Keresés

Részletes keresés

the soft cushions Creative Commons License 2005.02.23 0 0 177
a te szohasznalatodban meg, ha jol ertem, erkolcs = a te erkolcsod.
Előzmény: Törölt nick (176)
epecsepp Creative Commons License 2005.02.23 0 0 175

Meggondolásom szerint szakállas emberek akkor lesznek, ha elromlik a borotvájuk.

Ez még nem jelent semmit. :))

Bár ismereteim szerint az Szdsz berkein belül, több borotva romlott el az utóbbi időben. :(

Előzmény: ámbátor (173)
Intelligencs Creative Commons License 2005.02.23 0 0 174
Ahogy az enyémről is... :)))
Előzmény: Törölt nick (167)
ámbátor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 173
Az igazat megvallva nekem többen is gyanúsak. Nem pont mind SZDSZ-esek.
Előzmény: nénike (172)
nénike Creative Commons License 2005.02.23 0 0 172
Eddig a magyar politika porondján mindösszesen egy pedofil-gyanús politikus tünt fel, ő történetesen SZDSZ-es.
devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 171
:(
Előzmény: Pókerarc (159)
devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 170

Naná!

Te aztán jól megmondtad.

Előzmény: ladydd (122)
Vil-Arnis Merras Creative Commons License 2005.02.23 0 0 169
Jaja, szerintem is szomorú, hogy a KDNP rá akarja erőltetni a bigottságát a magyar népre.
Előzmény: Törölt nick (107)
Pókerarc Creative Commons License 2005.02.23 0 0 168

yes my master

Előzmény: bobafett (164)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.23 0 0 167

Ja, a smiley lemaradt... :-)

Előzmény: Törölt nick (166)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.23 0 0 166

"Csak azt nem értem, hogy szaporodnak a szakállas zsidók? Hiszen ha egymásra gerjednek, akkor honnét lesz a gyerek?"

A Vatikán tiltja az óvszert meg a tablettát, mindig lesz fölösleg...

Előzmény: Intelligencs (161)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.23 0 0 165

"Mert végtére is, ő csak egy ember, nem intézmény."

Lófaszt nem. Fideszes képviselő, és a tőle legtávolabb álló bizottság elnöke. Ha ez nem intézmény, akkor semmi...

Előzmény: PAPEN (155)
bobafett Creative Commons License 2005.02.23 0 0 164
Csak akkor dicsérd, ha Pókerarc = Tóta W. Árpád, ez ugyanis csak ki van másolva az Index Vélemény rovatából... Ha a két "nick" nem ugyanazt az embert takarja, akkor Pókerarc máskor azért jelölje meg a forrást is...
Előzmény: kilenctizenegy (163)
kilenctizenegy Creative Commons License 2005.02.23 0 0 163

Pókerarc!

Le a kalappal! Figyelemre méltó észrevételek!

Előzmény: Pókerarc (159)
Kamukáze Creative Commons License 2005.02.23 0 0 162
"Így meg az a félő, hogy elfogult vagy Semlyénnel szemben.
Mert végtére is, ő csak egy ember, nem intézmény."

En is ember vagyok, megse hugyozok az ut kozepen.

Előzmény: PAPEN (155)
Intelligencs Creative Commons License 2005.02.23 0 0 161
Csak azt nem értem, hogy szaporodnak a szakállas zsidók? Hiszen ha egymásra gerjednek, akkor honnét lesz a gyerek?
epecsepp Creative Commons License 2005.02.23 0 0 160

De ez itt off.

Csúsztattam:))

Üdv,

epecsepp a keserű

Előzmény: váradibéla (156)
Pókerarc Creative Commons License 2005.02.23 0 0 159

Mivel várhatóan menten kitör egy helyiérdekű Buttiglione-botrány, hadd álljak elő egy alternatív Semjén Zsolt-értelmezéssel még idejében. Azt mondja az emberi jogokért felelős tisztviselő, nem mellesleg bigott katolikus buzgómócsing, sőt KDNP-elnök, hogy "aki szeretné, hogy tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, az szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re".

