tecceni éppen nekem se tecc, beszólni is beszólhat aki akar, itt inkább az a gond, hogy Lo-ban immár kormányzati tényező a homofóbia, Magyaro-n pedig kormányra készül
//"....A lengyel fővárosban baloldali pártok felhívására mintegy ezerötszáz résztvevővel demonstráltak Támasszuk fel a demokráciát! és Az Egyenlőségmenet halad tovább jelszavakkal;.."//
A "balosok" soha sem tudták, mi az a demokrácia! Nálunk is csak akkor szajkózzák, amikor a mensevik bolsevikok (20-30%-os "többség!) kerülnek hatalomra.
A demokrácia az, hogy mindig a "többség akaratának kell érvényesülni". Mos vagy sikerül végre bebizonyítani valamelyik világokosnak, hogy az emberiség 51%-a természetes homoszexuális, vagy elmennek a zúgkuplerájba demokráciát prédikálni.
Azért ez a topikcím csöppet túlzás, nem vagyok a topikbezárás híve, de ha rajtam múlna ez menne a levesbe.
Egyébként pedig én azon egyzserű emberek táborához tartozom, akik úgy gondolják, h az otthon magányábankényelmében, mindenki azt csinál amit akar, legalábbis két felnőtt férfi egymással az bizti.
Ám ha akaratlan tanúja kell h legyek a suliba menet...
Gondolod, Kedves? Hmmm... lényegében semmit nem értek el... épp ma olvtam, hogy annyira lassú és tohonya a junió, hogy néhány láccatbírságtól eltekintve nem tunnak elérni semmit. A lexigorúbb büntetés ami létezik, az az, hogy megvonnyák egy tagállam szavazati jogát... ezt nem mondanám alapos mogyorózásnak...
Ami a topicot illeti, magam ugyan nem teszek semmit, de meg tudom érteni, hogy másokat komolyan zavarnak a buzifesztiválok, valahogy nekem se teccenek a rózsaszín sztreccsgatyóban, pávatollal a seggükben flangérozó vadmarhák... de ezt tudod amúgy is, erről nem nyitok vitát...
Ha nekik ez esik jól, hát tegyék, csak ne csodálkozzanak, ha mások meg beszónnak... ez meg a ző szabaccságuk...
Ejnye-bejnye, ilyesfajta vészes lazaság után vissza kell adnod a Fittelina-bérletedet. Ezután csak Ildikó néni lábáztató lavórjában pancsikolhatsz. Ájjáj.
Ha igazad lenne akkor én kiállhatnék lóbálni-szellőztetni a tökeimet a térre, mert ugyan talán kisebbségben vagyok, de szeretem ha szellőzik folyamatosan..:))))
Akárhogy is nézem, ez a Jobbik tényleg komoly politikai erő.....a buzikérdés élharcosai. Ez a választási programjuk? Kettős keresztek és buzik? Hujjujj
Valakiktől mindig rettegni kell. Ha nincs Bácsfi egy marék hülyével hungaristával akkor jó lesz a félszázalékos támogatottságú Jobbikos degeneráltkülönítmény. A lényeg, hogy egybe lehessen mosni a jobboldallal.
senki nem vonja bele a zsidókat, ez a megadott cikk címe, ha rákattintasz a megadott linkre, akár el is olvashatod, kizárólag a homofóbok vonták bele Hitlert és a gázkamrákat...