Elhunyt Kulcsár Anita válogatott kézilabdázó
2005. január 19. 12:16
Autóbalesetben életét vesztette Kulcsár Anita, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes játékosa
Írjon mindenki egy körlevelet, és küldje el a levelezőlistája összes címére. Azzal a kiegészítéssel, hogy aki megkapta, az szintén küldje tovább a saját listájában szereplő címekre. Én már úgy 40 embernek elküldtem. Tegyétek ti is ezt.
Majd kiesett a kanál a kezemből, amikor délben bemondta Gulyás László fél egy tájban... Hihetetlen. Láttam, ismertem 14 éves kislányként és láttam, ahogy szinte évről évre töretlenül fejlődik. Egész addig amíg a válogatott első számú beállósa lett. Csodáltam.
Mosolygós, felemelt kezű sajátos ujongása ugrik be, ha rá gondolok, ami egyedi volt, az az öröm, amikor gólt dobott. És néhány kép EB, Kézilabda-gála, Valencia ellen mérkőzés. Hogy csak a legutóbbi sikereit soroljam.
Én írtam a Dferr. honlapjára, és már ide is beírtam 96. hsz. Egy e-mail címmel csak egyszer lehet szavazni, úgyhogy akinek több is van, az mindegyikről szavazzon.
Telefonon kaptam a dermesztő történést. Azóta néma könnyek kisérik lépteim. HA nekem ennyire fáj, mi fog történni családjával, férjével, csapattársaival, barátaival..... Én csak egy emberke vagyok aki csodálta őt a messziből. Kívánom és remélem, hogy idővel enyhülni tud fájdalmuk. Valamiért el kellett távoznia az életből. De miért, és miért pont most?
Szinte hihetetlen ez a tragédia!!! Teljesen le vagyok törve!! Isten nyugosztaljon Anita!!!A mai világ legjobb beállósa voltál! Az biztos, hogy válogatott szinten a magyar női kézilabda innentől kezdve hanyatlásnak indul..... sajnos! Anita pótolhatatlan! És, hogy ne így legyen, légy szíves Anita vigyázó szemedet mindig vesd le rájuk onnan föntről kérlek, és valahogy tudasd a lányokkal, hogy hogyan is kéne mindig csinálni, hogy jó legyen...!
Fehérváriként utólag is bocsánatot kérek a Cornexi nevében, hogy csalódnod kellett a klubban Anita! Ne haragudj rájuk...
Mindig szeretni fogunk, a férjednek és a családodnak is minél hamarabbi megnyugvást kívánok! Nagyon sajnálom őket is...
MEGKÉRÜNK MINDEN KEDVES SZURKOLÓT AKI A PÉNTEKI FRADI-GYŐR MECCSRE KILÁTOGAT, HOGY HOZZON MAGÁVAL EGY SZÁL GYERTYÁT KULCSÁR ANITA TISZTELETÉRE ÉS EMLÉKÉRE.