Keresés

Részletes keresés

Rapsonne Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2944
Alice
én nem járok olyanba, ahol gyerekmegőrző van.
és különben se veszik be 3 év alatt
Előzmény: AliceCsodaországban (2938)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2943
Elolvastam... az élet néha mézet is csepegtet hálistennek.
Előzmény: Elizabeth (2942)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2942
Alice, drága, nézz át a Válás és gyerekekbe...
Előzmény: AliceCsodaországban (2941)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2941

És megbékélt azóta már a gyerek?

Tényleg ne idegesítsd magad emiatt, a kamaszkor ilyen, és fiúknál később kulminálódik, sok akaratlan sétést vágnak ilyenkor az ember fejéhez - aztán persze megbánják, na de ezt bevallani nehezen megy nekik.

Hogy vagy?

Előzmény: Elizabeth (2940)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2940

Kösz.

Én is :-)

Előzmény: Törölt nick (2939)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2938
Érdekes, én ilyen rémes bevásárlásokra nem emlékszem... tán azért, mert míg ilyen kicsik voltak, még csak a Budai Skála volt (akkoriban nyílt) és nem voltak ilyen szupermarketek.  MIndeensetre két-három gyerekkel bevásárolni indulni nagy túlélő kaland. Azt hiszem az lenne a legokosabb, ha otthagynátok őket  a gyerekmegőrzőben, míg bevásároltok, mi ezt egyszer próbáltuk ki az unokámmal - igaz, a férjem is velünk volt, és sikerült rávenni, hogy míg mi gyorsan bevásárolunk az Auchanban, addig ő a tök üres játszószobába menjen Ivánnal. Nem is volt semmi baj, nagyon gyorsan haladtunk, de még félig sem volt a kosár, mikor a férjem odaszólt mobilon, hogy segítség, ő mindjárt elalszik! Ugyanis a gyerek ptt csivitelt, kotyogott, játszogatott békésen, neki meg szép lassan lecsukódtak a szemei a nagy békés zümmögésben... :-)
Babco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2937
Hű, ez haláli szöveg, én is bevetem!
Előzmény: viktorya (2934)
viktorya Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2936
Ez jó ötlet, legközelebb kipróbálom! :))
Előzmény: Elizabeth (2935)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2935

Nálunk mindenki kapott pl. kiürült akármi zacskóját és az vole a feladta, hogy keresse meg az ugyanolyat és tegye be a bevásárlókocsiba. Aki megtalálta, az kapott jutalmat :-)

Előzmény: viktorya (2934)
viktorya Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2934

Ált. azért felejtem el a felét annak, amit venni akarok, mert annyit dumálnak, hogy totál meghülyítenek. A tecoba már veszett el a nagyobbik, mert belefeledkezett a játékos polc bámulásába, mi meg mentünk tovább. Anyukám is velünk volt, azt hittem, hogy vele van a gyerek :))  Monjuk megijedt a ded is, mikor nem talált bennünket, és teljes torkaszakadtából üvöltötte: ééédesmamaaaa( így hívja anyut ).

Azóta tud velünk jönni rendesen:))

Itt nálunk a pluszban meg ismernek már minket, az egyik eladó néni multkor azt mondta a fiúknak, hogy mostanában a rengeteg csoki, meg mikulásos cuccok a télapónak vannak félretéve :)) ( örök hála érte neki )

Előzmény: Rapsonne (2933)
Rapsonne Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2933
Ez jó :)

