Keresés

Részletes keresés

norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 66
én is csípöm, nagyon tehetséges egy ember, minden affektáját beleszámítva, nagyon ott van...
mint rendező is perfekt,a tökéletességre törekszik, mindig a maximumra, és olyanok is a darabjai..:-)))
Előzmény: GyöngyFa (65)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 65
Nemán:-))))))) Alföldi az legnagyobb kedvencem...imááááááááááádom:-)))
Előzmény: norcuska (64)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 64
ejha nem mondom, te kis színész palánta irigyellek ám..:-)))
Én is imádok színházba járni, most néztem meg a Szívem csücskét, Alföldi rendezésű..
modern darab, csúnya szavak estébé, de tetszett ez a liberális stílus.. Aztán nemrég láttam az Ibsen Nóráját, hát őőőőőőőőőőőőőőőő... Mint darab nem keltette fel az érdeklődésemet.. Eszenyit szeretem, jól játszott benne, de annyira mélyre kellett gondolkodni közben, hogy a végére erősen elfáradtam a magamban való búvárkodástól..:-))
Én imádom ezeket a friss, lendületes, szabadszellemű alkotásokat..:-)))ezért tetszik maga a 19. századi francia líra is.. Nem pedig a Petőfi féle népvezéres eszmefuttatások..
Előzmény: GyöngyFa (61)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 63
Ha Csabi háromba lesz, elsőnek esik ki!!!
Én ezt abból gondolom, hogy Ánettkáját alig bírták a csabások kinyomni!!! Ez árulkodó a táboráról. nem hinném, hogy tévedek.
A megfejtés: mariko ugye???
Pindurom! Ha felírtál mindent, mennék vacsizni gyorsan, aztán
Hajrá Katka!!:-)))
Azért kutyára irigyelhetnek az Ágisok minket. Két jelentős párbaj, presztizsgyőzelem, háromban minnyá:-))) Tudni kell jó oldalra állni. Tudni kell jól szurkolni. Az ágisok nagy baja, hogy BUTÁN szerették ágit, és ész nélkül szurkoltak neki. Ez lett avesztük, de nem hitték el, mikor eccör ezt mondtam nekik:-( Hát most megszívták, ó bocs érte:-DDDDD
Előzmény: norcuska (60)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 62
:-DDDD
higgyétek el, ott lesz az első kettőben biztos, én ezt érzem már egy jó idje, hogy a rötölönek igenis érdeke, hogy ott legyen..
Herder mondta:,, Katka megfogja nyerni..":-)))

én is sietni akarok..de még mindig jobb, mint origó!!:-))különben sem tudnék mit szólni az éticsiga izéhez..mert azt se tudom hogy volt..visszaolvasni meg nem tudok így..:-))

