Keresés

Részletes keresés

Zol Creative Commons License 2004.11.11 0 0 286
A felcsinálásról:

Itt nem csinált fel senki senkit.

Élt egy család egy lakásban.
Egyszercsak idegenek úgy döntöttek, hogy a 3-ból 2 szoba ezután egy-egy szomszéd lakáshoz tartozik, az ott lakó családtagokkal egyetemben.
Most azon elszakított családtagjaink, akik azóta is a családunk tagjának tartják magukat, szeretnék, ha ezt hivatalosan is elismernénk.
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.11 0 0 285

A Nemzet a Soroksári út 86/b II. emelet 6. sz. alatt lakik, rokkantnyugdíjas.

Azért tudom, mert gyakran járok hozzá, hetente felugrok a kisöreghez, viszek neki ezt-azt. Ilyenkor elbeszélgetünk, és sokat mesél életéről, a múltról, mindenfajta kalandjairól.

Ma délután viszek fel neki hamisgulyást, azt szereti nagyon, és majd kiszedem belőle, hogy mit tud erről, megkérdezték-e és nyilatkozott-e az ügyben. Szerintem nem, mert nagyon visszavonultan él, kerüli a nyilvánosságot.

Előzmény: Krokofánt (284)
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.11 0 0 284

hadd legyek provokatív: ki az a Nemzet? hol van nyilvántartva a lakcíme, mennyi a SZIG száma?

biztos hogy mindenkinek joga van a Nemzet nevében nyilatkozni? megkérdeztétek a Nemtet erről?

nem akarom kisebbíteni a Nemzet jelentőségét, se sértegetni, de biztos hogy minden önjelölt 'nemzetnevébenbeszélőnek' igaza van csak azért mert a Nemzet szóval érvel?

AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.11.11 0 0 283

http://index.hu/politika/belfold/1110rfrndm/

Bizonytalan a ketős állampolgárság támogatottsága.

alfredoo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 282

ks

nem egy babaarol van szo, nem eroszakoltak meg, nem csinaltak fel.

egy rosszul feltett kerdesrol van szo amire szerintem mar csak a kerdes rosszul feltettsege folytan is nemmel kell szavazni.

es meg kell talalnunk a modszereket arra hogy jol feltett kerdesre valaszoljunk.

peldaul az egyes allampolgarsag azonnali megadasa egy nagyon jol feltett kerdes.

szavazatom igen!

Előzmény: kobaltselyem (279)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 281

ks

nekem inkabb a baba eredeti nevet mondd meg. nem szeretnek hulyen meghalni.

Előzmény: kobaltselyem (279)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 280

ks

mondjuk ebben is van futes tul. vagy tulfutes. mar sziszeg a biztonsagi szelep. az hogy nem gondoltam hogy erdekes amit reagalok azt csak azert irtam hogy ne legyen elkotelezettseg. meg azert is mert nem egyertelmuen dicsertelek, amit amugy sem szeretek, amugy sem a kenyerem.

szemelyes dolgokra nem reagalnek mert picit vakon csinalom az indexezest es nem mindig tudom hogy ki kicsoda. kavarognak bennem a nicknevek meg minden. es erdekes hogy latszolag mukodik a dolog, hiszen ha nem is tudom nick szerint sem hogy ki kicsoda, vagy a 100+ allando nicken tulmenoen szinte egy ket hozzaszolasbol be lehet tajolni valakit. lehetne ismerkedni mindenfelee es mindenkivel. akkor viszont a varaazsa tunik el a dolognak. egy akaar arcilag ismert valakivel mar nem ugyanaz a levelezes mint egy picit szemelytelen, picit velemenyeirol ismeros emberrel/nickkel. irnam ide: 'foldiekkel jatszo egi tunemeny...' talan picit ilyenek vagyunk. (meeg jo hogy a szemelyes dolgokra nem reagaltam, mi lett volna ha reagalok...???)

