Rég jártam itt, de most megint tudok civ4-ezni. Viszont ami továbbra sem működik, azok a zászlók. Minden egyes államnak ilyen idióta zászlaja van, nem az eredeti. Találtam civfanatics-on egy bts flag mod-ot, de nem lehet valahogy úgy megoldani a dolgot, hogy ne egy külön mod-ot kelljen külön megnyitni?
3 féle kezdőállás van, a könnyített tartalmaz plusz egy workert, plusz Hunting-ot, a nehezített pedig indulótechnológiák nélkül indul.
Itt viszont kéne egy kis segítség. Aki fel tudja tenni valahova az induló zip-et, attól kérnék egy emailt a tofe99 kukac hotmail pont com címre, válaszemailben küldöm neki a zip-et.
(részben) kiderült a turpisság: a sima civ4-ben még nem volt taktikai atom és egyik hajó sem alklamas az icbm szállítására, viszont tényleg nem kell szállítani: át lehet lőni vele a másik kontinensre, de csak általam érthetetlen helyekre (tehát van négyzet, ahol nem jelzi /ezért gondoltam a múltkor, h nem lehet átlőni, mert csak az öklöt mutatta, zöld négyzetet nem/ -pl. városra nem sikerült kilőnöm-, van ahol szürke a négyzet -ide sem enged lőni, de nem látom a végeredménybeli különbséget a nincs jel és a szürke négyzet között-, van ahová lehet -pl. farmra tudtam lőni-, de annak meg semmi eredményét nem láttam, leszámítva azt, h eggyel kevesebb icbm-em maradt :-D)
tanulság 1.: a BTS-sel kell inkább játszanom tanulság 2.: amúgyis utálom a háborúsdit, tehát még az atom előtt kell lepofozni az ellent :-)