Előzmény: GyöngyFa (59)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 61
norcikám ketten maradtunk??
mind a hármunknak igaza van, de nem árt a figyelem, óvatosság...és ez nem szemétség, ez is taktika, hisz erre épül a játék. csak egy pici tisztesség is van részemről! Én már csak illen vagyok:-)))
Na még 2 óra, és hátradűlök a proszcénium páholyomban! Az a kedvenc helyem a szinházban:-)))Meg az nem jár mindenkinek, de nekem apukám szinész volt, meg voltak szinész rokonai ám! Ezért...na mit szólsz?
beeeeeeeeeeeeeee
Előzmény: norcuska (58)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 60
oké, írom!!:-))
Én pedig azt mondom ELŐREEEEE!!!:-))
Szerintem Katka megnyerheti a játékot, én úgy érzem rohamosan egyre többen vagyunk, és pölö eszes kis diáktársaim akik anno Ági fanok voltak, már szinte egytől-egyig katka fanok..És! Ők is csak öföket néznek.. amásik meg hogy Csabi olyan ember aki szimpatikus az embereknek, de elhiszed te nekem, hogy NEM VESZIK FEL MIATTA A TELEFONT?? Ezt egy nagyon okos topiktárs mondta valamikor..nem valamelyikőtök?:-)) Eddig azt hittem igen, de nem!! Elkönyveli magában a magyar, hogy jó srác, de ennyi.. mi meg annál szorgalmasabbak vagyunk telefonálgatni..:-)))
Szerintem Katka és Leó között fog eldőlni minden.. Arról nem is beszélve, hogy Csabi egyszer volt kinnt, de akkor is szilvi ellen nyomtak sokan..:-))
Előzmény: q5wert (57)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 59
Katka nyer és kész!! Miért??
Mert.............. Loreal:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lehet Dove is, vagy az más???
jaj ez a várakozási idő! Mennyi is, hány ezer mp??:_)) Én sietni akarok, és nem enged:-))
Előzmény: q5wert (57)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 58
Csabi nálam is sokat veszített a népszerűségi indexéből, főleg ahogy úgy érzem néha mintha behódolna Leónak..sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem is a durvaságai miatt, úgy cakkum-pakk, én kedveltem, de már nem érzem olyan szuper valakinek, hogy megnyerje a játékot...
Előzmény: GyöngyFa (53)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 57
Pedig Csaba fog nyerni, mégpedig fölényesen. Aki csak öfót néz, nem látja ezeket a dolgait.
Nekem Katka az első, mert sok mindent kibírt. Aztán Leó-Milo holtverseny. Szívem szerint Milo lenne a második, de be kell látnom, hogy Leó tényleg kreatív, nélküle az utóbbi két hét tényleg tömény unalom lenne.
Hanyadszor is búcsúzom?:-)))) Norcus, húzd a strigulákat!
Előzmény: GyöngyFa (53)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 56
Tudom, persze. de én nem szeretek adós maradni...:-))))Mindegy én nyomok Leora párat!!!!De ha mégeccer balhézik Katussal, olyat teszek, de olyat:-))) Bár ha végiggondolom:
A sz@r helyzet az, hogy a csabisok is segítettek, mindegy, hogy csak páran! Arról nem is beszélve a kis milo ha csabára rak, mert az eszére és nem a szívére hallgat, akkor egy kiadós párbaj várt volna ránk...
Most mellik ujjam is harapjam???
Úgyhogy van ám nekem is dilemmám szépszámmal!!!!
Előzmény: q5wert (52)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 55
teljesen világos vagy nekem óóóóóóóó fagyöngy..Én meg ezzel csak azt akartam elmondani, hogy egy kedves rokonunk, aki utolsó napjait kórházban töltötte, anno az mtvnél dolgozott, és soha nem szerette a VV-t meg az ilyen jellegű sókat, az utóbbi időben azonban rákattant mert megnevettette őt a játékosok hülyülése.. kérdezte anyukámtól, hogy ki ez a vidám, kacagó lány? anyu meg mondta, hogy ő a Katka, akinek mi is szorítunk.. azt mondta, hogy ő az egyetlen aki őszintén viselkedik, nem játszik a kamerának, reméli ő nyeri meg....

az ő tiszteletére reméljük mi is..:-)