Virtigli buzizásnak tűnik ugyan, de. Ebben az idézetben nyilván a szakállas a hangsúlyos. Egyelőre nem a szakállas SZDSZ-esek pedofilbotrányaitól hangos a világ, tehát Semjén biztosan elmondja majd azt is, hogy aki viszont szeretné, ha puha, borotvált arcú bácsik avatnák fel a tizenéveseket, az hova küldje őket áldozni, és hova szavazzon. Az lehet az elkeseredett kirohanás mögött, hogy a tizenéves fiúk közt most bizonyára divatba jött a szakállas szerető. Semjén Zsolt talán csak féltékeny, és ezt meg kell érteni, ijesztő dolog a férfiklimax és a divatjamúlttá válás. Nem bántani kell őt, hanem segíteni, tanácsot adni például. Kedves Zsolt, növesszen szakállat, és próbálja meg úgy.

Az egyetemes emberi jogok őre így folytatja: "Tegyen így az is, aki (...) azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz, vagy aki az eutanázia és az abortusz halálkultúráját képviseli." Az extrém szekták egyik jellegzetességét már fentebb kibontottuk. Ami viszont a halálkultuszt illeti... ha jól emlékszem, az SZDSZ jelképe három madár. Nem pedig egy megfeszített hulla. És az sem az SZDSZ programja, hogy az igazi buli a halál után jön.

Ja és minden felháborodás komolytalan. A plasztikus fogalmazás keresztény erény.

Hát igen. Fején a szög.

noir2 Creative Commons License 2005.02.23 0 0 158

óóó ez csak egy kis szösszenet ennél Ő sokkal elismertebb keresztény..:-)

mindenesetre a legzavaróbb az emberjogi bizottságban betöltött alelnöki titulus...szal azért azt ne...

(a Katolikus nőegylet pincsijeként nem idegesítene ennyire - senkit)

Előzmény: california dreaming (129)
ámbátor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 157

Oooopsz, ez nem az én írásom. Ez a szerintem topicba illő cikk copy-paste-elve.

Érdmileg:

Természetesen SZs-nek szive joga, hogy elitélje (vagy éppen támogassa) a kecsketenyésztőket, a drogosokat, a traktorosokat vagy a homoszexuálisokat. Ellenben az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöke ilyet nem tehet.

Másrészről, mindazon szervezetek, amelyek prominense SZs legyenek szivesek deklarálni, hogy ezzel nem a szervezet véleménye, enélkül ugyanis - mivel a szervezet prominense nyilatkozta - ez rajtuk ragad.

Ha tehát eltelik egy hét és a KDNP illetve a FIDESZ, stb. szervezetek nem jelzik, hogy ez SZs írói munkásságának a része, úgy kénytelen lennék azt hinni, hogy mindezek szintúgy homofóbok és nem tisztelik mások vallását.

Az elhangzott mondat nem megengedhető egy olyan politikus részéről, aki kifejezetten emberi jogi, kisebbségi, és vallásügyekkel foglalkozik.

Szerintem az, ha valaki szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy két (vagy több) felnőtt ember, szexuálisan mit kezd egymással, nem azonos azzal, hogy ugyanő azt preferálná, hogy bárki tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze. Ez alattomos sunyi csúsztatás.

Előzmény: PAPEN (148)
váradibéla Creative Commons License 2005.02.23 0 0 156

Ezen még dolgozni kéne:))

Trip = LSD, ami ugye hallucinogén, szemben a fűvel. De ez itt off.

Egyébként a Semjén egy kretén.

üdv,

vébé

Előzmény: epecsepp (141)
PAPEN Creative Commons License 2005.02.23 0 0 155

Így meg az a félő, hogy elfogult vagy Semlyénnel szemben.

Mert végtére is, ő csak egy ember, nem intézmény.