sok igazsag van abban amit irsz de mi is a problema? hiszen romaniabol LEHET jonni. viszont a 'magyarsag' erdekervenyesito kepessege helyben vagy itthon onnan a legnagyobb. te nem latsz ellentmondast?

picit probalok finomitani allaspontomon. az egyertelmu nem allaspontjan. ami egyertelmu nem termeszetesen azt is magaban foglalja hogy az ukran/szerbiai magyarsag es ukransag es szerbseg sorsan termeszetesen javitanunk KELL. ez egy szuksegszeruseg. nem hiszem hogy az eu meggyozhetetlen lenne mert az eunak nem kell a hatarain a feszultseg. egy becsuletes(???) adok kapokban az eu engedmenyeket fog tenni es beruhazasi, uzleti lehetosegeket fog kapni. a jo kurva eletbe. azok a nemetek tanitgatnak minket, akik neemetjeiket egyszeruen elosulyban megvasaroltak romaniatol? menjen a jo francba az eu ha nem talal megoldast.

az en modosulasom a kovetkezo. abban a pillanatban teljes szivvel tamogatom a hagyomanyossagi alapon torteno allampolgarsag megadasat amennyiben ez egyes allampolgarsag lesz. nem kettos, hanem egyes. gondolom ertheto az allaspontom! talan ne csak a tej foleet szeressuk lefolozni! persze ehhez ertelemszeruen egy masik allaspont is tartozik. az izraeli allampolgarsag is legyen egyes. nem kettos, hanem egyes.

Előzmény: kobaltselyem (278)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.11 0 0 279

"Vetesd el, Selyem asszony, szégyellje magár a Régi urad, neked nincs miért. A nőknek joguk van dönteni, mert az ő testükben fogant és érlelődött a magzat."

Kedves László,

köszönöm a vígaszaló szavaidat, jó lehet annak, akire te vigyázol...

Nem tudom elszánni magam. Folyton hullik a  könnyem, ha a nem jut az eszembe, mert az, ami bennem növekszik, mégiscsak egy baba, mégiscsak én vagyok, én is vagyok, ez mégiscsak az élet rendje... Az az én magzatom is. Az én vérem, akinek a megszületéséről mindig is álmodoztam... és most boldognak kellene lennem és azt mondanom, hogy áldott vagyok az asszonyok között, holott, tudom, gyalázat lesz a sorsom: ha megtartom, és torzszülött lesz, akkor azért - ha elvetetem, akkor meg nemzedékeken át köpnek majd egyet a kibicek és utódaik, rámgondolva, az "embertelen", "szívtelen" döntésemért...

Előzmény: GLászló (274)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.11 0 0 278

kedves alfredoo,

egyetertek.
termeszetesen a 'kinti magyarok' (aka mvsz) akarnak bennunket megeroszakolni.
termeszetesen egy zajos kisebbseg folytat propagandakampanyt.
es az is termeszetes, hogy a fidesz felszallt celszerusegi okokbol erre a vonatra. minden vonatra / hajora felszallt eddig, ami alkalmasnak igerkezett. talan ez undoritotta el az emberek nagy reszet toluk.

annyira de annyira vakok vagyunk. akik meg nem azok, azok azt hazudjak: legyel nyugodt, meeg ejszaka van. azt mondjak: nincs itt kerem semmi latnivalo.

nekem csak egyetlen bajom lenne azzal, ha levesszuk a bugyinkat, szettesszuk a labunkat es a fejunkre huzzuk a paplant. hogy nem a leggalansabb lovagok, nem a legjobb szeretok jonnek be eloszor a sarkig tart ajton. barmit is mond az a ven keritono, a reebek neene, aki nem voros. az apja volt voros, azert hivjak ugy hogy voros reebeek. mondjak, hogy valamikor voros volt, de mara mar egy megoregedett osz banya. es csalogat hogy 'te is elvezni fogod'. es persze megvan bennem a termeszetes hajlandosag, ezt csak a ferfiak elott szoktuk tagadni. illetve csak inkabb leplezni egy kicsit. vannak szeretoink akik elott nem kell.

