Keresés

Részletes keresés

sjanius Creative Commons License 2006.02.03 0 0 787

Mondd! Te hol élsz? És hol voltál idáig?

Előzmény: VEKE-fan (786)
VEKE-fan Creative Commons License 2006.02.03 0 0 786

Ha már itt a kis homokozóban nem engedtétek a baráti csevegést, akkor kiviszem a nagypályára, ahol nem tízzel szorozzák a néző számot hanem tízezerrel, és nincs a hátvédek közt Vekés moderátor. Csevegés helyett, pedig monológ lesz, képekkel és kommentekkel. Meglátjuk milyen sikeretek lesz?:)

Vidd. Az első sorban fogok Nektek tapsolni!

Nevetséges dolog, hogy hozzám fodrulnak emberek e-mailben, mert az indexre félnek beírni , mert kimoderálja őket a pártatlan zsűri:(

Érdekes, hozzám is. Meg néhány kitűnő BKV-s szakember, neve elhallgatását kérő xxxxxxx kolléga, akik arról panaszkodnak, hogy a begyöpösödött főnökeik szemében a VEKE vörös posztó. Persze, hogy az. A hangadóik stílusa olyan-amilyen, de ha egyszer csak így tudnak célt érni? Ha ők nem csapnak az asztalra, ki teszi? A megállóban morgolódó utas biztos nem.

Szerencsére ők egy olyan utolsó bástya, akiket nem szőtt át a politika.

Még arra sem fogok vigyázni , hogy ellenőrizzem az információkat amit kapok rólatok, válogatás nélkül fogom felpakolni.

Tedd. Minél több valótlansággal fűszerezd meg, taposs jól a becsületükbe! Szerencsére ismerek olyan jogászt, aki már sikerrel végigvitt nem egy rágalmazási és becsületsértési pert. Szerencsére xxxxxxxx állammal van kis hazánknak kiadatási egyezménye. :P.

Jómagam nem kötelezem el magam senkinek. Nem voltam és nem leszek egyetlen párt tagja sem, nem leszek hazaáruló titkosügynök sem, és a VEKE tagja se kívánok lenni. De ők legalább olyan ügyekért dolgozna INGYEN, hogy a fővárosi lakosok nagy többségének jót tegyenek.

ui: Még több Solarist Budapestre!

Előzmény: sjanius (785)
sjanius Creative Commons License 2006.02.03 0 0 785

Ha már itt a kis homokozóban nem engedtétek a baráti csevegést, akkor kiviszem a nagypályára, ahol nem tízzel szorozzák a néző számot hanem tízezerrel, és nincs a hátvédek közt Vekés moderátor. Csevegés helyett, pedig monológ lesz, képekkel és kommentekkel. Meglátjuk milyen sikeretek lesz?:)

Nevetséges dolog, hogy hozzám fodrulnak emberek e-mailben, mert az indexre félnek beírni , mert kimoderálja őket a pártatlan zsűri:(

Még arra sem fogok vigyázni , hogy ellenőrizzem az információkat amit kapok rólatok, válogatás nélkül fogom felpakolni.

A tanulsága az lesz, hogy az Index sem a világ közepe, és ha egy Miniszterelnök nem moderáltatja a hozzászólásokat a blogján, akkor a fóbiás Veke sem engedheti meg magának.

Jó szórakozást uraim!

PS: Tőgy
Ha végeztél a latin óráiddal, majd megírhatod hogy miért nem vagy már Vekés, az elnök úrral egyetemben!
Az email címem tudod.

Trocadéro Creative Commons License 2006.02.03 0 0 784
Aztán meg jön a csősz, és mindenkit kizavar az erdőböl.
Előzmény: Törölt nick (777)
kambekk Creative Commons License 2006.02.03 0 0 783

Értelek, de ennyire nem szabad sarkítani.

A VEKE bizonyos tagjainak bizonyos stílusát kellene - ha nem is leszarni, de - helyesebb mederbe terelni.

Az egyesület egyébként - nagyon bízom benne - nem csak ilyen emberekből áll. Több mint 90 főt nem lehet a hangadókkal azonosítani. (Noha ez a 90 csak egy viszonyszám, hisz a tevékeny tagok száma ennek harmada - lásd pártolók, járműimádók, szemlélődők.)

Előzmény: wahrheit (780)
kambekk Creative Commons License 2006.02.03 0 0 778
Tőgy, te meg egyeztess HB-vel! Nem lesz nehéz dolgod asszem :D
Előzmény: Törölt nick (777)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 777
Igen, készüljetek a legrosszabbra. VitézyDávid, a topic moderátora már egyeztet Orbán Viktorral a renitens nickek letiltásának ügyében.
Előzmény: kambekk (775)
lbence Creative Commons License 2006.02.03 0 0 776
LOLLLL!!!!
:DDD
Előzmény: kambekk (775)
kambekk Creative Commons License 2006.02.03 0 0 775

Nem mondták még neked, hogy itt csak szigorúan olyat szabad mondani, ami a VEKÉ-nek hízelgő?

