ényleg z...:)))s ól rzem, ogy ennünket is icit özelebb ozott gymáshoz...:)) a em karsz álaszolni, z em aj....kkor s mádlak agyon...:))
erelmem, idd el, em agyok indig lyen...e ólad ak gy udok ilatkozni...ert z z gazság...:))) em aj?:)) emélem, em agy avarban, des?:)) ilágon egjobb olog eked ókolni, s edveskedni...!!!:))
ész, z ár em ehet életlen.....:))))))erelmem, a iszed, a em...zt kartam eked eltenni...:) n öszönöm....oha em ittem olna, ogy lyen des s ehet alaki...:) gazad an, ényleg obb!!:)))))
gen!:)) icsoda ény!:) lyesmit elent, ozitív rtelemben, ermészetesen!:) em ünis?:)) kkor ákapcsolok!!:))) (ermészetesen ak iccelek, ak icsit apcsolok á!!!;)))))))))))))))))) s ersze egint olond agyok, e át éntek ste an!!:))))))))))))))))))
eked ak ozitív ereped ehet...em udom, z elyik ehet!:))
:))))))gen, des árfaművésznőm, átom!!:)) öszönöm, gazán edves agy!!!:)) e edig gazi inom ölgy agy, kire nnyira üszke agyok!!!:) gen, al ldaladon lök...:))) s lvezem des rintésed, s mikor em azon ár z szem, ogy ogyan is dhatnék eked gy icapuszit, kkor ókat evetünk s récselünk, indenki agy-agy römére!!!:))))))))))
ár ozizok s, edves!!:)) emélem, e lsz ellettem s em alaki ásnak a ezét ogom!!:))) igyázok, lővettem a ay-Ban-t az öltönyzsebemből, emélem, egvédi a ememet!!!:))))))))