Sajnos pihenni voltam, így csak most tudom megtenni mindazt, amit kell. Nem szeretnék senkit sem megsértenei, ezért nem sorolgatok, csak ennyit jegyzek meg halkan:
Köszönöm
amit emberi nagyságotokkal, amit a vásárokkal, amit a fáradhatatlanságotokkal adtatok és amiket segítettetek nekünk!
Családja nevében:
akottyabot
Sziasztok! :-)))
Hétfő reggel a gépem beadta a kulcsot, ezért tűntem el.
Látom, közben megint szervezkedtek!?
Kifejezve ismételten abbéli örömömet, hogy megismerhettelek Titeket személyesen is, visszavonulok régebbi, olvasgatásos pozíciómba. :-)
Nyurga Nyúl
Veled azért már találkoztam:) Rajtam nem múlik, ha az időpont egyeztethető.
Mi a fene, mostmár 2 topikon beszélgetek ugyanazokkal:)))) A bőség zavara:) Itthon meg szalad a lakás:(
Azért Annus lányom adott Neked munkát:)) Képzeld a babzsákját este az unokatestvére feldobta a szekrény tetejére, szekrény mögé esett és az onnan nem jön ki... nagyon szomorú volt a kislányom...
Jaj, lányok, csak egy napig nem dolgozom, erre mire jövök vissza? Pont ezeket gondolom...: Hol kéne megint összejönni, csak úgy festegeni, ragasztani? Vagy bemutatózni?
Camea!
Nem teheted ezt velem, itt pityergek a dolgozóban magamban, a takarítónő meg nem mer hozzámszólni, mert nem tudja, mi bajom... Ez nagyon szép volt.
Édeseim!
Én már megint nyomulok ezzel a Káposztásmegyerrel, mert ott szívesen látnak minket a lányok (A közösségi ház vezetői). Ott már tartottunk varrós topiktalit is. (Újpestről bárkit beszállítok!!!, tehát nincs messze)Mondjátok, hogy szervezkedjek, kérlek!!!
Sera!
Én is így voltam, ott árválkodtam a varrógép mögött, ráadásul varrós szepmpontból teljesen negatív voltam (tudjátok, amikor mindent bontani kell és semmi sem sikerül), ha nincs a sógórnőd, egyfolytában szomszádoltam volna... így csak kicsit mertem. :)))
Ha lesz meg ilyen akcio talan en is ki tudom majd venni a reszem a munkabol. De azt nem birtam ki, hogy legalabb ne nezzem meg. Szerencsere pont videkre mentunk es pont abba az iranyba...