Az indexes nyilatkozat szerint az NBH egy tisztehelyettese általa kedvelt koncerten volt a Magyar Szigeten, az MNO szerint megfigyelték a Magyar Szigetet (szakszolgálat feliratú paprokat találtak) Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
nőt nem verünk, még ha tenyérbemászóan pimasz is, legfeljebb védekezünk, ha tíz körömmel esik a szemünknek, bár azt mondják a hisztéria leghatásosabb elleszere egy makarenkói pofon:)
A rendőrség és az ügyészség ellenérdekeltségét látja a Kulcsár-ügyben Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, aki egy csütörtöki lapinterjúban. "A rendőrség simít, az ügyészség élez" - mondta.
Répássy a Demokratának azt mondta, hogy a szerinte bábnak használt, húszmilliárdos sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attila "borított", hogy ne egyedül vigye el a balhét. "Nyilván úgy érezte, sokkal inkább boríthat azon az ügyészségen, ahol éles szemmel kutatnak a botrány minden részlete után, mint azon a rendőrségen, ahol viszont igyekeztek elsimítani a dolgokat".
A Magyar Demokrata című hetilap mind a négy - rasszista, homofób, nőgyülölő, érzéketlen - kategóriában megkapta a Szabad Demokraták Szövetsége által alapított Szakállas bácsi-díjat, a párt internetes oldalára érkezett javaslatok alapján - közölte Gusztos Péter, SZDSZ-es ügyvivő. Az újság szerkesztőségének épülete előtt tartott sajtótájékoztatón az összesített fődíjként járó, színes mázzal bevont kerámia kerti törpét a lap egyik újságírója vette át.
szerintem a mindenhol nácikat látsz, ennyi náci nincs is, nicsenek nácik papaájkodás és a vannak nácik, nm többen mint más országokban tényállítás között (én és Tóta W. ezt állítottuk meg azt, hogy dörgölőztök hozzájuk) lényegi különbség van, csak nem akarod megérteni a spenótzöld szemüvegeden át
csak emlékeztetni szeretnélek ,hogy Tóta W írásáról volt szó amiben voltál szíves te is kiemelni a nomád tábor nyilasait.
én erre reagáltam.
"Ha én évente szervezek egy nomád tábort, és ott ismeretlen okból, viszont menetrendszerűen megjelenik az összes ismert és ismeretlen horog- és nyilaskeresztes lovag "
"ki nácizott itt rajtatok kívül?"
"tudom én, hogy szerintetek nincsenek nácik, mert ahol álltok onnan már nem látszanak, mert ott állnak köztetek,"
drzyx.
és még mielőtt tovább nagyképűsködnél-mert az nagyon megy neked ahogy elnézem-időnként ne feledkezz meg legalább azokról a mondatokról amiket te írtál le.
ha meg nem megy fejből akkor időnként olvagass vissza.
"romania sem nagyon rug labdaba, hiaba nagyobb a lelekszam viszont lemaradottsaga is eppen eleeg nagy."
Ez így nem igaz. Katonai erőben például nem egy akkora szemétrakás Románia, mint Mo. Ha jól emlékszem, internetpenetrációban is előz, persze ott nem volt Matáv-csapás. Számos faktorban előttünk járnak, bár spec gazdasági növekedésben nyilván nem.
meseld el talan reszletesen a tortenetet. ha gyereke van, ferjnel van akkor nincs neki letelepedesi engedelye?
mivel nagyon sokan megszereztek 2/3 eev alatt az allampolgarsagot akkor nem ertem hogy ismerosod miert nem tudta megszerezni?
nekem 2 ismerosom van akik meg megszereztek. beadtak a papirokat, a hivatal leellenorizte oket es megkaptak az allampolgarsagot. itt rendes allasuk es munkajuk van. es tenylegesen at is akartak telepulni, mivel itt sokkal jobb anyagi korulmenyek kozott tudnak elni.
nem tudom hogy eszrevetted e hogy magyarorszag regionalis kozephatalom lett csehszlovakia es jugoszlavia szetbomlasaval. romania sem nagyon rug labdaba, hiaba nagyobb a lelekszam viszont lemaradottsaga is eppen eleeg nagy.
lengyelorszag es csehorszag eloz meg de ok meg nem ebben a regioban erdekeltek hanem inkabb nyugatra orientalodnak.
egy ausztriaval egyutt megvalositott egyuttes politika jelentos elonyoket hozhat (megint) magyarorszagnak.
magyarorszag egyseges. te tudsz valami olyan szetbomlasztasra iranyulo hajlandosagot ami ennek ellen TUDNA hatni?
gazdasagilag eros. a mai vilag nem az eroforrasokrol hanem sokkal inkabb a szellemi kapacitasokrol, tokerol szol. az eroforrasok rendelkezesre allnak es megvasarolhatok.
nem egeszen ertem a felvetesedet. ha elmegy a miniszterelnok a banyaszokhoz akkor nem magyar akar magyarbol igeretet kihuzni?
altalaban a koltsegvetes kiadasai targyalasokon dolnek el es a kormany kompetenciaja nem a nemzetepites es a folyamatos kefeeles ez ugyben hanem a koltsegvetesi forrasok elosztasa. szinte minden ebben a koltsegvetesben csapodik le.
mert peldaul a kettos allampolgarsagnak is koltsegvetesi, munkaeropiaci vonzatai vannak.
a szavazasi patterneket illetoen nem egy olyan nagy kaland a kap-ok szavazasa. hiszen mar itt vannak es szavaznak. szerencsere nem egeszen ugy ahogy egyesek azt elkepzelik. mert egy szavazasi pattern meeg csak erre sem vezetheto vissza. az orszag es szinte minden eleme megosztott. csaladok is szavaznak szetfele es szavaznak osszefele is.