harom ev mulva ugyis mindenki johet? amikor romania is eu tag lesz? ezzel az a problemam hogy eleg nehez harom evre elore josolni. van aki leirta hogy ukrajna is ezt meg azt tervez. es erre kellene bazirozni? igaz, epelmeju udulovendegekre nem lehet vilagfurdohelyeket bazírozni, ezt mar enver hodzsa is megmondta. no de nem is ez a lenyeg, hanem egeszen mas az amikor mindenki johet, akkor mar nem lehet a zavarosban halaszni. de akik egy kiveteles helyzet haszonelvezoi szoktak lenni azok eppen nem a gral-lovagok. kihasznaljak az elso hullamot. azokkal lenne a baj, csak azokkal. amint kiegyenlitodik a nyomas es  mindenki johet akkor mar nincs mit lefolozni. es ez mindennel igy van. az engedelyeket egy uj rendszerben csak kesobb koveti az ellenorzes megszigorodasa. amikor az afa uj volt akkor az apeh mindenkinek kiutalta, ismerosom beirta 91-ben hogy negyszaznyolcvanezer, semmit sem vizsgaltak, ugy megkapta mint a sicc. amikor uj volt a bankkartya kurva egyszeru volt csalni talan emlekszel, az akkori marx ter sarkan volt egy otp automata es azt megfejteek a csalok, tizszer szivtak le ugyanazt a kartyat ket ora alatt. kesobb mar nem lehetett. vagy amikor havi atlagot szamoltak a betetszamlara es maskor volt a zaras es az emberek aktataskaval vittek at a penzt es ket helyen is kaszaltak a kamatbol. vagy amikor nehany honapig az ndk-markat 1:1 aranyban lehetett valtani az nszk-markaval. micsoda buli volt. mindig az elso hullamban kell benne lenni. 

*

meeg, hogy egy picit tulfutott amit irtam. mit nem mondsz. voltal te mar terhes ugy, hogy a legkevesbe sem akartad es nem tudtal mit csinalni es tudtad, hogy nem lehetseges hogy masnapra kialszod? mert ha nem voltal, akkor el se tudod kepzelni, hogy mennyire tulfutott tud lenni egy ember, aki tortenetesen nobol van. es felcsinaltaak.   

a masik pedig: te egy nagy llo vagy, egy doeggg, ha nem veszed eszre hogy jo szivvel lennek irantad. mert amikor itt eloszor megszolaltam ebben a tarsasagban, akkor elmondtam hogy mindig elolvasom amiket irsz es hogy rossz lenne ha az indexrol eltunne az alfredoo osszes. (mondtad anyaad, aminek orultem). es akkor azt irod hogy talan toled mindegy is a dicseret. vakok a ferfiak, vakok, nem veszik eszre egy no hajlandosagat. de mindegy majd a masvilagon az orrodra huzzak. bezzeg a pecsethely kisasszonyt anno megkivantad. az jol esett volna cuncifredinek, azzal el tudtad volna kepzelni. ne felj a nok sohasem felejtenek. nem felejtik el azt sem, hogy a fidesz fenn akarta tartani a sorozast, elvinni a fiaikat es szeretoiket, mindegy hogy utana visszakozott. fel van az jegyezve ne felj, sohasem felejtenek a nok. tudod, a napkozben elszenvedett serelmeket az aagyban fizetik vissza. ezt is majd alkalmas pillanatban visszafizetik, mikor a fidesz jon majd felajzva. a nok tudjak hogy kutyabol nem lesz szalonna. es kulonbseget tudnak tenni igeret es igergetes kozott.