én mondjuk azért nem veszek meg semmit, mert azzal foglalkozom, hogy utánuk rohangásszak, és visszategyünk mindent a helyére.
a pénztárig szigorúan nem juthat el semmi olyasmi, amit nem engedtem meg előzőleg, de azt nagyon bírják, hogy bemegyek a sorok közé, őket középen hagyom (ez csakis kisebb boltban, mint kajzersz és tsai), és berohangásznak egyesével, mit kell a kosárba vinni. Így a befőzéskor vettünk egy jó pár csomag cukrot egyesével pakolva :)
Előzmény: viktorya (2927)
pasa_ Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2932
tetszik a kindertojasos sztori ;)
Előzmény: viktorya (2930)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.05 0 0 2931
Én ezt inkább realistának találom, mintsem viccesnek.
Előzmény: pasa_ (2929)
viktorya Creative Commons License 2005.11.04 0 0 2930
???
Előzmény: pasa_ (2929)
pasa_ Creative Commons License 2005.11.04 0 0 2929
LOL
Előzmény: viktorya (2927)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.04 0 0 2928
Drága, drága, Tőled különösen jólesett az üzenet. Megmondtam a Kedvesnek is (ma jött meg), ott van, segítenek a barátok is, majdcsak túlleszek az egészen. A kamasz fiammal viszont valahogy romlóban van a viszonyom, egy nyomorult farmernadrágmosáson kezdődött az egész, hogy mivel minden gatyáját kinőtte, csak kettő maradt neki és a szennyesben lévő egy szál fekete farmerjét, mivel egész héten tolmácsolni jártam és késő este értem haza, nem mostam ki, pedig szólt. A végén bepöccentem és odavágtam, hogy ugyan nem esett volna le a karikagyűrű a kezedről, hogy ha délután, ahelyett, hogy számítógépezel, betetted volna azt a k*** farmert a gépbe és 40 kemény perc múlva két mozdulattal fellógatod a fregolira. Amikor, fiam nyolcadikos voltál, dalolva kivasaltad a kaszinós egy heti egyenruháimat (6 db szmokinging - és nem égette oda!!!!), most meg lassan egy koszos papírzsepit nem vagy hajlandó arrébb tenni, mert kirört rajtad az oszlopos lustaság.
Na, erre besértődött és most tart a morci, a barátjának panaszkodott, hogy én elhanyagolom őt...azt persze nem látja a gyerek, hogy karácsonyra TFT monitort szeretne és valahonna előkéne teremteni a rávalót...
Előzmény: Rapsonne (2926)
viktorya Creative Commons License 2005.11.04 0 0 2927

na a vásárlás totál ugyanígy zajlik nálunk is! 3 perc alatt telepakolják a kocsit mindenféle felesleges cuccal, ami meg kell, lemarad. És tőlünk zeng az egész üzlet :)

bár mostanra rutinosabb lettem, pénztár előtt szelektálok, és mindenkivel visszaküldöm a helyére a feleslegesen bepakolt cuccokat! max egy valamit választhatnak. Egyszer a nagy kötötte az ebet a karóhoz egy kisboltban, hogy ő ezt is, meg azt is...  mondom neki, most menj oda az üzletvezetőhöz, és kérdezd meg, hogy ledolgozhatod-e az árát. Főnök szerencsére partner volt a dologban, és azt mondta egy kindertojásra, hogy 2 napig kell a raktárban pakolgatni érte. Gyerek letett róla :)))

Előzmény: Rapsonne (2926)
Rapsonne Creative Commons License 2005.11.04 0 0 2926
Elizabeth.
hát én is odavagyok. ügyes légy. szorítok. és csókollak.
csodásak a gyerekek, hihetetlen, mekkorát nőttek, mióta nem láttam őket (kb. 5 éve :))

a korábbi kelés azért nem egyszerű, én sűrűn próbálkozom vele, de van egy olyan gyerekem, amelyik mindig 6-kor kel, és ha én előbb fel akarok, akkor azt ő megérzi. tiszta anyja, borzasztó:)
azért a reggeli kávé nyugalomban, nincs annál nagyobb kincs ...

Nekem egyébként 3 van, ma megpróbáltam velük csak a közértbe elmenni, de ez általában másról se szól, mint arról, mindent össze-vissza akarnak fogdosni, én meg a fele cuccot veszem meg, mint ami fel van írva, mert egy idő után bepöccenek, és hazaterelek mindenkit.
Előzmény: Elizabeth (2888)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.03 0 0 2925
Hogyne kitartás! És holnap  a kezemet is megfogják, csöndben.
Előzmény: Törölt nick (2924)
viktorya Creative Commons License 2005.11.02 0 0 2923
Én anyuval csináltam végig a daganat- műtét- áttét lett-újabb műtét kálváriát. A folyamat viszontakságos, hosszú, viszont sikeres volt! Tizenegynéhány év után biztos túlélőnek számít, úgyhogy fel a fejjel, kitartás és ami a legfontosabb a pozitív gondolkodás és hozzáállás!
Előzmény: Elizabeth (2922)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.02 0 0 2922

Nem várok különösebb együttérzést, magam is igyekszem nem agyalni a kérdésen. Ami lesz, az lesz. Hogy is van a viccben, amikor Grün és Kohn ülnek a lövászárokban?