budapest voros varos pusztan annyit jelentett hogy 55/45 volt a bal/jobb araany.
tehat az ITTLEVO mintegy 500000 immar allampolgar hataronkivuli magyar mar most eldonthetne a valasztasokat.
nagyon nehez kerdesek ezek. nagyon nagyon nehezek.
szerintem a mai szelsojobboldali, hungarista stb stb eszmek es gyakorlatok nem azonosithatoak a haboru elottiekkel.
a haboru elottiek gyilkosak voltak es be is lettek tiltva. ha es amennyiben azonosithatoak akkor be kellene tiltani, egyedi kepviseloit (tehat akik nem szervezkednek csak ugy magukban <esetleg itt az indexen> fasisztak, fasisztoidok) bolondokhazaba kellene csukni.
ha viszont demokratikus es alkotmanyos erok akkor hogy a csodaba ne lehetne veluk kozos platform. hiszena demokracia errol szol.
milyen alapon minositek valakit nem demokratikus, nem alkotmanyos eronek? amikor meeg a kommunistakat is elfogadjuk ezeknek?
mi van akkor ha hatalomra kerulnek?
megjegyzem hogy peldaul az onmagat legdemokratikusabbnak minosito ero meglehetosen antidemokratikusan viselkedett.
alkotmanybirosagon megallna a helyet hogy egy politikai ero megtiltja kepviseloinek a szavazast? aki meg mereeszelt szavazni azt adott esetben kizaarja? nem inditja valasztason?
szerintem nagyon sok mindent ujra kellene gondolni es esetleg gombolni.
(amugy ha nincs nezetcsere akkor nem is igazabol ismerem ellenfelem nezeteit. tehat mar csak ezert is beszelni kell vele. az sem jo modszer ha kozvetito mediumokra hagyatkozom, mert ezen kozvetito mediumok torzitasa meglehetosen felerosodhet es egesz mas nezetrendszer johet at mint a valodi. az szdsz mintha ebbol elne hogy fidesz/mszp egyszeruen nem kommunikal egymassal. es akkor egesz ugyesen el lehet(ne) lavirozni mint olyan erovel amivel esetleg mind a ket oldal szobaall.)
Mindenről Orbán tehet! Főleg a szigetről! Ő intézte el azt is, hogy 100 millás állami támogatást kapjon Gerendai, amelyből jutott is, maradt is! Csak tudnám, hogy hol van ilyenkor Lendvai elvtársnő? És főlleg Keller!
ti tényleg betegek vagytok, ismételgetitek a sztereotípiáitokat és amit behoztok, azt ráfogjátok a másik félre, ki nácizott itt rajtatok kívül? ki zsidózott, ki antiszemitázott? most még jön egy klónotok, aki szóvá teszi, hogy OV hiányzik a topikból és utána azt állítjátok, hogy őt is lenácizták ebben a topikban,
borzasztó egybitesek vagytok, olvastok ti egyáltalán? értelmezetek? vagy csak azért bújtok elő az iké-ből, hogy beböfögjétek, hogy náciznak, aniszemitáznak, mama véggyá meg!:)
miket nem monc, hol mondtam én, hogy a jobboldal egységes, meg mindkinek kódolt dumája van?
ha nem tudod értelmezni a sorokat, akkor előbb olvasd el még egyszer és aztán kezdj el dühöngeni
én spenótnak válaszoltam, aki Tóta W-t vádolja, hogy nácikat lát, én meg ha még mindig nem értenéd azt kifogásolom, hogy összekeveredtek velük, nincs sok náci, mindenhol van ennyi, nálunk sincs több én a folyamatos egybevegyülést, a határok elmosását kifogásolom, de nem csak én, sokan mások is, azt hogy
ad 1 letagadjátok, hogy vannak nácik és vannak nyilasok is
ad 2 ha már nem lehet letagadni, akkor provokátorok
ad 3 foggal-körömmel véditek őket, ahelyett, hogy nem közösködnétek velük
bármilyen ordas gondolat nyilvánosságot kap, tíz körömmel véditek és mgmagyarázzátok, ahelyett, hogy annyit mondanátok, fuj, vagy semmit nem mondanátok
most is és nácikról beszéltem, te meg a jobboldal egészéről, itten te mosol össze dolgokat, ejelhar ugyanezt tette, aki magyar, az náci, mondta és kész, ezzel nem mentek semmire, csak összemossátok magatokat, de hát a ti dolgotok...
döntsétek már el, hogy akkor most a bevándorlás a cél, vagy mi? mert bevándorolni most is lehet, sőt ha figyeltél most fogadták el a könnyített állampolgárságra vonatkozó törvényt, hogy a magyarok még könnyebben bevándorolhassanak, azonnal beadhatóak a papírok, nem kell már egy év sem
nem az a baj spenót, hanem, hogy korpákok közé keveredtek folyton, aki pedig a mocsokban hentereg az maga is mocskos lesz
tudom én, hogy szerintetek nincsenek nácik, mert ahol álltok onnan már nem látszanak, mert ott állnak köztetek, jókat pusmogtok és vigyorogtok a kódolt dumáitokkal és azt hiszitek milyen kis ravaszok vagytok, holott csak torzult a személyiségetek
csináljátok a disznóságaitokat, aztán ráfogjátok a nyuszira, úgyhogy igyál csak még egy pohárral és fogd rá a nyuszira, az legalább meglátszik rajtad:))
én sem igazán értem, sose felejtem el, amikor Tőkés azt mondta döbbenten Duray-nak: Te tényleg ezt írtad Miklós? (mikor arról volt szó, hogy 3 éve még a magyarság eéllenségeinek bélyegezte Duray azokat, akik magyar állampolgárságot követeltek, csak akkor még OV volt a minielnök)