Képzeljétek, mától én is Nokia 9500 használó vagyok!:) Még sajnos nem sikerült testreszabnom, mert csak pár órája foglalkozom vele, de egyelőre nagyon jónak tűnik. Majd írok róla tapasztalatokat, és lehet hogy kérdezek is tőletek, ha nem értek valamit:).
Komolyra: ugy emléxem nem gyártott a Nokia ilyen csatlakozófelületű kamerát a készülékeihez... Meg amugy se tudná beintegrálni a 9300 szoftverébe jelenleg.
Én pl már rég kicseréltem volna a 9500 öt, ha a 9300 ban lenne wifi... de hát nincs.
Meg nem tudom miért de nekem jobban tetszik a 9500 gombjai, szine, stb stb...
na az szerintem tok felesleges, legalabbis nekem van, es arrol netezek a rendes gepeken, de a 9500-at nem gyorsitja, az ugyanolyan lassu, mint gprs-rol, legalabbis nem jelentos a kulonbseg. emiatt en nem vennek 9500-at. a kamerara nincs valami megoldas, kulso vagy ilyesmi ?
Most tervezek venni egy 9300-ast, de előtte lenne egy alap kérdésem a kommunikátorokkal kapcsolatban. Bármilyen POP3 postafiókot el lehet érni velük?
Ezt azért kérdezem mert most egy 6220-as telefonom van és annak a beépített e-mail kliensével csak a Pannonos postafiókom leveleit tudom letölteni az Axelero-sakat nem (kapcsolódásnál lefagy). Tudna nekem vki segíteni, hogy ennek mi lehet az oka? Kommunikátoroknál is ez a helyzet vagy ott bármilyen postafiókot be lehet állítani? Köszi.
Par napja a 9500-ra ratettem a Sametime-ot chatelni. Olyan kis aranyos, mert a tuloldalon, aki aktivkent lat engem, es sz. gepnel ul, mobiltelefonos aktiv zold jelzest lat mellettem.
Meg gondolkodom, mire jo egyebkent ez az egesz, uis ennyi erovel smsezhetek es fel is hivhatom a chates tarsamat, es nem kell gprseznem.
A napokban rákérdeztem a Pannon ügyfélszolg-nál, hogy igazak-e azok az értesülések, melyek szerint nem lesz náluk 9500.ű Hát, így jártunk. Igazak. Nem fogják forgalmazni. Ennyit a Pannonról. Erre gyúrtam a hűség programjukban, már több mint egy éve. Erre tessék. Beszivatnak.