Előzmény: GyöngyFa (51)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 54
Most olvastam csak el a hozzászólásod végig!:DDDDDDDDDDDDD
Mért nem mondtad neki: Köpöd ki?
Előzmény: norcuska (50)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 53
Egyébként a csabi régen azt hittem befutó lehet.Katkát ugye elnyomta a csati, így rá nem is gondoltam... A Csaba terveire úgy gondoltam nagyszabású, még a csatorna is profitálhat belőle, mint reklámhordozó- idegenforgalmi nevezetesség! Igen ám, de a csaba újabban nekem nem tetszik. A durvasága, nyersesége ami az utóbbi időben kijött, azért az elgondolkodtatott!Kommunikálni meg nem nagyon tud, bár az tanulható....Százszónak is egy a vége,
mégis csak a Katka lehet a bbefutó:-))))
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 52
Na, akkó jó! Már megijedtem, hogy elmész. De hidd el, ahányan fórumozunk, az nem oszt, nem szoroz a szavazásnál.
Na most tényleg el, de az összefoglaló után jövök! Ez nem fenyegetés.:-))))
Előzmény: GyöngyFa (51)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 51
Ó drága! Semmi baj:-)) Tényleg segítettek a Leosok...na! Én nem akarok senkit kényszeríteni, csak az etikettő..:-)) Nekem sem tetszik, hogy Leo minden alkalmat megragad, hogy kikezdjen valakit a kiválasztás előtt: lásd csaba majd Katka. A leosoknak is megírtam, mi az, hogy mindenkit kioktat, kit kellett volna visszavárni!!! Én is harizom ezért rá! katka meg elküldhette volna ezért, de látjátok a rohadt smsek rögtön mentek ezügyben leonak, hogy igaza van. Erre ma Ánett mit nyilatkozott: bárki, csak ne Katka..!! Ezért várta volna vissza Katka?? Milo közelebb állt mindég hozzá hangulatilag is!!!
Szóval egyetértünk mi sokmindenben...higgyétek el...
Katkát viszont védeni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na asszem majd eccör megírom, amit gondolok....kúvertemnek és norcókám neked is:-))
Na szétnézek ha hagy ez a tetű sz@r szemét origo:-))))
Remélem mindenki értett???
Előzmény: q5wert (43)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 50
Leót kedvelem én a maga módján, sőt szerintem rá fogok szavazni..bár ha csabival menne ki, jobban örülnék neki..:-))))Az életben is próbálom meglátni mindenkiben a jót, itt is igyekszem..
Csabit mondom mégegyszer egy szimpatikus céltudatos srácnak tartom, de egyre több mindent látok benne ami felett nem tudok úgy elsiklani, mint afelett hogy megette a tesóm a túrórudimat..:-)))hogy ragadjon bele a gyomrába..
Előzmény: GyöngyFa (46)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 49
Nem akarok óvatos lenni. Ha ennyi idő után nem ismertetek meg, nem értitek meg, hogy nem bántani akarok, akkor ott ette meg a fene!
Előzmény: norcuska (48)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 48
oké, főleg most nem árt óvatosan bánni a szavakkal..:-))
Előzmény: q5wert (43)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 47
Püff neki, nincs már egyszemélyes topikom!:-))))
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 46
ehhez meg nem értek. hol aktiválja, hol várakozási idő..?? Na mentem innen is:-((
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 45
Szia, FaGyöngy! Jó, hogy most jöttél, mert legalább látod, amit az előbb norcusnak írtam. Ez a véleményem, de nem akartalak megbántani, ezért nem írtam meg tegnap neked (no meg az origo miatt).
Na pussz, megyek!:-)))
Előzmény: GyöngyFa (42)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 44
fAGYÖNGYÖCSKE? TE VAGY? MEGTALÁLTAD A DUGI HELYÜNKET??TAPS!!:-)))))))
Előzmény: GyöngyFa (42)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 43
Tudtam, hogy hasonló a gondolkodásunk! Nagyon örülök neki!:-)))))))
Én is láttam a vitát, és irtó pipa lettem, mert ez a kis butuska Katka végig se gondolja, amit mond, csak kotyog, kotyog - mondhatom, gyönyörűen besétált Leó csapdájába. Na ezt utálom Leóban, ezt az állandóan kioktató, fensőbbséges dumát, és azt, hogy nem képes megérteni, hogy az ember nem tökéletes. Tegnap szőrmentén megírtam a véleményemet róla, de tényleg finoman. Na jöttek is az üzik rögtön, hogy ne támadjuk, mert a leósok Katkára szavaztak, most mi is szavazzunk Leóra stb. Nem értem én ezt. Nincs sehol egy normális topik, ahol az ember anélkül, hogy elkötelezné magát, megírhatja a véleményét bármiről-bárkiről? Nekem az ember nem fekete-fehér, hiszen én is hol jó, hol rossz vagyok.
De hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem (mit szólsz, milyen választékos vagyok ma?), pontosan ez Csaba: az általa vélt mindenkori hatalmat kiszolgáló, sőt a parancsot "túlteljesítő". Nem is merem leírni, minek nevezem magamban, nagyon rossz dolgok ugranak be az ilyen ún. rendes egyszerű emberekről.
Na most elvesztettem a vezérfonalat, mert volt egy hosszú telefonom, úgyhogy abba is hagyom, szijja!:-)))) és kukkancs be néha! Én is be-benézek! Az origo meg monnnyon le!
Előzmény: norcuska (39)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 42
???
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 41
A Leóról már nem is beszélve..most kedvem van nyerseskedni, úgyhogy megteszem.. Egyszerűen hátborzongató ahogy próbál úgy kikerülni a helyzetekből, hogy közben ő saját magát helyezi előtérbe.. nem mondom ügyes, és tapsot érdemel a csavaros esze, ahogyan manipulálni próbálja az emberek véleményét.. Úgy szorítja sarokba a másokat, hogy annak kellemtlen legyen, fantasztikus belemártó képessége van, ami a játék szempontjából ügyes, de mostmár így a vége felé, amikor az emberek szimpátiájáról van szó, arról, hogy megnyeri e mondjuk a Katka az emberek véleményét..hát nem is olyan vicces dolog.. aztán jön az, hogy ő csak mint barát mondja...igen, több mint valószínű... egy barát, mégha próbál is tükröt tartani a másik elé, nem akar rosszat a neki, főleg hogy itt már komoly tét van..