Előzmény: alfredoo (267)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.11 0 0 277
Nem jelenhetne meg ez egy (két, három,) országos napilapban? Olyan szépen kifejezi a lényeget! Bizony minket felcsináltakl . Bár ha kábult állapotban, nem lehetünk biztosak a tettes felől. Legfeljebb abból következtethetünk, ahogy reagál a tényre....
Előzmény: kobaltselyem (261)
atudor Creative Commons License 2004.11.11 0 0 276

Csite András a kettős állampolgárságról
2004. november 11. 9:37

MNO
Csite András: Aki itt és most és ebben az ügyben racionális érveket vár, arra szólít, hogy tárjuk fel, mennyibe kerül nekünk a kettős állampolgárság, aki azzal érvel, hogy az Európai Unió ezeket a problémákat megoldja, az bátorság híján nem mondja ki, hogy a kettős állampolgárság ellen van. Nem meri kimondani, hogy nem vállal testvéri szolidaritást a magyar közösség nem magyar állampolgár tagjaival.

(Magyar Nemzet, 2004. november 11.)

atudor Creative Commons License 2004.11.11 0 0 275
A Háromszéki RMDSZ képviselői magyarországi fórumokon és a médiában kérik a választópolgárokat, hogy a népszavazáson voksoljanak igennel a kettős állampolgárságra.

Puskás Bálint RMDSZ-szenátor, a szövetség Kereszténydemokrata Mozgalom platformjának elnöke elmondta: a Fidesz, több civil szervezet és az egyházak meghívására Zala, Vas, Győr és Fehér megyébe utaznak, ahol különböző fórumokon és a médiában arra kérik a magyarországi választópolgárokat, ne fordítsanak hátat a határon túli magyaroknak.
GLászló Creative Commons License 2004.11.11 0 0 274

Remek. :)

Vetesd el, Selyem asszony, szégyellje magár a Régi urad, neked nincs miért. A nőknek joguk van dönteni, mert az ő testükben fogant és érlelődött a magzat. Joguk van nemleges döntésre és senki előtt nem kell magyarázatot adniuk. Csak akkor közös a felelősség az uraddal, ha közös az elhatározás is. Emelt fejjel, nyugodtan nézz a világ szemébe, és mondd azt: így döntöttem, és meggyőződésem, hogy helyesen tettem.

(És ha csúnyán néznek rád, mondd nekik békítőleg és kedvesen: ha nem tetszik, sz@rjátok össze magatokat, álszent tetvek.)

atudor Creative Commons License 2004.11.11 0 0 273

Tisztelt Miniszter Úr!

Néhány évvel ezelőtt, amikor a minden esztendei március 15-i ünnepi beszédemet fogalmaztam azon gondolkoztam, hogy milyen érdekes nép az én székely-magyar népem. Hogy hány és hány esztendeje áll a Nemzet szolgálatában őrizve a keleti végeket, megküzdve tatárral, törökkel és mindenkivel ha kellett. Háromszék magyarsága ma is úgy gondolja, hogy neki még van dolga a világnak ezen a táján. Őrzi tovább egy régi ország képzeletbeli határait, a régi dicsőséget, úgy is mondhatnám a Nemzet határait. Ugyanis ez a megbízatás régebbi, mint a pártpolitika. Ez a Nemzet érdeke.

Az új idők "Erdély nagy romlása" akkor következett be, amikor a magyarországi pártok összetévesztették a nemzetpolitikát a pártpolitikával, a nemzeti érdeket a pártérdekkel és próbálták a maguk képére faragni a Trianon utáni elszakadt magyarságot Erdélyben, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján, Muravidéken.

Felelős magyar politikus szájából hangzott el idén nyáron az a kijelentés miszerint "...megtörtént a lelki nemzetegyesítés."

Tisztelt Miniszter Úr!

Az erdélyi magyarság, lelkében soha nem szakadt el nemzetétől. Nem szakadt el, mert ez a lelki közösség tartotta életben az elmúlt esztendőkben. Nem szakadt el, mert ez a lelki közösség adott nekünk erőt a túléléshez, a megmaradáshoz, az alkotáshoz, a fejlődéshez, a jövőbe vetett hitünkhöz.

Nem az erdélyi magyarság felelős a trianoni tragédiáért, de hiszem, hogy a mindenkori magyar kormány a felelős azért, hogy ezt a traumát orvosolja minden magyar lelkében.

