Keresés

Részletes keresés

vicc Creative Commons License 2004.10.02 0 0 23
Ellentmondás! Az un. "igényes" ötletekkel, a kereskedelmi tévék úgy elhajtanak, mint a pinty, pont azért, mert az igényesség nem tömegszint.

me, igaz egyáltalán, mert igényesből is lehet jó műsort csinálni, akár főműsoridőben + a kereskedlmi tévékben nem csak a 19.00-23.00 időpont létezik. más időpontra is lehet tenni igényes műsort. abból a prekoncepcióból indulsz ki, hogy amit a tömeg (akit te mélységesen lenézel, sajnos) néz az csak igénytelen lehet.

te (én, mi) konzervatív csökevények vagyunk, akik még immunisak a 'bulvár' iránt. a mai tizenévesek egyre jobban fogékonyabbak lesznek, de ismétlem még egyszer a bulvárból is lehet igényeset csinálni. szerintem.
Előzmény: volesojinka (21)
vicc Creative Commons License 2004.10.02 0 0 22
s igen még el sem indult de a Való Világ 6-ot sem kell megnéznem, anélkül is tudom előre, hogy milyen lesz és szerintem itt sem fog meglepetés érni.

csacsiságot írsz, hiszen az pl. olyan típusú műsor, ami a benne szereplőktől függ. egy jó szereplőgárda jobb műsort képes összehozni.
Előzmény: Vaszilij (18)
volesojinka Creative Commons License 2004.10.02 0 0 21

"Ha van egy ötleted  ami szerinted jó is, igényes is, és tömegeket érdekel...."

Ellentmondás! Az un. "igényes" ötletekkel, a kereskedelmi tévék úgy elhajtanak, mint a pinty, pont azért, mert az igényesség nem tömegszint.  Márpedig ők csakis és kizárólag a legostobább, önértékelési zavaros, kritikátlan tömegekre pályáznak. Hadd ne örüljünk már ennek, jó? 

(ha némi "lenézés" csendül ki a szavaimból, nem tiltakozom, csakhogy ez a lenézés nem az ostoba, önértékelési zavaros, kritikátlan tömegnek szól, hanem annak a többnyire egyetemet végzett, otthon a gyerekeit a saját produkcióitól szigorúan eltiltó kereskedelmi médialeitnek, amelyik a profitja érdekében ezen tömegek hátán mászik egyre magasabbra és tömi a pénztárcáját. Ahelyett, hogy érezne az említett tömegek (emberek) iránt némi felelősséget, és nem züllesztené egyre mélyebbre azokat, akiknek valóban az egyetlen szórakozása a televízió.  De a lenézésemet és haragomat kiterjesztem a közszolgálati televízióra is, mert a gagyi-halmazaival az sem kínál valós alternatívát a kereskedelmi tévékkel szemben.) 

Előzmény: Tegom_ (19)
taki bá Creative Commons License 2004.10.01 0 0 20

ezt most komolyan írtad? Mert ha igen, akkor megpróbálok a szintedre lemenni, bár nehéz lesz.

Nézd, van ma Mo. két darab kereskedelmi csatorna, amelyek mind a tévés szakma, mind a hozzértők szerint szart csinálnak. Rendes műsor elvétve akad a struktúrában. Ez tény, nézd meg, pl ma, péntek este főműsoridőben mi megy. Gagyi, b movie. Vagy úgy általában: valóságsó, tiniknek, nagymamáknak és retardáltaknak szóló délutáni sók, na meg sorozatok. Ez van. Kulturált szórakoztatás nuku.

Persze mondhatjuk, hogy ez kell a népnek, de én ebben nem hiszek. Abban hiszek, h létezik népnevelés. Vagyis a tévéknek felelősségük is van abban, hogy mit adnak, és akkor most ne is beszéljünk a médiatörvény követelményeiről (hallottál róla?). Meg is fordíthatnám: amit adnak, azt nézi a nép, és ha szart adnak, a nép is szart néz, így a népízlés is szar lesz, a követendő minták is szarok, és így szépen szar lesz az ország is, lassan, de biztosan elhülyülünk. Mert igazad van, mindenki a tévét bámulja. És ezt könnyű kihasználni. Ezt persze lehet "megmentésnek" is nevezni, én inkább azt mondanám, hogy a helyzet reális értékelése. A tévék abban érdekeltek, hogy minél kisebb költséggel minél nagyob profitot termeljenek, letova a népet, elvére tök mindegy, mit adnak, nézzük. Olyan ez, mikor valakitől kapsz 100 forintot, miközben 1000-et is kaphatnál, de nem is tudsz róla. Sőt, jobbat modok: nem is akarsz róla tuni.

