Csak akkor dicsérd, ha Pókerarc = Tóta W. Árpád, ez ugyanis csak ki van másolva az Index Vélemény rovatából... Ha a két "nick" nem ugyanazt az embert takarja, akkor Pókerarc máskor azért jelölje meg a forrást is...
Mivel várhatóan menten kitör egy helyiérdekű Buttiglione-botrány, hadd álljak elő egy alternatív Semjén Zsolt-értelmezéssel még idejében. Azt mondja az emberi jogokért felelős tisztviselő, nem mellesleg bigott katolikus buzgómócsing, sőt KDNP-elnök, hogy "aki szeretné, hogy tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, az szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re".
Virtigli buzizásnak tűnik ugyan, de. Ebben az idézetben nyilván a szakállas a hangsúlyos. Egyelőre nem a szakállas SZDSZ-esek pedofilbotrányaitól hangos a világ, tehát Semjén biztosan elmondja majd azt is, hogy aki viszont szeretné, ha puha, borotvált arcú bácsik avatnák fel a tizenéveseket, az hova küldje őket áldozni, és hova szavazzon. Az lehet az elkeseredett kirohanás mögött, hogy a tizenéves fiúk közt most bizonyára divatba jött a szakállas szerető. Semjén Zsolt talán csak féltékeny, és ezt meg kell érteni, ijesztő dolog a férfiklimax és a divatjamúlttá válás. Nem bántani kell őt, hanem segíteni, tanácsot adni például. Kedves Zsolt, növesszen szakállat, és próbálja meg úgy.
Az egyetemes emberi jogok őre így folytatja: "Tegyen így az is, aki (...) azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz, vagy aki az eutanázia és az abortusz halálkultúráját képviseli." Az extrém szekták egyik jellegzetességét már fentebb kibontottuk. Ami viszont a halálkultuszt illeti... ha jól emlékszem, az SZDSZ jelképe három madár. Nem pedig egy megfeszített hulla. És az sem az SZDSZ programja, hogy az igazi buli a halál után jön.
Ja és minden felháborodás komolytalan. A plasztikus fogalmazás keresztény erény.
Oooopsz, ez nem az én írásom. Ez a szerintem topicba illő cikk copy-paste-elve.
Érdmileg:
Természetesen SZs-nek szive joga, hogy elitélje (vagy éppen támogassa) a kecsketenyésztőket, a drogosokat, a traktorosokat vagy a homoszexuálisokat. Ellenben az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöke ilyet nem tehet.
Másrészről, mindazon szervezetek, amelyek prominense SZs legyenek szivesek deklarálni, hogy ezzel nem a szervezet véleménye, enélkül ugyanis - mivel a szervezet prominense nyilatkozta - ez rajtuk ragad.
Ha tehát eltelik egy hét és a KDNP illetve a FIDESZ, stb. szervezetek nem jelzik, hogy ez SZs írói munkásságának a része, úgy kénytelen lennék azt hinni, hogy mindezek szintúgy homofóbok és nem tisztelik mások vallását.
Az elhangzott mondat nem megengedhető egy olyan politikus részéről, aki kifejezetten emberi jogi, kisebbségi, és vallásügyekkel foglalkozik.
Szerintem az, ha valaki szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy két (vagy több) felnőtt ember, szexuálisan mit kezd egymással, nem azonos azzal, hogy ugyanő azt preferálná, hogy bárki tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze. Ez alattomos sunyi csúsztatás.
Boccs, de ha kedves, kimert mondatokban nyilvanitom ki a velemenyemet az ugyrol, felo, hogy azt a latszatot keltem, hogy Semlyen "velemenye" szalonkepesnek, vagy egyaltalan velemenynek szamit.
"Merthogy Semlyén véleménye is egy vélemény. Amivel persze, nem érdemileg foglalkozik az írásd, hanem érzelmileg."
Az. Meg az is egy velemeny, hogy Semjen egy buzhodt taplo, akit csak fatalis felreertes folytan nyilvanitottak embernek. Ez utobbi velemeny peldaul az enyem.
Mondjuk, én sem szeretném, ha a fiam homoszexuális lenne. Az is igaz, hogy a homoszexualitás nem ráhatásra alakul ki (szóval, hogy nem szakállas bácsik ejtik bűnbe a gyereket). Tehát az emberben hajlamnak kell lenni ezzel kapcsolatban, így mondhatjuk azt, hogy ez valamilyen szinten genetikailag kódolt.
Meg az is igaz, hogy - a fentiekkel ellentétben - a pszichiátria ma már normál variánsként kezeli a homoszexualitást, azaz nem genetikai defektként (bocs), hanem pszichés és normális jelenségként.
És végül az is igaz, hogy nagy birodalmak és kultúrák virágoztak, melyek nyiltan hirdették pl. a férfiak közötti homoszexulaitást.
Ha ma Magyarországon pártosítani kellene, hogy ki támogatja leginkább az ilyen törekvéseket, mindenkinek azonnal az szdsz jut eszébe. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden honoszexuális szdsz-fan. Ennek lehet az oka a liberális polgárpukkasztás, meg az anarchia iránti elkötelezettség, én nem tudom, pontosan mi.
Szóval én nem tiltakoznék az szdsz helyében, mert bizony, ő az egyedüli párt, amelyik nyíltan felvállalja a homoszexuálisokkal való együttműködését. Ezt bizonyítja írásod 4. bekezdése is.
Semlyén Zsolt nem hiszem, hogy hibát követett volna el. Lehet vitatkozni, hogy szakállas, kapafogú, nagyfülű, vagy kopasz férfit kellett volna mondania, de azért valljuk be, ezen csak a paranoid lelkületűek méláznak el.
Végül a toleranciáról. Ma a legintoleránsabb párt az szdsz. Képtelen más véleményt elfogadni, mint az övét. Ellenkező vélemény esetén azonnal farkast kiált, előjön az intoleranciával, a szélsőségességgel, meg egyéb, könnyen kimondható dolgokkal.
Merthogy Semlyén véleménye is egy vélemény. Amivel persze, nem érdemileg foglalkozik az írásd, hanem érzelmileg.