Jajistenem, mi lesz?

Nem az a kérdés, hogy mi lesz, hanem az a kérdés, hogy ADDIG mi lesz.

:-)*

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.11.02 0 0 2920

(Vagy azért nem válaszolnak, mert kidőltek időközben az álmosságtól...)

Elizabeth, nagyon sajnálom... remélem a műtét segíteni fog, drukkolok neked.

Előzmény: Elizabeth (2917)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.02 0 0 2919
bocs: egyetéreznek
Előzmény: Törölt nick (2918)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.02 0 0 2918

tudom, hogy rosszul esik, hogy nem válaszolt senki, de ezek olyan nehéz és súlyos kérdések... ebben mindenki olyan suta és inkább nem mond semmit, mint hogy valami rosszat mondjon. nem is lehet jót mondani... de legalább tudd, hogy az indexen vannak barátaid, akik ha segíteni nem is tudnak, de meghallgatnak a kemény helyzetekben. ha úgy döntöttél, hogy ilyen nyíltan beszélsz róla, akkor beszélj, és hidd el, többen vannak akik elolvassák és egyetéretenek, csak nem mernek írni.

ismeretlenül is szorítok neked.

Előzmény: Elizabeth (2917)
Elizabeth Creative Commons License 2005.11.01 0 0 2917
Áttét van a bal mellemben, műtétre megyek. Hát ettől.
Előzmény: Törölt nick (2913)
tasha Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2916
mint minden lány az anyjának, mi ebben a furcsa?? mégha nem is tudatosan.
Előzmény: AliceCsodaországban (2914)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2914

Hát ezt mondom én is, de a lányom állandóan NEKEM akar bizonyítani, micsináljak? Néha nem túl jó dolog ilyen "jófej" anyának lenni....

(Néha arra gondolok, hogy az is baj, hogy én már régóta netezek és őt is én beszéltem rá erre. És én már előtte is írkáltam az szmk fórumba, aztán azt várná el tőlem, hogy én hagyjam abba..  )

Előzmény: Törölt nick (2912)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2911

Kösz az infót, amjd megtelefonálom. Már elmentek az imént, de Iván sajnos nagyon bepöccent alvás közben, nagyon fájdalmasan sírt, és egyértelműen a foga lehetett a bűnös, mert állandóan a szájába nyúlkált. Aztán kínunkban adtunk neki egy Germicid kúpot, és attól lehiggadt.

Most 16 hónapos (ill. még nincsen annyi, csak nov. 16-án), kinn van 8 foga fent 4 lent 4, ennyi. Viszont a dokinéni szerint nagyon úgy néz ki az ínye, hogy több foga is jön egyszerre. Szegényke... annyira sajnáltam.  

Előzmény: tasha (2910)
tasha Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2910
hogy Mano miken nem tud parázni! :)
Egyébként meg én nem gyerekorvoshoz vinném Ványkát, hanem fogorvoshoz, mégiscsak ok értenek a legjobban ehhez. Vagy hívjátok fel az ugyeletet, hátha megnyugszik Mano...(mert a gyereknek tuti semmi baja :))

Fogászati ügyelet (Központi Stromatológiai Intézet)
Cím: 1088 Budapest, VIII. kerület, Szentkirályi u. 40.
Telefonszám: 1/317-6600

Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika
1085 Mária u. 39.
Tel.: 318-7187
Előzmény: AliceCsodaországban (2909)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2909
Nem fáj és semmi baja a szájszagának, nincsen neki olyan. Én is arra gondolok, hogy ez a fogzstól van, de alányom máris szájrákot prognosztizál, és míg el nem jő a szerda, mikor elviheti a gyeerkorvosnőhőz, végig fogja parázni az órákat.
Előzmény: sezi (2908)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!