Sziasztok, segitsèget szeretnék kérni , A4 Avant 8e 2007- es.az autom , TPMS ezt írja ki , sajnos a tanítás nem segit , telefonon már beszéltem az Audi pesttel,de nem tudtak segíteni . Valakinek van valami ötlete?? A kerekekben a nyomás jó,a jeladó működik megnéztük egy kis műszerrel , az összes kerékben .
2010 es a4 2.0tfsi multitronik avantot 180 lovasat veszek (183 e km van benne) pár napon belül és érdeklődnék milyen idő és km futásonként illik cserélni pl: vezérlés, váltó olaj stb...
Bármilyen egyéb tanácsot meghallgatok az éltettartam növeléseérdekében! köszönöm
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni. Audi A4 B6 Autómon nem működik a bal hátsó ajtómon semmi. Lent maradt az ablak,és nem lehet kinyitni sehogy.Mit és hol kell megnézni? Köszönöm a segítséget.
Annyit tehetsz hogy vagy nem használod az autót, vagy elviszed egy váltószerelöhöz. Ja, meg még imádkozhatsz is hogy ne nyiffanjon ki a váltód mire elviszed a szerelöhöz.
Nekem csinált ilyet egy A6-os. Meghalt benne a generátor, és az új generátor beszerelése után indításkor mindig világított a töltés hiányát jelzö lámpa. Egy komolyabb gázfröccsre kialudt. A müszerfalban volt valami dióda tönkremenve, ami ha úgy maradt volna, idövel kinyírta volna az új generátort is. Szerintem menj el egy autóvillamossági szerelöhöz vele...
Olyan gondom lenne, hogy az Audi A4 B5 (AFN) töltese nem a legjobb. Egy idöben azt csinälta, hogy villogott a müszerfalon a töltes visszajelzö, de azt egy feszültseg szabälyzo cserevel sikerült megoldani. Ellenben a csere utän a reggeli hideg inditäskor vilägit a töltes visszajelzö.
Azonnali ujraindtäs nem segit rajta, de pär km utäni ujraindtäskor meg elmulik a hiba.
Talälkozott mär valaki ilyennel?
Es az ujboli hideg motoros induläskor ujra elöjön a piros feny....
Van valakinek ötlete, hogy merre lehet a hiba forräsa?
Sziasztok! Segítséget szetetnék kérni. Szemezgetek egy 2006-os A4 Avant quattro 2.0 TFSI-vel. Elméletileg 230ezer+ km van benne. Milyen ez a motor, típus, hibák, előnyök, mire figyeljek, vagy felejtsem el? Pro-kontra, minden érdekelne. Köszönöm!
Hello. Az lenne a kérdésem, mit tehetek ha a váltóm ( 6 gang tiptronik) néha minden öszefüggés nélkül szervízmódba teszi magát. Kiolvasták a bajt, az 1 es mágnes szelepnél üzemzavar van. 170 ezer km van bene, nemrég vettem. Szerintem nem volt benne olajcsere előirás szerüenn. Szóval valami váltó szakival szeretnék kicsit dumálni. Később javíttás is lesz, de mivel külföldön dolgozom, most csak infót szeretnék. előre is köszönöm.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni audi vásárláshoz. Soha nem volt még audim de mindig is tetszett. Kb 1 millió lenne rá. Amit nézztem 2003-2004 1.9 2.0 pd 2.5v6 tdi.
Szivesen fogadok minden tanácsot, véleményt. Elsősorban ami érdekelne: melyik motorost érdemes, fenntartási költségek, típushibák, mire kell odafigyelni. Pl: halottam olyat hogy 2.5ből csak a 163le a jó. 2.0pd olajpunpa hibás.
Sziasztok! Audi B5-B6 kombit tervezek venni, 1.8T motorral, kézi váltóval. Érdeklődnék, hogy kell-e valamilyen évjáratra/motorkódra figyelni, vagy ezekből mindegyik viszonylag bombabiztos konstrukció? Nincs nagy választék ebből a motortípusból, de 1.3 millió között már érdemes B6-ot venni, vagy annyiért csak képen néznek ki jól, és jobban járok egy korosabb B5-el kicsit olcsobban?
A B5-ös audiknak elég jó a rozsdavédelme. Igaz ez a B6-ra is?
Sok B6-nál látom a tipikus betegséget, hogy a belsejében a gombokról mállik le a fekete festék. Erre van valami megoldás? Lehet pl egyenként a gombokat cserélni a klímavezérlőn, vagy ilyesmi?
lenne egy 2012 novemberi, a4 allroad quattro 2,0 diesel 4hengeres, automata full extra, ha jól tudom 177 Le-s, amit egy barátomtól vennék át nagyon alacsony áron. Az alacsony ár annak tudható be, hogy kb 350.000 km van benne. Ismerem az autót, osztrák autópályán használt 80%ban, rendszeresen audinal szervízelt, kuplung csere megtörtént, olajat nem zabál. Mondhatni újszerű állapot a korához ill a km álláshoz képest. Sosem volt Audim, ezért nem tudom, hogy merjem e ilyen magas km -rel megvenni, illetve milyen típushibák lehetnek ezzel a km óra állással?
Audi A4 b5 1.9 pdtdi automata váltnal elméletileg ki ment egy erzekelő ami sebesség vagy fordulatszamot erzekeli valaki nem tud egy rajzot hogy hol is található (elméletileg a valto felső részén található)