Nos, ezek után, vagy ennek a gondolanak a mentén haladva, nem kell nagy észlénynek lenni, hogy megálapítsuk: ab ovo szar az új vetélkedő. Amúgy meg: It van nekünk Bocskor Gábor, aki egy nagyképű suttyó, tőle normális műsort még nem láttam, néha musáj meghallgatnom a rádióban, és hát nagyon gáz. Aztán it van Árpa, aki amúgy fasza gyerek, de vele két baj van: Az Argó esetében is kiderült, sőt talán még Ő maga os elismerte, hogy suttyóknak készíti a filmjét, mert arra van kereslet, mondjuk a retek klubos működése sem aról volt híres, hogy azon nevelném a fiamat, másrészt nem hiszek neki, mert azt mondta, h nem lesz tévé egy ideg, és lám... Akkor most hihető figura???

És hát valljuk be: az előzetes lényege: két csoport egymás ellen vetélkedik, miközben faszán beszólogatak egymásnak. A tévé legalábbis ezt emelte ki. Aról most nem is beszélek, h az első téma egy műsor esetében mindig fontos, és itt mit kapunk: szőke nőket. A minőségi szórakoztatásról ennyit.

Szóval, miről beszélünk? 

Az pedig külön szomorú, h te az "értékeld az életet" felszólítással "nyitnád ki a szemem". Én értékelem az életet, ezért nem nézek szarokat. Helyette mondjuk a feleséggemmel beszélgetek, vagy a fiamat ajnározom. Ez az élet.

Tegom_ Creative Commons License 2004.10.01 0 0 19

nem nézem le őket! nem ezt írtam, nem is ez jön le, de ha valaki félreértené megégyszer mondom nem nézem le a nézőket!

Ha van egy öteleted  ami szerinted jó is, igényes is, és tömegeket érdekel, akkor jvaslom, hogy menj vagy a tv2 székházba vagy az rtl székházba és add el az ötleted, mert ha az olyan jó akkor majd megcsinálják!

Ha viszont engem tisztelsz meg bizalmaddal akkor nekem is elküldheted;)

vv6-t tényleg nem kell megnézned. Egyrészt hogy nem is lesz.. másrészt ott már tudja az ember mire számíthat. De pl a Csaó Darwin esetében gőzöd sincs hogy miről van szó, hogy lesz megvalósítva és hogy igényes lesz e vagy nem!

Előzmény: Vaszilij (18)
Vaszilij Creative Commons License 2004.10.01 0 0 18
Ez nagyon frankó, csak az a baj, hogy én már régóta úgy teszek ahogy te mondod és nem nézek tv-t egyáltalán. Azért talán olyan műsort is csinálhatnának ami nekem szól, miért vagyok kirekesztve a nézők közül. Egyébként pedig aki szegény az nem feltétlenül igénytelen is ezzel éppen te nézed le őket, ők talán ugyanúgy örülnének igényes műsoroknak is. És igen még el sem indult de a Való Világ 6-ot sem kell megnéznem, anélkül is tudom előre, hogy milyen lesz és szerintem itt sem fog meglepetés érni.

Előzmény: Tegom_ (10)
Orgia007 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 17
Ez olyasmi lesz mint a délutáni beszélgető show műsorok. Francba.
volesojinka Creative Commons License 2004.10.01 0 0 16

"Ha nem tetszik valami ne nézd, de gondolj arra hogy millióknak ez szórakozás, és nem azért mert esetleg gatyi, vagy ez van ezt kell szeretni, csak bármennyire is hihetetlne sok ember él rossz sorsban ebben az országban és egyetlen szórakozuásuk a televízió."

Azta! Árpa, meg Bochkor, mint a "rossz soban élők" patrónusa, szellemi táplálója.....

Ezen a dumán egyébként, hogy ne nézd, ha nem teszik, meghogy millióknak ez a szórakozás, minden alkalommal egy csomag papírzsebkendőnyit zokogok, annyira szomorú ez.  

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.01 0 0 15
Darwin?! Tudod, róla nevezték el azokat a hülyén meghalókat. Biztos azért "Csaó Drawin" a műsor címe, mert itt épp ellenkezőleg.. a hülyén előket mutogatják:-))
Előzmény: Törölt nick (13)
ifjú padavan Creative Commons License 2004.10.01 0 0 14
Ez vicc (bocs, poén), vagy komoly?
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.30 0 0 13
Nem tudom, ki az a Darwin, de ha csak negyedakkora köcsög, mint Bochkor, akkor elég ciki műsor lesz ez.
ifjú padavan Creative Commons License 2004.09.30 0 0 12
Ez nagyon jó volt. Fölléphetnél vele a kabaréban :)
Előzmény: Tegom_ (10)
fika2 Creative Commons License 2004.09.30 0 0 11
Várjuk ki a végét.
Előzmény: vicc (9)
Tegom_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 10

már bocs hogy ezt mondom, de olyan szinten vagy hogy hihetetlen. Mit szólsz le valamit amit még nem is láttál: olyan vagy mint a szakma kritikusai akik nem csinálnak semmit csak görcsösen igyekeznek hogy valamit kitaláljanak amivel le lehet valamit szóllni

Inkább azt nézd meg, hogy próbálnak újat is hozni a palettára. Ha tájékozott lennél akkor tudnád, hogy a magyar tv-s piac európában az élbolyban van, mert ennyi műfaj ilyen sok újdosnág kevés országban van mint nálunk!

