sztem az ismétlést nézted meg 4x :) már csak azért is mert eddig TP volt a döntőben viszont az találó volt h na és mi van akkor ha rendesen edz Walker, akkor már kezdő?
Ja nagyon jó volt a gyerek... Szerintem sorozatban a negyedik meccsen mondja azt a storyt hogy egyszer megkérdezték Walkert mér dob annyi triplát? Mert nincs 4 pontos... :) Elhiszem hogy tetszik neki a story de nem kéne annyit emlegetni :D
Na remélem 2.45kor mindenki felkel mer egyenlítünk :DD
Az első két meccsen semmi ereje nem volt a kiszáradás miatt, plusz az elsőn Nowitzki rávert egy rendeset a Nets elleni series óta sérült dobó-csuklójára, láthattuk ahogy fájdalmas arccal tekergeti hajlítgatja a csukláját a FT vonalon állva, nyilvánvalóan ez is belejátszott a rosszabb dobóteljesítménybe.
Tegnap már megint nem tudott edzeni az O'Neal eséskor megsérült térde miatt.
El nem tudom mondani, mennyire bosszant, hogy az egész playoffban fényévekre van az egészségestől. Senki nem mondhatja a Converse reklámra, hogy kamu. (Ja, és a kiszáradas, meg O'Neal ráesik, ez nem az a téma, hogy 'persze, h megsérül, ha ilyen stílusban játszik')
Mellesleg így sem volt annyira szar az első két meccsen, pl Nowitzki sem volt jobb.
De, csak éppen nem tudta, mert Ben Wallace kitanulta a vudu-mesterséget, és ráérő perceiben (mérkőzésidőben) egy Shaq-babával játszik "dögöljön meg a szomszéd tehene" jelszóval.:)
azt hiszem te vagy a könnyű kijelentések mestere :)
amúgy örültem h végre Bazska volt a kommentátor pozícióban, jók voltak a beszólásai pl h Shaq bedobja a büntit ha kell, hát bedobta bazz :) na meg Payton is
:DD Örülök, hogy nem fullad unalomba a döntő, ez a meccs biztosan demoralizálta a Dallast, lendületből hoznia kell a Heatnek a negyediket és onnantól meg best of 3 lélektani előnnyel.
Én azért nagyon úgy láttam, hogy az első félidőben nagyon-nagyon jól védekezett a Miami amellett, hogy egy idő után üresből sem tudtak betalálni Van Horn-ék. A harmadik negyed meg ennek a tökéletes ellentéte volt, ott egyáltalán nem volt dífenz.
remélem azzal össze is kapja őket, game4-en nyerni kéne, különben nagyon meleg a pite.
MVP címet meg Wadenek adnám, ha kikap a Miami, akkoris. elképesztő a faszi és végülis a döntőbe bevitte a társaságot. túloldalon megosztva kapná nálam Harris, Dirk és Terry:) Millertől meg elvenném az év 6. embere címet és odadobnám Stackhousenak:)(bár ezt nem a mai meccs miatt tenném:)
azért a széteső játék a túlszélen is megvolt. játszottak talán 1,5 negyedet úgy, ahogy kéne:) mostmár az az érzésem, hogy csak Waden múlik minden, mert neki vinni kell a csapatot támadásban, de nem kicsit, hátul Haslem, Posey jól dolgoznak, de elöl Wade nagyon fontos extrái:))) nélkül nem megy semmire a Heat. AJ meg gondolom most nem kicsit bassza le az emberkéket egytől-egyig. 13 pontot így leadni 4 és fél perc alatt...
Igen. Ha az nem ad erőt, hogy helyenként rendkívül széteső játék és súlyos játékvezetői részrehajlás (most figyelj Ciani:D) mellett is sikerült nyerni, akkor semmi.