Előzmény: Kamukáze (153)
tavir Creative Commons License 2005.02.23 0 0 154

"Vagy muzulmánokra gondolhatott?:)"

Most? H aztán  egy arab nagykövet se legyen Mo-on? És akkor szegény Németh Zsóti meg mehet MC-ni, h egy keresztény sértette meg őket.:)))))

Előzmény: Törölt nick (145)
Kamukáze Creative Commons License 2005.02.23 0 0 153
"Mondhatták volna szebben is, kis lovagok."

Boccs, de ha kedves, kimert mondatokban nyilvanitom ki a velemenyemet az ugyrol, felo, hogy azt a latszatot keltem, hogy Semlyen "velemenye" szalonkepesnek, vagy egyaltalan velemenynek szamit.
Előzmény: PAPEN (151)
kilenctizenegy Creative Commons License 2005.02.23 0 0 152

Abban semmi nincs, ha drogügyben Semjén úr kifejti nézeteit, de egy katolikusnak megrontás- és ügynökügyben mostanában illene mélyen hallgatni!

Vagy szerinte az a normális, ha egy tizenéves fiú első szexuális élményét a hitoktatójától szerzi ?

PAPEN Creative Commons License 2005.02.23 0 0 151

Vélemények tiszteletben tartva.

Mondhatták volna szebben is, kis lovagok.

galusko Creative Commons License 2005.02.23 0 0 150

Tróger duma.

Kamukáze Creative Commons License 2005.02.23 0 0 149
"Merthogy Semlyén véleménye is egy vélemény. Amivel persze, nem érdemileg foglalkozik az írásd, hanem érzelmileg."

Az. Meg az is egy velemeny, hogy Semjen egy buzhodt taplo, akit csak fatalis felreertes folytan nyilvanitottak embernek. Ez utobbi velemeny peldaul az enyem.
PAPEN Creative Commons License 2005.02.23 0 0 148

Mondjuk, én sem szeretném, ha a fiam homoszexuális lenne. Az is igaz, hogy a homoszexualitás nem ráhatásra alakul ki (szóval, hogy nem szakállas bácsik ejtik bűnbe a gyereket). Tehát az emberben hajlamnak kell lenni ezzel kapcsolatban, így mondhatjuk azt, hogy ez valamilyen szinten genetikailag kódolt.

Meg az is igaz, hogy - a fentiekkel ellentétben -  a pszichiátria ma már normál variánsként kezeli a homoszexualitást, azaz nem genetikai defektként (bocs), hanem pszichés és normális jelenségként.

És végül az is igaz, hogy nagy birodalmak és kultúrák virágoztak, melyek nyiltan hirdették pl. a férfiak közötti homoszexulaitást.

Ha ma Magyarországon pártosítani kellene, hogy ki támogatja leginkább az ilyen törekvéseket, mindenkinek azonnal az szdsz jut eszébe. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden honoszexuális szdsz-fan. Ennek lehet az oka a liberális polgárpukkasztás, meg az anarchia iránti elkötelezettség, én nem tudom, pontosan mi.

Szóval én nem tiltakoznék az szdsz helyében, mert bizony, ő az egyedüli párt, amelyik nyíltan felvállalja a homoszexuálisokkal való együttműködését. Ezt bizonyítja írásod 4. bekezdése is.

Semlyén Zsolt nem hiszem, hogy hibát követett volna el. Lehet vitatkozni, hogy szakállas, kapafogú, nagyfülű, vagy kopasz férfit kellett volna mondania, de azért valljuk be, ezen csak a paranoid lelkületűek méláznak el.

Végül a toleranciáról. Ma a legintoleránsabb párt az szdsz. Képtelen más véleményt elfogadni, mint az övét. Ellenkező vélemény esetén azonnal farkast kiált, előjön az intoleranciával, a szélsőségességgel, meg egyéb, könnyen kimondható dolgokkal.

Merthogy Semlyén véleménye is egy vélemény. Amivel persze, nem érdemileg foglalkozik az írásd, hanem érzelmileg.

Előzmény: ámbátor (105)
Big-B Creative Commons License 2005.02.23 0 0 147
Vagy az édesapjára?
Előzmény: Törölt nick (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!