Ha nem tetszik valami ne nézd, de gondolj arra hogy millióknak ez szórakozás, és nem azért mert esetleg gatyi, vagy ez van ezt kell szeretni, csak bármennyire is hihetetlne sok ember él rossz sorsban ebben az országban és egyetlen szórakozuásuk a televízió. Neked meg van elég lóvéd, mert a net nem ingyen van és nincs más dolgod minthogy fikázod a dolgokot, persze látatlanban.

Persze megértem, mert Te is a társadalom áldozata vagy, mivel irgalmas szamaritánusként próbálod megmenteni a népet;) Dehát Neked is ki kell élned magad, mert valahol mindenkinek hőzöngeni kell, és ha már egész nap ordítanak VEled a melóban akkor ennyi Neked is jár!

Bocs ha durvának tűnik a cél nem a megbántás, hanem, hogy rájőj a dolgokra! Értékeld az életet, és ne a fikázással töltsd mert rövid!

Előzmény: taki bá (8)
vicc Creative Commons License 2004.09.30 0 0 9
kevered a műfajokat
Előzmény: fika2 (3)
taki bá Creative Commons License 2004.09.29 0 0 8
A bemutató alapján elég húzós lesz, ennéllentebb már nem lehet menni. Árpa nem azt mondta, h tévé közelébe sem akar menni???? Úgy látom, még szemetebb műsort csinál, mint a valóvilág.
Bazstard Creative Commons License 2004.09.29 0 0 7
"Melyek azok a tulajdonságok, amik a férfiakat, és a nőket továbbviszik a következő évezredbe? Miből tevődik össze az ideális emberi lény? Melyik típus a csúcsragadozó? A Csaó Darwin formátum megkísérli a választ erre az óriási antropológiai kérdésre."

Az Árpa pár hét alatt, megfejtette, hogy is megy ez a természetes szelekció. Az első, beszólogatós szakaszban, melyik típus "felsőbbrendű". A második szakaszban pedig kickbox dönt. Az egyetlen pozitívum a reklámban lévő majom volt (nem a Bochkor), de az Aktívos bemutatóban már nem láttam, csak varieté táncosokat.

Mindenesetre csáó Darwin, szevasz Bochkor!
ifjú padavan Creative Commons License 2004.09.29 0 0 6

Sok jóra nem lehet számítani a Bochkor-Árpa párostól.

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.29 0 0 5
Már cikizitek, mikor még el sem kezdődött?
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.28 0 0 4
uh...asszem "fan" leszek.
Előzmény: dunavize (0)
fika2 Creative Commons License 2004.09.28 0 0 3
Egy újabb vetélkedőnek álcázott, reality! Fújjjjj!
dunavize Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2
Szombaton este lesz a TV2-őn. Úgy emlékeszem 8.15-től.
Váradi Március Creative Commons License 2004.09.28 0 0 1
Igaz, hogy Árpa Attila a producere?
Előzmény: képhiba (-)
dunavize Creative Commons License 2004.09.28 0 0 0
0 Magas vagy alacsony? Szőke vagy barna? Kopasz vagy sűrű hajú? Macho vagy intellektuel? Melyek azok a tulajdonságok, amik a férfiakat, és a nőket továbbviszik a következő évezredbe? Miből tevődik össze az ideális emberi lény? Melyik típus a csúcsragadozó? A Csaó Darwin formátum megkísérli a választ erre az óriási antropológiai kérdésre. Minden második héten versenyre kelnek egymással különböző esztétikai, viselkedési, és szociológiai csoportok képviselői annak érdekében, hogy bebizonyítsák saját sztereotípiájuk felsőbbrendűségét. A két versenyben álló csapat szórakoztató próbatételek, és vicces játékok során küzd egymás ellen, azzal a céllal, hogy teszteljék sokoldalúságukat a bátorságtól az intelligenciáig. Mindenek felett azonban azt kell bizonyítaniuk, hogy kellő humorérzékkel rendelkeznek ahhoz, hogy kitartsanak az adás végéig.
Előzmény: képhiba (-)
képhiba Creative Commons License 2004.09.28 0 0 topiknyitó
Kiváncsian várom. Állítólag jobb lesz mint a valóságsó(k). Ez meg ugye nem nehéz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!