De ismerősöm,től kaptam régi BKV-s bérleteket is 1992-től 2001-ig terjedő időszakra, sajnos néhol nem teljes sorral. De régi lila bkv-s jegyet is kaptam től, meg Pozsonyi menetjegyet, ami mégf elhasználható, illetve két Bakony volános használható menetjegyet. Jó volna ha összehoznánk közösen egy menetjegyekról szoló könyvet jegyűjtök számára.
Nem rossz gyűjtemény. Én még nem írtam ilyen szépe össze, hogy mim van, meg amúgy is a városi tömegközlekedési jegyekre figyelek a leginkább. Mondjuk ettől még van magas-tátrai sikló-jegyem 84-ből, meg ilyen UFO-ságok.
Tényleg, nincs valakinek a mai lyukasztós BKV jegy előtti egyforintos villamosjegye? Tudnék érte adni egy marék 87-es prágai buszjegyet :)
Örülök, hogy ilyen sok jegyet gyűjtöttél, de pl. a hőpapíros MÁV jegyből jelenleg csak 10 különböző fajta ismert számomra. Általában így gyűjtöm a jegyeket.
Nem látom sok értelmét ugyanabból a fajtából millió darabot összegyűjteni, ha nincs különbség. Szerintem.
Ilyen menetjegyem nekem is van de más viszonylatú. Ja és a listámbvan meg is található. Egy kiállítást a jegyekből jó volna már szervezni nem gondoljátok?