Beléptem az új fórumra, és a kedvencek totál kaotikusan vannak megjelenítve. Hogy lehet beállítani, hogy a lista elejére ugorjon az, amelyikhez legutóbb szóltak hozzá?
Mindenkitől elnézést kérek, utólag vettem észre, hogy nem a pol. fórumon vagyok. Sajnálom. Amit viszont leírtam, utólag sem tűnik butaságnak. Hiszen maga a topic politikai, vagy nem, a mindannyiunk életét meghatározó dolgok azok maradnak, amik.
Még talán annyit, hogy sajnálom a hülyén ható eltévedésemet! Üdv.: Luby, aki Gábor
Körülnéztem az új fórumban. Furcsa, hogy minden más. Megszoktam már a mostanit. A kinézet a harmonet fórumára hasonlít, ha azt ismeritek. Sajnálom, hogy változik, de majd biztosan hamar megszokjuk. Szerintem elég lett volna a rendszert újítani, a külsővel nem volt semmi baj.
Engem érdekel,és szomorú vagyok,kedves iryco!
Nekem jó volt a régi skin.
De hát nem szoktad még meg,hogy ami jó,és bevált azt el kell rontani?Mint pl. a Boci csokit.
üdv
Hát, nemsoká kihúzzák a hölgyek és urak alól a lepedőt, és betesznek egy szokatlannak tűnőt, és ez alig érdekel valakit. (mindenki ezerrel nyomja a saját kis világába paszentos szövegelést, abajogni meg csak akkor fog, ha ráébred egyszercsak a valóságra)
Nem kell drámázni, rendben, viszont úgy tűnik, jól választottam topiccímet...
Szerintem, ha egy társadalom gondokkal küzd, akkor épp mindig a külcsíny szokott édesedni. És mondjuk politikai mondanivaló nélkül nagyjából ezt írtam az előbb.
nem rossz ez szerintem. viszont egyet mondok, a 3-as képen, ahol a topikok vannak felsorolva, ott azt látom hogy két sor lett az egy sorból (/topik), ezt nem tartom okosnak, így többet kell scrollozni, ráadásul jó az ahogy most van. de ez csak 1 vélemény.
Hát, eléggé más, olyan barack-habcsók érzésem támadt.
Mondjuk a T-mobil után ez már mindegy, vattacukor és habcsók - édi kis világ ez, nem? Azt is tudom, hogy baj lesz a képekkel, mert kicsik lesznek, szerinted is?
Kedves iryco!
Talaját vesztette ez a fórum,-igazad van!
Én mazochizmusból jártam ide rendszeresen, hiszen ez egy túlnyomórészt MSZP-s fórum. Ez se lett volna baj, mert értelmes és jó vitáink is voltak. Most, hgy az MSZP olyan helyzetbe került, amilyenbe került balról csak durvaság Luvasut-szerű pimaszkodás, ostoba cikizés van. Így ennek semmi, de semmi értelme! És politikai megközelítésben pedig, ha az MSZP nem tud rövid időn belül utódpártból egy európai szocdem párttá emelkedni, ha továbbra is az lesz a társadalom felé a mondanivalója, hogy a FIDESz, meg Orbán ilyen, meg olyan, akkor ez csak egyre rosszabb lesz a szociknak és az országnak. Luby, aki Gábor
Azert a reklamok ellen mar van egy-ket jol bevalt tool... windozereknek pl. kotelezo progi a MyIE2. No more popup, no more reklam. Tisztabb, biztonsagosabb erzes.
Ezen kívül nagyon remélem, hogy a "rengeteg vadonatúj szolgáltatás" között nem lesz pl. a Borda.ca fórumán használható animált smile-okhoz hasonló ocsmányság. Az kicsit gagyi.
Hát ez elég nagy blama lenne... én 2000 óta szinte teljesen leszoktam a fórumozásról a lassúság miatt, de eddig legalább nem volt sok reklám. Ha bejön ez a kétoldali reklámcsík... az valami egészen ocsmány lesz.
Pedig mostmár nem is vészes, sőt, néha kifejezetten gyors még napközben is. Ha jól hallottam, az új indexfórum két oldalán - de a legalábbis a balon - széles hirdetőcsíkok lesznek, tehát a tulajdonképpeni fórum beszűkül.
nincs valami megtekinthető terv az új külsőből? vagy esetleg valami bővebb info a fejlesztésről? én pl régóta azért nem járok ide, mert elég lassú (remélem ez változni fog). amióta ugyanis munkaidőben és nem éjjel netezek, azóta gyakorlatilag leszoktam a fórumról.