Pártérdekből nem történhet meg az, hogy az anyaország polgárai nemmel szavaznak arról a természetes igényről, hogy az elszakadt részek magyarjai újra örüljenek a magyar állampolgárságnak.

Felelős magyar politikus nem hagyhatja , hogy a Nemzet önmaga ellen forduljon!

Az új idők egységes és erős Magyar Nemzetet igényelnek és nem olyant, amelyik megtagadja önmagát!

Tisztelt Miniszter Úr!

Kovászna Megye Közgyűlésének elnökeként kérem tájékoztassa az anyaország polgárait arról a természetes igényről, hogy Erdély magyarjai joggal kívánják a kettős állampolgárságot. Ez az egyetlen eszköze a Nemzet egységének egy modern Európában.

Demeter János
Kovászna Megye Közgyűlésének Elnöke

---------------------------------------------

karma police Creative Commons License 2004.11.11 0 0 272

Baromi, végzetesen nagy tévedés. Ha nem mész el, lényegében igent szavaztál.

Nem szabad a fejeket a homokba dugni.

1, Lesz kétmillió igen. Ha kevesebb lesz a nem, a végeredméy igen.

2, Nem lesz kétmillió igen. Ez esetben mindegy.

Előzmény: Törölt nick (263)
Apokrif Creative Commons License 2004.11.11 0 0 271

Szerintem meg olvasd el még egyszer. :o(

Vetélésről ottan szó sem volt, csak a döntés nehézségéről. Hogy torzszülött lenne?Egy anya számára a saját gyermeke csakis a legszebb lehet.

Előzmény: HitetlenTamaska (270)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.11 0 0 270
Szerintem ez az allegoria nem talalo:

Torzszulott az, akit a hasad alatt dedelgetsz, magad alatt vagod a fat, ha csak a vakszerencsere bizod, hogy elabortal, vagy megszuletik neked elo bajnak.
atudor Creative Commons License 2004.11.11 0 0 269

Tudod alfredoo , most sem értem , hogy miről beszélsz , de hát mindegy , kis butám.

Olvasgatván GLászlóval való eszmescserédet egy P. Brueghel kép jut eszembe : Vak vezet világtalant.

Előzmény: alfredoo (168)
Apokrif Creative Commons License 2004.11.11 0 0 268
Nagyon szépen összeszedted. Nem csak rendkívül bölcsen, de poétikusan végigvezetett allegória. Köszönöm. És gratulálok.
alfredoo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 267

ks

bar gondolom tolem nagyjabol mindegy en is profi munkanak erzem. megjelentetheto. le nem hidaltam es igazsagtartalmaval is sok a poblema. picit tulfutott.

nem is ertem ezt a nagy problemat. hiszen romanok beszelnek, verik a tamtamot es mi is az a nagy problemajuk? hogy romania vagy az eu 500 euro felmutatasat keeri a hataron? mi mas meeg a nagy problema ami olyan hirtelen megvaltozott hogy magyarorszagot KENYSZERITENI KELL a kettos allampolgarsag megadasara, szinte hihetetlen kiterjesztesere?

mi van ha a kinti magyarok akarnak minket megeroszakolni? mi van ha egy zajos kisebbseg folytat propagandakampanyt es a fidesz, celszerusegi okok folytan, felszallt a hajora?

mi ez a mindenhonnan jovo hazugsagaradat? egy felmeresrol tudok ahol romaniai 10% attelepulorol szol a tortenet. arrol ugye nem szol hogy embereket es nem csaladokat kerdeztek meg isten tudja milyen modszerrel. minden 10%-ba beletartozo attelepulo hogy magaval meeg egyet. de inkabb 3-at. mert esetleg szulojevel is egyutt szeretne elni.

persze ez az attelepules mar ma is, EDDIG is, opcio volt. lehetsegesseg. mirol beszelunk. mirol fogunk beszelni 3 ev mulva amikor romania is beleep.

