Keresés

Részletes keresés

internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 67
Sajnos mellébeszélsz. Akkor meg nem tudok veled eszmét cserélni, csak csevegni. Ha az nem tetszik, próbálj adekvát válaszokat adni(pl a 38ra), vagy semmilyet.

Na joccakát.
Előzmény: Édy Endre (61)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 66
Nem szeretném sehogy. Ez nem az én döntésemen múlik.
Előzmény: Édy Endre (60)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 65

Egyáltalán nem felejtem el... Nagyon érdekes tapasztalataim vannak, még nekem is leesett az állam... a legeldugottabb falucskában is, az Isten háta megett... teljesen hozzátartozik a hétvégéhez a kölkök számára a füves cigi...

Előzmény: internal server terror (63)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 63
A 95%oddal imho jelentőset tévedsz. Elfelejted, hogy nem csak Budapest van, nem csak város, nem csak egyetem, nem csak "társasági életet élők" stb.
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (58)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 62
Továbbra sem értem, hogy milyen indokok alapján lehet valami szer fogyasztását engedélyezni, míg a forgalmazását tiltani? Hol itt az összefüggés?
Előzmény: internal server terror (57)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 61
Nagyon sajnálom, hogy ha csak ezen a szinten tudsz megnyilvánulni.
Előzmény: internal server terror (59)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 60
Amennyire te szeretnéd. Ha úgy szeretnéd, hogy semennyire, akkor pontosan annyira fogom. Csak döntsd el!
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (58)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 59
Új arc, új identitás? Akkor bocsánatot kérek.
Az egyházasokban nem ismertek fel?
Előzmény: Édy Endre (53)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 58
Mennyire ismered ezt a korosztályt? :)
Előzmény: Édy Endre (55)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 57
mindenki otthon főzhet pálinkát (termeszthet dohányt), de nem adhatja el. És így jó nagy lépést tettünk mind az alkoholizmus, mind a nikotinfüggés leküzdése érdekében.

Akkor áll a példa, ha az alkohol és a dohány kizárólag a feketepiacon elérhető. Ui. a magáncélú előállítás engedélyezése az ebbe áramló pénzmennyiséget hivatott csökkenteni. Továbbá az sem haszontalan, ha tizenhuszonéves fiatalok nem kerülnek kapcsolatba gátlástalan és erőszakos bűnözőkkel.
Előzmény: Édy Endre (43)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 56

Kedves Czibók úr,

tájékoztatom, hogy az "egészséges társadalom" (már amit te annak tartasz, nyilván a konzervatív erkölcsu, polgári normák szerint élo emberek társadalma) mint olyan a lakosságnak rendkívül csekély részét képviseli. Tetszik, nem tetszik, ok - gondolom, magad beleérted az "egészséges társadalomba", ezért ti - vannak/vagytok nagyságrenddel kevesebben. És ha hiszed, ha nem, a jobboldaliak között is nagyon kevesen tartoznak ebbe a megfoghatatlan kategóriába.

Az egészséges társadalom szerintem nem képmutató, és hajlandó szembenézni azzal, hogy mennyien nem élnek az "általánosan elfogadott", "hagyományos" normáknak és erkölcsöknek megfeleloen. De erre még sokat kell várni.

Előzmény: Czibók Kálmán (31)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 55
Szvsz. nem. És nem is fog. Oh-la-la! :)
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (50)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 54
Miért jó nekünk a bizonytalanság?
Előzmény: Törölt nick (49)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 53
Tartottam attól, hogy valami efféle butaság is előjön. Ezért sem kívántam olyan topicokba írni. Úgy látom, itt is azt kellett volna tennem.
Előzmény: internal server terror (48)
KőnigZ Creative Commons License 2005.01.25 0 0 52
"Legalizálná a fűfogyasztást az SZDSZ"

* Bohus Péter

INDEX, 2005. január 25., kedd 15:22

A fenti cím első olvasásra azt sugallja, hogy jelenleg törvénybe ütköző a legelés.

Legközelebb, a "füvező tehenek" mellett bizonyára olvashatunk majd valami új diétáról, ami a "zsírfogyasztásról" (tehát, a meglévő zsírunk mennyiségének csökkentéséről...) szól.

Régebben úgy volt, hogy olyan ment újságírónak, aki legalább kettes volt magyarból...

(Hol vannak a Régisz Ép Idők?)

