Vinyó nem hívott vissza, ezért el akartam neked küldeni mélen a telszámomat, hogy tudj hívni holnap. Ha publikussá teszed, akkor elküldöm. Vagy küldd el te a tiedet :-)
Azt hittem, hogy a "Szentendrei Kiképzõ Központ gyakorló tere" Szentendrén van :-( A lőtérre gondoltam a Lajosforrás alatt... Mindegy. Így is mennék. Hol/mikor lesz a találkozó?
"Candle! Sajnálhatod a ma estét! Nagyon jó volt!!! :)"
Sajnálm is, azt hittem jó lesz, de megszívtam :-(
"Nem hívtál vissza... "
Tudom :-) Bocs, de megzuhant a tegnap estém :-)
"Én szombaton reggel a gépátvételen kezdek, aztán utána tűz tovább Szentendrére! Ahogy az időket elnéztem, onnét szerencsére már nem kell nagyon rohanni..."
Reggel szerintem én is kinézek. Én egyelőre gondolkodom Csobánka, és Piliscsév között.
A szentendrei történet hol lesz? (És mitől Sztendre? Nem Pvörösvár és Csobánka között van Sztendre. Endúróztam arra eleget, úgyhogy becsszóra.:-)))
Most Tereprallye, jövő héten meg Eger Rallye! Oda jön valaki?
Candle! Sajnálhatod a ma estét! Nagyon jó volt!!! :)
Nem hívtál vissza... Én szombaton reggel a gépátvételen kezdek, aztán utána tűz tovább Szentendrére! Ahogy az időket elnéztem, onnét szerencsére már nem kell nagyon rohanni...
Én szívesen mennék a futamra a hétvégén, de még nem voltam ilyen rendezvényen, így legjobb lenne, ha csatlakozni tudnék valaki(k)hez. Szombat, vasárnap? Hova mennénk pontosan?
1.) Most hétvégén rendezik a TerepraliOB II. versenyét, a Duna Autó Rt. Kupát, a versenyről már van anyag a motorsportok.hu-n. Ehhez kapcsolódik a kérdésem, ki jön a hétvégén?
2.) A Screamer Kupa beküldési határideje vasárnap! Hétfőn indul a második forduló, a Polaris-Trophy-val!