Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Azért ez nem a szimpla tévedés kategóriája...
"Hogy te minek tekintesz engem, az teljességgel hidegen hagy. Nem vagy mérvadó és nem tekintelek vitapartnerre alkalmasnak sem Téged, sem Szaloncukor olvtársat."
Hüpp, hüpp! [zokog]
"Ami pedig a tényeket illeti 1000 szavazökörből 200 nem valós adat már nem fér bele a tisztességes eltérésbe. Lehet, hogy ballibeseknél ez még belefér, nálam nem."
Egyéni szoc. probléma. Viszont nem a politikában kéne megbeszélni, hanem a hobbi fórumban.
"Arról nem is beszélve, hogy arról nincs info, hogy szavazóköröknél hány szavazatra vonatkozik az eltérés.
Ez majd kiderül."
Olvasni. Van. Nem haladja meg a 2-300-at. Számoljunk százalékot? Hány tizedesre?
"Amúgy pedig nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja és az a stílus, amelyben hozzászóltok csak benneteket minősít.
Ilyen hangnemben beszélgessetek otthon a szüleitekkel, a gyermekeitekkel és a szeretteitekkel."
Sajnálom, de mindezen adatok birtokában, aki még mindig csapdossa magát a földhöz, az vagy szándékosan hangulatot akar kelteni, ergo provokátor, vagy buta mint a sötét éjszaka. Mindekettő reménytelen eset vita szempontjából, és így is kezelendő. Ha nem tetszik, vannak más fórumok is.
torres te nem vagy abban a helyzetben, hogy bárkiről is véleményt mondhass. Biztos érted tojás ez a stílusodból, bunkózásodból adódik. Ne játszd te itt a toleráns demokratát, mert közöd nincs hozzá.
A hangnemet tőled (is) tanultam, a bunkózásodból, szemétkedésedből, a nagypofájúskodásodból (természetesen alap nélkül). No ennyita semmiségedről.
A szavazatoknappedig néhány ezreléke volt hibásan feldolgozva, a hibákon még tovább is lehetne vitatkozni, vannak egyértelműen el nem dönthető esetek. A becsületsen dolgozó emberket pedig nem vádolhatjátok csalással, nem beszélve arról, hogy az összes bizottságban "ellenérdekelt" felek voltak. (Ezt neked nem kell megértened, ne pazarold az időt, kérj segítséget.)
Mondtam én, hogy nem lehet megkérdezni? Megkérdeztétek, mi pedig válaszoltunk, hogy nem történt csalás :) Másokat alaptalanul vádolni, na azt nem lehet. Ezek egyszerű átlagemberek, akik vállalták, hogy odamennek és elb.nak egy napot, mert valakinek ezt is kell csinálni. Itt pedig néhány baromarcú szervezett cslással vádolja őket azért, mert egytized ezreléknyi változás történt a szavazatokban. Nonszensz.
PS: szerintem ezt a sulineteztést hagyd a francba, mert poénnak szar :)
Kedves OrKán, tarolo & Tsa!
köszönöm nektek ezeket a vidám perceket, teljesen őszintén mondom, hogy nagyon jól szorakoztam a topik átolvasása közben
javasolnám a "Föld lapos és a Nap forog körülötte" c. topik megnyitását, abban is legalább annyi ésszerű bizonyítékot fel tudnátok vonultatni, mint a jelen témában
egyébként gondolom, ha 12 havi fizetésetekből (zsebpénzetekből) 6 havit 1 ezrelékkel megemelnek, akkor azt Ti 50%-os emelésnek fogjátok érezni
Dézikém! A tolvajnyelvben nincs különbség az akasztottak és az akasztottunk között? Pedig a Matyi megúszta börtönnel. A Kún Béla meg hogy hazament... Biztos ő sem gondolta. Te biztos tudod; nem számolt el az ecsórt fontokkal? Ja persze ez már később volt. Bocs.
Nem sértettél meg, csak a sulinetes szinvonalatokat jól jellemzi; a példád. Miért nem fér bele nektek a szólásszabadságba, hogy meg lehet kérdezni; csalás történt?