mi a velemenyuk a mar allampolgarsagot kapott attelepulteknek? mi az erzelmi hozzaallasuk es mi az erdekeltseguk? hiszen lehet hogy az o erdekeik sem a konnyites mellett szolnak. persze hablaty szintjen sokan, sokat mondanak.

milyen felmeres keszult ukrajnaban es a delvideken? onnan hanyan telepulnenek at? szerbiaban ugye eroszakos cselekmenyek is vannak. igaz ott az eletszinvonal gondolom magasabb mint akar meeg magyarorszagon is...

mi ez a tobbfeele allampolgarsag akarasa? ez lenne a demokracia?

kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.11 0 0 266
Nem tagadom, Tőled különlegesen jó esik :-)
Előzmény: Indián (262)
Indián Creative Commons License 2004.11.11 0 0 265
Há'ezcsak most mondod? A történelem is kettős könyvvitelt vezet?
Előzmény: Törölt nick (263)
Gmagister Creative Commons License 2004.11.11 0 0 264
kobaltselyem, ez jól hangzik, de azért vaskos elhajlás egy irányba. Az MSZP honlapján jól mutatna, két csasztuska között... kedves hajrámagyarok, egy székely szomszédom van, nagyon rendes ember, olyan 30 körül van. Még a nyelve is megőrizte zamatát, remek szavakat tudod. A szívem szakad meg, hogy vele kevesebb lett a székelység (most a kolozsvári születésű feleségét nem is említem). És most már itt van az unokatestvére is, egyelőre csak ideiglenesen, de... hagyjuk már ezt! Szülőföldjükön kell nekik segíteni, nem aláírni a székely, bácskai stb. magyar kultúra halálos ítéletét.
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 262
Profi munka, lehidaltam...
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.10 0 0 261

[A topicnyitó bevezető szövegéhez kapcsolódva:]

Napok óta émelygek, feszült vagyok, ingerült és szomorú - nagyon rosszul érzem magam.

Mint akit felcsináltak. Merthogy pontosan ez a helyzet.

Nem a hites uram... hanem egy korábbi, aki évekkel ezelőtt megtehette volna, de akkor esze ágában sem volt. Most meg... eh, zavaros az egész.

És nem tudok örülni. Pedig hogy' imádtam a gyerekeket! Mennyire örömmel teherbe estem volna mondjuk még három évvel ezelőtt is, ha az akkori uram, a Régi azt mondja: "nézd, erre kell félretennünk, majd megoldjuk az építkezést is, a közlekedést is, a mama nyugdíjpótlékát is... nem baj, ha ikrek lesznek, majd belehúzok - itt van, kiszámoltam előre mindent. És számíthatsz rám." - De semmi ilyet nem mondott, csak váltogatta az álláspontját mint a szélkakas és mérhetetlenül sokra tartotta magát, a többieket meg lenézte - ezért is váltunk el 2002 tavaszán.

De most itt állok és növekszik bennem aki tőle (?) van, akit nem akartam és bármit határozok, rossz lesz. Mert lehetetlen jól dönteni.

Ha igennel szavazok, ha megszülöm: mi lesz? Az a bitang régi uram persze most csak röhög a markába, merthogy őneki könnyű, csak az élvezet volt vele - felcsinált, de eltartani a mostani férjemnek kell majd. Persze, a Régi teleszájjal mondja, hogy "a gyerek Isten áldása", nem lesz semmi baj, meg nem baj, ha ikrek lesznek - hát neki nem is baj. A kibicnek semmi sem drága! Drukkol, hogy csak legyenek hármasikrek! (Örülne, ha a mostani férjem belerokkanna). Aztán kihasználja majd, hogy befolyást szerezzen - majd láthatást kér, meg feljelent, hogy nem jól neveljük, a gyámügytől a rendőrségig mindenkit ránkhoz, csakhogy hatalomhoz jusson. Meg képes a gyereket ellenünk nevelni. Aztán elperli a lakást, beköltöznek a rokonai... ezt nem akarom. Gyerek?! Mástól igen, máskor igen, de így...