:)

Előzmény: sjanius (767)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 774

Bár nem vagyok VEKE tag, de ez a szintű sötétség már olyan szinten fáj, hogy megint nem hagyhatom szó nélkül.

Debrecen polgár mesterével miről beszéltél, hogy a 4-s metró lemenjen Debrecenbe.

Nem wazze, egyértelműen arról egyeztettek, hogy a VEKE indulni fog Debrecenben a válsztásokon, a Fidesz támogatásával. Komolyan, annyira sötét vagy, hogy ez már nekem is ciki. Szerinted tényleg csak Budapesten létezik a közlekedés fogalma? A többire inkább nem is írok semmit. Igazából az döbbent meg engem a leginkább, hogy tök mindegy, mit válaszolnak neked, te mindig ugyanazokat a süketségeket nyomod, rendületlenül. Csak így tovább, csinálj magadból jó nagy birkát.

Előzmény: wahrheit (769)
VEKE-fan Creative Commons License 2006.02.03 0 0 773

Én nem is vagyok vekés!

Egyet jegyezz meg: Színház VEKE az egész világ, éljen a troli!

:P :D

Előzmény: sjanius (767)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.03 0 0 772
Whisky colával, és te fizetsz.
Előzmény: Sereskorsógéptűz (771)
Sereskorsógéptűz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 771

Inkább igyál tovább, az legalább jól megy. A haverjaid szerint! Itt a hétvége, irány a kocsma! Még el se éred a 20-at, és elvisz a májzsugor! :D

Előzmény: wahrheit (769)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.03 0 0 770
Lehet, hogy akkor nekem is végem.
Előzmény: sjanius (768)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.03 0 0 769
Hát ez siralmas válasz, de nézzük komolyan.

1.Tényleg oda mész ahova akarsz, hisz teljesen hiteltelennél váltál.

2.Ez a legkomolytalanabb válasz. Egy olyan helyre ahova csak meghivóval lehet menni, év értekelő rendezvényen pont te vagy a fontos ember, rőhej. Debrecen polgár mesterével miről beszéltél, hogy a 4-s metró lemenjen Debrecenbe. Apropó nem tudod elintézni, hogy a FIDESZ kifizesse azt a pénzt amennyivel tőbbe kerül a Metro épitése.
( csak van valami rokoni szál, a FIDESZ-nél szokás) A két emlitet úr(Kóka és Demszky) másképp emlékszik. Ne haragudj a felvetéssel, de te komolyan gondolod amit irsz.

3. Most meg nyugodtan szaladhatsz segítségért (rinya).

4. Az elnökség mikor mond le, hisz a felelőség közös ( persze egy demokratikus civil szervezetnél).
Előzmény: VitézyDávid (758)
sjanius Creative Commons License 2006.02.03 0 0 767

Ja, ma Vekés a moderátor?! Elfelejtettem.
Kérek instrukciót mit szabad ma leírni, és kinek?
HáBé Creative Commons License 2006.02.03 0 0 766

- Jean, Ön milyen fehérítőt használ?

-Cenzúrát, Uram!

:-)

kambekk Creative Commons License 2006.02.03 0 0 765
jajj modik, ez azért gáz volt...
gszala Creative Commons License 2006.02.03 0 0 764

Nem tudom, mit piszkálódnak, elvileg ebben az országban szabad a véleménynyilvánítás, stb...

Persze, ahogy látszik a hülyeség meg pártfüggetlen :-)))

De, hogy valaki éppen magánemberként mivel szimpatizál, egyáltalán nem érdekel, mert a közlekedés - ami egy teljesen más téma - érdekében pártatlanul az >>emberek<< érdekeit képviseli...

És ezt lenne jó megérteni, hogy ha már négy éve voltak szívesek politikusaink árkot ásni, akkor nem lesz sokáig az jó, hogy mindenki fekete és fehér. Jobb vagy Bal... Ha ideát vagyok, akkor az odaát csak hülye ember lehet, stb...

A közlekedés fejlesztése sem jobb vagy baloldali érdek, hanem közös cél, és ezért kell embereknek elvek és nem pártok mentén szerveződni, és végre szakmai érveket is előtérbe helyezni!!! Ez a civil dolgok lényege.....

kambekk Creative Commons License 2006.02.03 0 0 761

Neked is jóestét Bálint!

Mire gondolsz "kint" alatt?