Én olvastam a skizofréniáról. Állítólag van olyan, hogy az ilyen beteg képtelen elmenni otthonról, mert a lépcsőházból mindig visszafordul, hogy ellenőrizze: tényleg bezárta-e az ajtót? A szerencsétlen ott topog fél napig a kulcsaival a kezében, míg valaki ki nem segíti a végtelen ciklusból. Valami ilyesmi ez a tárolo-féle kérdés is: hogy lehet ilyen törvényi szabályozás mellett tisztességesen ellenőrizni...?stb. Az eredeti bizottság nem jó. Választanak másikat nagy nehezen, de felmerül, hogy mi van, ha ezek közt is vannak nemzetellenes provokátorok? Ellenőrizni kell a munkájukat...! Újabb ellenőrző bizottság alakul... Számoljunk! De mi van, ha... Á, csókolom, nővérke, tiszteletem, főorvos úr! Hogy van Julius Caesar? Hasogat még a térde? .... :)
Hogy te minek tekintesz engem, az teljességgel hidegen hagy. Nem vagy mérvadó és nem tekintelek vitapartnerre alkalmasnak sem Téged, sem Szaloncukor olvtársat.
Ami pedig a tényeket illeti 1000 szavazökörből 200 nem valós adat már nem fér bele a tisztességes eltérésbe. Lehet, hogy ballibeseknél ez még belefér, nálam nem. Arról nem is beszélve, hogy arról nincs info, hogy szavazóköröknél hány szavazatra vonatkozik az eltérés.
Ez majd kiderül.
Amúgy pedig nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja és az a stílus, amelyben hozzászóltok csak benneteket minősít.
Ilyen hangnemben beszélgessetek otthon a szüleitekkel, a gyermekeitekkel és a szeretteitekkel.
"Teljesen jól értelmezed a választási törvényt: valóban azok "ellenőriznek", akik ez első köri szavazatszámlálást is végrehajtották, vagyis az ellenőrök és az ellenőrzöttek ugyanazok."
Most az egyszer igazad van. A mocsok hazaáruló Fideszes, MDF-es és MVSZ-es görények megint meghamisították a jegyzőkönyvet, hogy eltussolják a durva csalásokat. Takarodjanak az országból.
" Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor megint azoknak az embereknek kell újra számolni, ellenőrizni a voksokat, akik eredetileg zárták az urnákat. "
Teljesen jól értelmezed a választási törvényt: valóban azok "ellenőriznek", akik ez első köri szavazatszámlálást is végrehajtották, vagyis az ellenőrök és az ellenőrzöttek ugyanazok.
Ez a vicc kategóriája - lenne, ha nem Magyarországon beszélgetnénk erről. Ez viszont a következmények nélküli ország, itt mindent lehet.
Ki az a hülye, aki maga ellen vall, bizonyítékot keres? A "sértett" oldal jelenlevő képviselője. Nem maga, hanem a másik fél ellen "vallana".
(Ritka harmatosak vagytok ma. Menjetek inkább hógolyózni!)
Nem értem, hogy min őrjöng itt ez a néhány sulinetes? Van egy ? a topik címében, nem állítja hogy csalás történt; látott egy tendenciát amit, vagy annak tagadását, meg lehet úgy is beszélni, mintha nem a majomházban lennétek.
Nem jó, mert eltépné a nemeket és azt mondaná, hogy érvénytelen volt mind :) Más kérdés, hogy ezzel az igenek száma még mindig nem menne 25% fölé, úgyhogy nem változna semmi, de nem hinném, hogy ő ezt képes lenne felfogni :)
Hogy lehet ilyen törvényi szabályozás mellet tisztességesen ellenőrizni a szavazati jegyzőkönyveket, a szavazatokat a mikor az OVB sem ellenőrizhet?.............. Jó lenne, ha valaki értelmesen válaszolna erre a kérdésre!
Honnan veszed?
"Az OVB-nek az új eljárásban tisztáznia kell, volt-e szabálytalanság és eltérés, vagy sem.
Nem kizárt, hogy 1139 szavazókörben újraszámoltatják a voksokat.
Sor kerülhet újraszámlálásra is.”
Itt van egy érdekes észrevétel, ellentmondás, az OVB a törvény szerint nem vizsgálhatja a szavazólapokat.
Ha ez igaz, akkor milyen módon tudja ellenőrizni a szavazati eredményt tartalmazó jegyzőkönyveket?
Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor megint azoknak az embereknek kell újra számolni, ellenőrizni a voksokat, akik eredetileg zárták az urnákat.
Ki az a hülye, aki maga ellen vall, bizonyítékot keres?
Hogy lehet ilyen törvényi szabályozás mellet tisztességesen ellenőrizni a szavazati jegyzőkönyveket, a szavazatokat a mikor az OVB sem ellenőrizhet?
Megjegyzem, ebben a helyzetben, a korrekt ellenőrzésben az OVB sem érdekelt."...............
Hogy lehet ilyen törvényi szabályozás mellet tisztességesen ellenőrizni a szavazati jegyzőkönyveket, a szavazatokat a mikor az OVB sem ellenőrizhet?..............
Jó lenne, ha valaki értelmesen válaszolna erre a kérdésre!
http://www.nol.hu/forum/topic/73450/