Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 51
tecceni éppen nekem se tecc, beszólni is beszólhat aki akar, itt inkább az a gond, hogy Lo-ban immár kormányzati tényező a homofóbia, Magyaro-n pedig kormányra készül
Előzmény: Indián (41)
sajtoskenyér Creative Commons License 2005.12.02 0 0 49

"Ám ha akaratlan tanúja kell h legyek a suliba menet... "

Én speciel azt sem nézném végig, ahogy két hetero leszarja egymást majd közösülnek. Tiltsuk be a kakiszexet is!

Előzmény: vacuola (43)
zividivi Creative Commons License 2005.12.02 0 0 47
//"....A lengyel fővárosban baloldali pártok felhívására mintegy ezerötszáz résztvevővel demonstráltak „Támasszuk fel a demokráciát!” és „Az Egyenlőségmenet halad tovább” jelszavakkal;.."//

A "balosok" soha sem tudták, mi az a demokrácia! Nálunk is csak akkor szajkózzák, amikor a mensevik bolsevikok (20-30%-os "többség!) kerülnek hatalomra.

A demokrácia az, hogy mindig a "többség akaratának kell érvényesülni". Mos vagy sikerül végre bebizonyítani valamelyik világokosnak, hogy az emberiség 51%-a természetes homoszexuális, vagy elmennek a zúgkuplerájba demokráciát prédikálni.
Előzmény: drzyx (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 44
Nem, ott volt már a bolsevikok első felszabadító-célzatú látogatásakor is, a Vörös Hadsereg komisszárjai képében, Varsó előtt.
Előzmény: drzyx (40)
vacuola Creative Commons License 2005.12.02 0 0 43
Azért ez a topikcím csöppet túlzás, nem vagyok a topikbezárás híve, de ha rajtam múlna ez menne a levesbe.

Egyébként pedig én azon egyzserű emberek táborához tartozom, akik úgy gondolják, h az otthon magányábankényelmében, mindenki azt csinál amit akar, legalábbis két felnőtt férfi egymással az bizti.

Ám ha akaratlan tanúja kell h legyek a suliba menet...

az gáz.
Indián Creative Commons License 2005.12.02 0 0 41
Gondolod, Kedves? Hmmm... lényegében semmit nem értek el... épp ma olvtam, hogy annyira lassú és tohonya a junió, hogy néhány láccatbírságtól eltekintve nem tunnak elérni semmit. A lexigorúbb büntetés ami létezik, az az, hogy megvonnyák egy tagállam szavazati jogát... ezt nem mondanám alapos mogyorózásnak...

Ami a topicot illeti, magam ugyan nem teszek semmit, de meg tudom érteni, hogy másokat komolyan zavarnak a buzifesztiválok, valahogy nekem se teccenek a rózsaszín sztreccsgatyóban, pávatollal a seggükben flangérozó vadmarhák... de ezt tudod amúgy is, erről nem nyitok vitát...

Ha nekik ez esik jól, hát tegyék, csak ne csodálkozzanak, ha mások meg beszónnak... ez meg a ző szabaccságuk...
Előzmény: Törölt nick (18)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 40
nyugszik a beteg, mert a lengyel antiszemitizmus Solomon Morellel kezdődött, mi?
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 39
Ejnye-bejnye, ilyesfajta vészes lazaság után vissza kell adnod a Fittelina-bérletedet. Ezután csak Ildikó néni lábáztató lavórjában pancsikolhatsz. Ájjáj.
Előzmény: drzyx (36)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 38
Ha igazad lenne akkor én kiállhatnék lóbálni-szellőztetni a tökeimet a térre, mert ugyan talán kisebbségben vagyok, de szeretem ha szellőzik folyamatosan..:))))
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 37
Az se véletlen, hogy az antiszemitizmus gyökerei piszkosul erősek.