Előzmény: Brutalis Harmonia (29)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 51
Szerintem sem. Egyetértünk.
Előzmény: internal server terror (46)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 50
Így van. Szvsz a 14-30 év közöttiek minimum 95 %-a minimum füvezett már. A maradék 5 % majd fog.
Előzmény: pucros (44)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 48
Ja, egyébként szia, devereaux! ;)
Előzmény: internal server terror (46)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.25 0 0 47
A vasárnapi Hit-partykon mindig be vannak lőve a madarak.
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 46
A károsság nem alapja a tiltásnak. Ha az lenne vagy a fű(és még sok más) lenne legális, vagy az alkohol nem.
Egyébként elfelejtettél válaszolni. Mégis mire fel emlegetsz te negligálást?
Előzmény: Édy Endre (40)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 45
Miért lenne ez a lényeg? Azt írtad, a szadesz nem tud szavazókat szerezni ezzel. Az ellenzőkét nyilván nem, hát aztán? Te akkor se szavaznál rájuk, ha minden mondatodat visszhangoznák.
Előzmény: Czibók Kálmán (41)
pucros Creative Commons License 2005.01.25 0 0 44
Az, hogy az ismeretlentől általában félni szoktak az emberek, megmagyarázza az ellenérzéseket, de nem teszi őket racionálissá.

Az, hogy valami megszokott, nem enyhítő körülmény. Hogy szokatlan, az nem súlyosbító. Bár kétségkívül konzervatív így látni.

Szeretném látni pl. a közfelháborodást amiatt, hogy a kutyatulajdonosok közterületre szaratják az ebeiket. De hát az nincs: megszoktuk, hogy csendesen morogva pucolgatjuk a cipőnkről a kutyaszart.

Habár, szerintem, már rég nem arról van szó, hogy a füvezés szokatlan lenne. Megszokott az, csak ez az idősebb generáció előtt titok még. Összedőlne a világuk, ha megtudnák, mennyire közönséges dolog a füvezés.
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 43

Annyiban odaillő a dolog, mintha azt mondanánk, hogy mindenki otthon főzhet pálinkát (termeszthet dohányt), de nem adhatja el. És így jó nagy lépést tettünk mind az alkoholizmus, mind a nikotinfüggés leküzdése érdekében.

Vagy nem? :)

Előzmény: Törölt nick (39)
afoki Creative Commons License 2005.01.25 0 0 42
Én 1.
Előzmény: Czibók Kálmán (41)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2005.01.25 0 0 41
arról meg nem szól a fámád. hogy azok mennyien vannak akik nem fogyaszttottak kábitószert és nem is értenek vele egyet. Pedig ez a lényeg.
Előzmény: internal server terror (34)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 40
Én elég régen figyelem a topicokat ahhoz, hogy olvassam azokat a károsságot feszegető kérdéseket, amiket másutt negligáltak azok, akik a fű mellett kardoskodtak. Szóval? Mi is volt a kérdésed? Tőlem is vissza akarod azt hallani, amit másutt megválaszoltalanul hagytak? Bátor dolog.
Előzmény: internal server terror (38)
internal server terror Creative Commons License 2005.01.25 0 0 38
No és? Nem az a lényeges, milyen drogokat fogyasztunk, hanem hogy mennyi kárt szenvedünk. A legtöbbet nyilvánvalóan akkor, ha bármilyen anyaghoz könnyen hozzá lehet jutni, de a használatukkal, veszélyeikkel kapcsolatos hiteles és pontos információkhoz nehezen.
Ez van jelenleg. Akárki tud venni akármit, ha akar. De megbizható tudást szerezni ugyanarról hosszú, intenzív és nagyon szelektív olvasás, vagy rengeteg tudatos tapasztalás útján lehet csak.
Előzmény: Édy Endre (32)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 37
Mennyire logikus valaminek a fogyasztását engedni, ugyankkor a kereskedelmét tiltani?
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 36
És akkor jövel a forrással! :)
Előzmény: internal server terror (34)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.25 0 0 35
Ez is lehetséges. De ugyanakkor az is, hogy visszanézve a fű elterjedtsége nem olyan mérvű, mint az alkoholé, ezért is kevésbé tolerált. Ha annyira elterjedt lett volna egész máig, valószínűleg fel sem merülne efféle kérdés.
Előzmény: Törölt nick (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!