6. A Fidesz szóvivőjének azonnal fel kellett volna állnia és egyenes adásban, határozottan tiltakoznia kellett volna.
7. Ezt követően hosszadalmas Maszop propaganda, a Gyurcsány külpolitikájának apológiája következett.
Remélem, hogy tiltakozik a Fidesz az ORTT-nél.
8. A műsorban, a továbbiakban Fidesz-ellenes, egyoldalúan tálalt, a valóságot elferdítetten taglaló riport következett.
9. A „politikai aktualitásokat bemutatni hivatott”, közszolgálatinak csúfolt műsor nem említette a hét maszopos, gyurcsányi botrányokat.
Így állunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!