hja búzamező közepén egy ház...:-DDDD

norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 40
nya elhúzok!!!
:-)))puszóóóóóóóóóóóóóóóó!!!és véleményt várok magamra még ma, úgyis felnézegetek, meg ahogy látom átkozottfórum megint................:-((
Előzmény: norcuska (39)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 39
nah írok ide neked egy kis véleményt..:-)))
Szóval volt ez a tegnapi vita, amit élőben láttam. arról volt szó, hogy egymásról el kellett mondaniuk a véleményüket, hogy a kezdetektől ki, mennyire változott meg.. Leó persze szokásához híven mindenkinél próbált itt-ott feketíteni, és nekem ettől már sokszor forog a gyomrom.. Mikor Katka és a fogyókúra került szóba, elmondta Leó, hogy ahelyett hogy sírna inkább tennie is kéne ellene valamit.. Valljuk be ebbe tényleg van valami, mert látjuk rajta, hogy igencsak bántja az a plusz 7 kiló.. Csabi eközben igencsak fura volt, és mivel Katka nem tudott érvelni, és be is vágta durcát, Csabi egyből a Leó véleménye mellé állt. Na ez az ami nem tetszik..ha én látom valakin, hogy (főleg ilyen művi körülmények között), hogy meg se tud mukkanni, nem rúgok bele még többször a Leó véleményére rákontrázva.. Ő azt mondta, hogy a katka a játék során mindig más mellé pártolt..akkor ez most hogy is van? ő ott volt segalék mellett, aztán tomi mellett...:-))
Amikor meg a feketítőmester már Csabát is kikezdte, Csabi egyből: ,,Leó én most nem ellened beszélek..."
Hogy is van ez?? nekem ez sántított egy picit..ettől függtlenül nem tudok tiszta szívemből haragudni rá, de....egyszerűen sok.. emberi kapcsolatokra sosem szerettem alapozni a játék során..próbáltam külön nézni őket..no de hol van itt az önálló vélemény? Ez nem olyan mint milónál, hogy nem foglal állást estébé, hanem az erősebb embert pártolja, és ez rossz a jellemére nézve..
nah ennyit csak neked..:-)))))))))
Előzmény: q5wert (37)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 38
szijjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
kitörő öröm tőlem neked!! Szép napot..ma nem, igazán leszek, bár ahogy látom nem is nagy baj, mert ma aztán tényleg beteget jelentett az origó, és szét van esve..:-))
hogy az a.......... pedig csak üziket akartam olvasni, de az se megy valahogy..Örülök ha be tudok lépni egyáltalán... :-((((

puszókaaaaaaaaaaaaa!!!:-)))

Előzmény: q5wert (37)
q5wert Creative Commons License 2004.05.31 0 0 37
Látod, látod, ha a többiek hallgattak volna rám, vidáman cseveghetnénk most.
Na jó, jóccakát!:-)))
Előzmény: norcuska (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!