Meg van dumálva bimbóka:) ja de nincsennek barátaid csak ismerőseid:-P:) Én igényem csak annyi,hogy lehetne egy kis póker téma is.Szal cuncikám intézkedj majd:-)
A tegnapi meccsen összeszedett sérülések miatt legalább egy hét pihenőt szeretnék kérni a csapattól! Két helyen dagadt be a lábam, egyik a sípcsontom, ami ezenfelül még szúr is! :-( Ezenfelül minden testrészem kék-zöld, nyomás hatására fáj! Az már mellékes, hogy két gerinccsigolyám egy hónapja folyamatosan fáj! Sajnálom hogy nem sikerült a meccset teljes egészében megnyernünk! Jó lett volna ha mindenki belead mindent, mint ahogy én tettem, éppen hogy odaértem kezdésre, mivel addig folyamatosan dolgoztam!
A héten kiderítem a többi eredményt, meg hogy kivel kell játszani az 5. helyért, ami szintén nem lesz egyszerű, ugyanis a Face Kings, Space Jam, Alibi KC, Old Boys négyesből kerül ki a két ellenfelünk!
Az első meccsen, kilenc pontos előnyt szerző Judoplasztika, és a Street Boys, hatalmas csatában, a végletekig kiélezett meccsen döntötte el a négy közé jutást.
A mérkőzést, a Judosok kezdték nyugodtabban, és hamar 6 pontos előnyhöz jutottak. Azonban egy Street Boys időkérés, 8-0-s rohamba hajtotta a „hazaiakat”, és ezzel a negyed végére meg is fordították az eredményt. A folytatásban tovább zakatolt a Boys, és az agresszív védekezésének, valamint eredményes támadásainak köszönhetően, még a félidő előtt ledolgozta az első meccsen összeszedett 9 pontos hátrányt! (23-13)
A nagyszünet után tovább folytatódott a narancsmezesek menetelése, és hamarosan már 15 ponttal tartottak előrébb riválisuknál. Megnyugodhatott volna a Street Boys, azonban nem várt esemény történt. Zsidi egy labdáért folytatott harcban megsérült, majd hamarosan – az addig jól játszó - Peltzernek is távoznia kellett, és ezzel a Boys pályán lévő ötöse jelentősen meggyengült. Az eddigre kőkeménnyé váló küzdelemből pedig a Judo jött ki jobban, akik a záró negyedre nullázták az összesített eredményt. (33-24) A mindent eldöntő játékrész, ha lehet még nagyobb csatát hozott, minden apró pontért ádáz harc dúlt a pályán. Egészen az utolsó percig nem lehetett tudni ki fog örülni. Ekkor a Street Boys szerzett nagyobb előnyt (12 ponttal sikerült megugrania), de a Judo válaszolni tudott, és két gyors kosárral újra ők voltak a továbbjutók. A „hazaiak” az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, faultokkal próbáltak versenyben maradni, és kétszer is lehetőséget kaptak a fordításra. Az esély megvolt, azonban mindkétszer rontott dobás lett a vége, és ezzel a továbbjutás is elúszott.
Továbbjutott a Judoplasztika, 88-84-es összesítéssel!