Szevasztok urak! Holap akkro video felvétel lesz 14:00-kor a madách térnél kell gyülekezni és a teljes menetfelszerelésbe. Stoplist nem kell hozni. Aki csak ráér és van kedve jöjjön el! További szép napot uram
Megyek edzésre, de nem cuccal, úgyhogy csak nézőként számíthattok rám. Bocs, de nem tudok rálépni a jobb sarkamra. Sok volt neki a meccs, mert már az első félidőben megütöttem és végig fájt. Gondolom csonthártya gyulladás lett belőle.
Defense! A buszon megbeszéltek szerint, holnap mindenki jelenjen meg edzésen, aki biztosra mondta. aki meg nem tudta biztosan, hogy tud e jönni, az sms-ben a SzabG-nak, nekem (30.377.08.28) vagy itt a fórumon, mindenképp jelezze, hogy jön e vagy sem. még edzés előtt... köszönöm!
Gondoltam rá, hogy sms-ben, de ahhoz hosszú lett volna.
Szal 3 hete új munkakört kaptam és ez megborította az időbeosztásomat. Istvánnal leegyeztettem, hogy emiatt nem fogok tudni hozzátok lejárni edzésre, mert vagy le sem érek (mint múlt héten) vagy csak késéssel és emiatt nem tudok annyit edzésen lenni, ami annyi játéklehetőséget adna nekem mint szeretném.
Így marad az edzősködés a lányoknál, mert ott talán ez jobban belefér.
Lélekben veletek leszek, meg ha játszotok és tudok, akkor ott leszek.
Köszönöm az edzéseket (azt a keveset) és a Tata elleni meccset :) Egy élmény volt veletek :) Azért ha van valami iszogatás szóljatok :)