Előzmény: HáBé (760)
HáBé Creative Commons License 2006.02.03 0 0 760

Miért is vagy pártoló tag? Ezért????

Szégyen és gyalázat, amit művelsz kint és bent egyaránt!

S mivelhogy nyilvánosan is köpködöd azt a sikeres szervezetet, amelynek pártoló(?) tagja(?) lettél önszántadból, jogosan merül fel a kérdés:

Muszáj neked pártoló tagnak lenned?...

Előzmény: kambekk (759)
kambekk Creative Commons License 2006.02.02 0 0 759
És ha egy VEKE pártoló tag hasonló céllal felbukkan egy civil blogon, akkor az viszont provokátor?
VitézyDávid Creative Commons License 2006.02.02 0 0 758

Reagálok, de csak azért, mert kifejezetten kérted: 

1., A szabadidőmben oda megyek és azt csinálok, amit akarok. Amit én teszek, az nem minősíti a VEKE-t és amit a VEKE tesz, az nem minősít engem - szerintem ez nyilvánvaló. De.

2., A Fidesz-rendezvényen szabadidőmben voltam, de bármilyen meglepő vagy kiábrándító is, pusztán politikai szimpátia miatt egyetlen párt rendezvényére sem mennék el - annál sokkal drágább az időm. Közlekedési célok megvalósítása érdekében vettem részt pár hónapja az SZDSZ Liberális Hét c. rendezvényén (egyébként sikerrel) és a Fidesz jelen rendezvényén is- bizonyos politikusokkal csak személyesen lehet ugyanis beszélni és ha ezekre máskor nincs alkalom, akkor a kínálkozót mindenképp ki kell használni. Vonatkozik ez például Debrecen polgármesterére is, aki pártállásától függetlenül Magyarország második legnagyobb városát vezeti, ha tetszik, ha nem. Az, hogy pontosan milyen ügyről van szó, nemsokára kiderül, de lényegesen ártalmatlanabb annál, mint amit a provokátorok, fikanickek, irigyek és bárgyúk neki tulajdonítanak. Az érdekérvényesítés hatékony formáinak mindegyikét használjuk és ezt soha nem is tagadtuk - enélkül nem is lehetnénk sikeresek.

Ja, és ha épp úgy esik, akkor könnyen lehet, hogy nemsokára akaratomon kívül akár Gyurcsány Ferenccel kerülök egy fotóra (Kókával és Demszkyvel is már sikerült egyébként, igaz ezek nem zavartak senkit...) - remélem, akkor is hasonlóan komoly hangok lesznek.

Részemről a téma egyszer, s mindenkorra lezárva, nem kívánok ezzel a továbbiakban foglalkozni.

Előzmény: mestska (755)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.02 0 0 757
Sajnos Te vagy tévedésben. Persze ha át keresztelik pl. VEKE-FIDESZ, akkor nincs semmi probléma. Bár a gögböl már rég ez kiderült.
sjanius Creative Commons License 2006.02.02 0 0 756

Mármint miben?

mestska Creative Commons License 2006.02.02 0 0 755
szerintem te tévedésben vagy.
Előzmény: sjanius (754)
sjanius Creative Commons License 2006.02.02 0 0 754

Persze hogy lehet. Nem is kéne titkolni. De ha valaki megemlíti, akkor ugranak egy hátraszaltót, vagy kimoderáltatnak.

A fénykép is megjelent már az indexen, mégis kimoderáltattak miatta valakit.

És ez csak a moderátorokat minősíti. Illetve ez esetben csak egyet.

A Veke esetében meg különösen szerencsétlen helyzet, hogy az "erősen szakmai" alapokra helyezett egyesület politikai támogatást kap. Igaz, ez ellenzékben kormányon, csak jó lehet.

Nincs ezzel semmi bajom. Csak ki kellene végre mondani. Na, de az nem olyan Fideszes:) (Lásd Vizsla)

Előzmény: mestska (752)
mestska Creative Commons License 2006.02.02 0 0 753
szerintem meg kedzetek mániákussá válni ti is. Legalább vállalnád fel magad, kedves 10 hozzászólásos nick.
Előzmény: wahrheit (751)
mestska Creative Commons License 2006.02.02 0 0 752

Szerintem meg igen, miért ne mehetne el, miért ne lehetne egy civil szervezet vezetőjének pártpreferenciája?

Előzmény: sjanius (749)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.02 0 0 751
Ja és még valamit, ha egy civil szervezet hibát követ el, ott az elnök mellet az elnökségnek is le kell mondania. De egy VEKE-nél ez lehetetlen. Ezt meg irtam volna a honlapotokra is,de oda bíráló ember fiát nem lehet be engedni, ugye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!