Ha nemmel szavazok és nem szülöm meg: megszakad a szívem a babáért. Azért, aki belőle egy jobb időben lehetett volna. Végülis az én vérem, és most csak a körülmények miatt kell elvetetnem? Duruzsolnak persze a fülembe a Régi rokonai és ismerősei: "tartsd meg, nem tagadhatod meg, ha igazi asszony, igazi nő vagy" - pedig tudom, hogy ez csak manipuláció, érzelmi zsarolás... csak az kell, hogy betegyék a lábukat az ajtórésbe... Ettől lesz valaki igazi nő? nevetséges. És az egyik pimasz rokon írt egy képeslapot: "Életedben először dönts jól". Hát mit képzel ez a "Kolozsvári" nevű - ha ugyan nem a régi uram volt, mert a stílus nagyon hasonlít az övére... Ő is mindig azt mondta, de főleg a haverjai, az a kövér, meg a bajszos, meg a kúposfejű, hogy aki velük van, csak az a rendes ember, a többiek - akik elítélik a viselkedésüket és a mostani férjem tetszik nekik - azok csak megtévesztett emberek...

Talán az lenne az legjobb, ha nem is kellene döntenem. Ha nem lenne sem igen, se nem. Ha megoldódna ez a dolog, érvénytelen lenne ez az egész, mint egy rosszul sikerült szavazás... félek. Nem a bennem végbemenő változásoktól, hanem az azt körülvevő egész mocskos érzelmi katyvasztól. Mert tudom, hogy csak eszköz vagyok.

Félek és utálkozom. Nem mondom azt, hogy 'jaj, de jó, terhes vagyok'; nem vagyok áldott állapotban sem; mert azt sem tudom, hogyan is történt. Felcsináltak. Aludtam? ittam, vagy elkábítottak? vagy az a buli? Mindegy. De nem akartam, nem akarom! - a régi férjem és a kurva rokonsága meg kaján örömmel figyeli a vergődésemet.

Jaj, jön, egyre közeleg a számomra a sorsdöntő nap. Mit tegyek? Igen vagy nem? Megszüljem vagy vetessem el? Bármelyiket is választom, megszenvedem - mindkettő rémes.

Arra gondolok, az ország is így érezheti magát. Mint akit felcsináltak, és most döntéskényszerben van. És nincs jó megoldás.

Gmagister Creative Commons License 2004.11.10 0 0 260
Én sem szavazok, pedig nagyon is érdekel, mi történik a határon túliakkal. Épp ezért. És mindenkit arra buzdítok, hogy NE menjen el szavazni. Dixi.
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 259

Kellemes orgazmust! A magam részéről, azt tekintem zenésznek - billentyűszakon - aki legalább Beethoven Brandenburgi concerto-jának csemballójátékát kipüföli a kezéből, természetesen kotta nélkül.

Haggyuk... nem erről szó a topic.

Előzmény: alfredoo (258)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 258

dp

pedig ugy belejottem. es tevedsz ha azt hiszed elitelem. elvezem. es orulok ha mas is elvezi. miert baj ez?

mi olyan sokkal jobbak vagyunk?  a hulyesegeinkkel?

azt kell eladn ami eladahato.

persze hogy egy picit mas vilag. de ugyanolyan vonzo, izgato ervenyes vilag!

sokan ezek fanyalognak masok mas dolgokon...

Előzmény: Indián (257)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 257

Freddy bátyám, a 'csikidám' nem válasz, nem kérdés - voltaképp nem is létezik... A közönséget köllene leszoktatni, a csikidám-szintű problémakezelésről, mert akkó' legalább villanyszámlát megértenék...

De ne offoljunk, ha szabad kérnem...

Előzmény: alfredoo (252)
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.10 0 0 256
igen, szerintem is sz@r az az újság :-))))))
Előzmény: Törölt nick (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!