Csereként beszállni emberhátrányban, és az utolsó percben győztes gólt lőni bárkinek, bármilyen csapat ellen becsületére válna! Szép volt, Dennis, többet hoztál itt most a klubnak, mint 3 pontot! Így tovább!
Henry a 7végi írország elleni győztes góljáról (a kaputól 20 méterre eltalált labda Given felett védhetetlenül vágódott a hálóba):
"Semmi különös, éreztem a lehetőséget és a kapuba lőttem a labdát - lepte meg a médiát egy sematikus válasszal a gólszerző, de érezte, egy ilyen pazar gól nem intézhető el ennyivel. - Most éreztem csak igazán hasznát annak, hogy hosszú ideje együtt edzhetek Dennis Bergkamppal. Ôt figyelve magától értetődőnek tűnik egy ilyen gól."
showlinks('articlelinks');
Nagyon úgy tűnik, Dennis, a legnagyobb mester hamarosan végleg felakasztja a cipellőt.. bele sem merek még gondolni..
Dennis Bergkamp has declared that the current season will be his last as a professional footballer.
The prolific Dutchman has had a sparkling career with The Gunners following his £7.5 million move from Internazionale in June 1995.
The former Ajax hit-man has been a key figure in Arsene Wenger's revolution at Highbury, having won three Premiership titles and four FA Cups in his time in North London.
The 36-year-old, who is on his third consecutive one-year contract with the club, admitted his Arsenal career will come to a close at the season's end.
"There are some regrets that I will not be able to call this my home as an Arsenal player but it is time to call it a day," Bergkamp said.
Bergkamp - Four-goal salvo was the perfect response
Dennis Bergkamp believes that last night’s 4-1 victory over Fulham was just the tonic after Sunday’s defeat at Chelsea.
Claus Jensen put the visitors ahead midway through the first half but two goals apiece from Thierry Henry and Pascal Cygan gave Arsenal the victory. The Dutchman felt it was the only way to respond after that disappointment at Stamford Bridge.
“We had to react,” said Bergkamp. “It is normal that if you lose a game like that, when we thought you should have got more out of it, you try to come back with a good win and a good performance.
“We need games like this to realise we are a good team. Although we have lost players and did not win the League last year, it doesn’t mean we are a bad side. And it is these sorts of games that get you back to that level.”
At 36, Bergkamp is very much the veteran of the Arsenal outfield players. But he believes the youth in the side means that standard could be raised in the season to come.
“When you look at the team, with all the young players and how hungry they are, it is a great example of a team in progress,” he said. “They can learn a lot and they are learning it at the highest level which means they will be ready quite quickly.
“This is only one game of course and we’ll see if we can keep it going. But we are a good team and scoring goals like this gives you your confidence back.”
Hát, most kicsit bajban vagyok. Már régóta szerettem volna egy tavalyi mezt (Ł10), Bergkamp, 10 felirat, de most látom, hogy már ilyet nem kapok... Az új mezre nincs pénzem, bár még gondolkodom, de találtam Highbury-s emlékpolót is...
Dennis ma nagyot játszott, két gól is az ő beadása után esett, kijárt volna neki is a gól, de jól védett a Fulham kapusa. Még sok ilyen meccset, Mr Bergkamp!
Szerintem ő nem elégelt meg még semmit. Wenger politikája szerint 30 fölötti játékossal csak évenként kötnek szerződést (emlékezz, Piresnél is ezen ment/megy a herce-hurca)!
Én inkább attól tartok, h Wenger azt mondja, hogy köszönjük, Rád már nincs szükségünk, pedig Dennisre mindig van szükség.
Én nem hiszem, hogy még egy évet az Arsenalban tölt, ezért is lenne nagyszerű, ha valamilyen nagy eredménnyel zárná karrierjét.
Nem biztos, h a BL-ben idén is botladozunk a csoportkör után, talán most kijöhet a lépés, az biztos, h nem mi vagyunk a favoritok, mint tavaly.
Ez jó is lehet.
A legjobb az lenne, ha örökké látnám, edző nem lesz. Elmegy golfozni v. snookerezni. Egyszer kihívnám :-)
Szerintem az arab repülősök kikötötték, hogy csak akkor adnak szponzorpénzt, ha Dennis már nem fogja a társaságot "reklámozni".
Egyébként meg amilyen herce-hurca megy már évek óta a hosszabbítása kapcsán, nem csodálkoznék, ha megelégelte volna, szóval én nem hiszem, hogy jövőre is látjuk :-(((. Búcsúzik a Highburyvel, és talán ez így is van rendjén. (Persze bárcsak ne lenne igazam.)
Én is megnézném, de szerintem ez csak álom marad :-(. Gondolj bele, Dennis rárajzolgatná a labdákat van Persie fejére, ő meg csak bólintgatná be őket a kapuba. Persze néha ketten együtt megbolondítanák a védőket, hogy aztán Dennis egy laza bokamozdulattal a kapus mellett bepöccintené, stb. Áááá, nem is álmodozom tovább :-(.
Wenger már soha nem fogja Henry-t Dennisre cserélni, vagy legalább is nem is tudom minek kellene ahhoz történni. Pires helyett viszont beállhatott volna...
Dennist miért nem lehet behozni, ha cserénk még van és mondjuk titi nem váltotta ma meg a meccset... ??? pont ilyenkor kéne behozni.. nem értem, miért nem cserélünk...
Hát, nem tudom, h kap-e lehetőséget, ha igen akkor ki helyett? mert így, h RVP jött be Ljungberg helyett, már nem olyan biztos, h látom Dennist! Ott búslakodott a padon.