Az se. Node biztos tévednek a lengyelek. Is. Pl. Solomon Morelről.
Előzmény: hypertension (31)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 36

sajnos wic mé nem járt erre, úgyhogy rajtad kívül nem akadt aki felvetette volna Orbán személyes felelősségét:)

Előzmény: Törölt nick (30)
zividivi Creative Commons License 2005.12.02 0 0 35
//"...Csak azt nem értem, miért tolakodik egy irritáló kisebbség?..."//

Mert meg kell rontani a többséget!

Előzmény: Törölt nick (4)
sajtoskenyér Creative Commons License 2005.12.02 0 0 34
 Akárhogy is nézem, ez a Jobbik tényleg komoly politikai erő.....a buzikérdés élharcosai. Ez a választási programjuk? Kettős keresztek és buzik? Hujjujj
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 33
Na tényleg, lement harminc hozzászólás és sehol azorbán?
Orbánbányáktokajszőlősorbánalcsut.
Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 30
Csodálkozom, kérem szépen, nagyon csodálkozom: Orbán személyes felelősségének nyilvánvaló mívolta a lengyel antibuzik térnyerésében S E H O L???
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 29
Nem.
Előzmény: Operator (26)
zividivi Creative Commons License 2005.12.02 0 0 28

Tényleg, micsoda skandallum!

Egy egészséges társadalom tiltakozik a szélsőséges deviancia ellen! Botrány!

Előzmény: drzyx (-)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 27
egybemossák ők saját maguk Semjénestől mindenestől...
Előzmény: kalmarkalman (22)
Operator Creative Commons License 2005.12.02 0 0 26
Ha nem balos lennél, akkor már kirúgott volna a modera innen......

Tudja mit mondott erre Julius Caesar?
Előzmény: Törölt nick (16)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 25
ne hízelegj, nem vagy az esetem...
Előzmény: Törölt nick (21)
Operator Creative Commons License 2005.12.02 0 0 24
Nos, mivel úgyis eltűnik ez a topik a süllyesztőbe, ki ismeri, mikor Kohn és Grün utazik a vonaton?

Ha Kohn és Grün két lengyel homokszekszuális akkor mondhatod, egyébiránt emlékedet nem őrizzük meg és nem küldjük vissza...
Előzmény: Törölt nick (5)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 23

nem tudom... nem olvastad azt a felmérést, hogy a lengyelek több mint 50%-a diktatúrát szeretne?

egyre erősebb eész Kelet-Európában a 30-as évek tekintélyelvű rendszerei iránti vágy...

Előzmény: Törölt nick (18)
kalmarkalman Creative Commons License 2005.12.02 0 0 22
Valakiktől mindig rettegni kell. Ha nincs Bácsfi egy marék hülyével hungaristával akkor jó lesz a félszázalékos támogatottságú Jobbikos degeneráltkülönítmény. A lényeg, hogy egybe lehessen mosni a jobboldallal.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 21
buzi-e vagy....
Előzmény: drzyx (19)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 19
szedd be szépen a gyógyszereid, mert ha még azt is megtudod, hogy nem vagyok balos, akkor végképp véged lesz...
Előzmény: Törölt nick (16)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 17

senki nem vonja bele a zsidókat, ez a megadott cikk címe, ha rákattintasz a megadott linkre, akár el is olvashatod, kizárólag a homofóbok vonták bele Hitlert és a gázkamrákat...

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 16
Ha nem balos lennél, akkor már kirúgott volna a modera innen......
Előzmény: drzyx (14)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 14
ne kiabálj misike, mindjárt jön az ápolóbácsi és tisztába tesz...
Előzmény: Törölt nick (11)
drzyx Creative Commons License 2005.12.02 0 0 12
gondolod rájönnek? valamilyen ellenségkép kell, mert az nem lehet, hogy ők tehetnének arról, hogy ilyen helyzetben vannak...
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 11
MIÉRT PROVOKÁLOD A HOZZÁSZÓLÓKAT, MIÉRT SZEMÉLYESKEDSZ?!
Előzmény: drzyx (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!