Keresés

Részletes keresés

ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.12.05 0 0 530

Jah, és még csak annyit akartam mondani, hogy az ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmnek csak a bemutatóját láttam, de azt hittem sikítva kirohanok a moziból :-// a hátamon felállt a szőr már csak attól a 2 perctől is!!

Előzmény: Thomas_ (527)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.12.05 0 0 529

amennyit hallottam a doom-ról, hát enyhénszólva lehúzták :)

viszont az Ütközéseket nem láttad??

Nálam 10/9,5-et kap....nagyon nagyon jó!!

Előzmény: Thomas_ (527)
Thomas_ Creative Commons License 2005.12.04 0 0 528

Az ősz filmje:
A remeny bajnoka
Thomas_ Creative Commons License 2005.12.04 0 0 527
November filmje a Doom lett!

Doom 8.5
Ordoguzes Emily Rose udveert 8.0
Twist Oliver 8.0
Elizabethtown 7.5
Fej vagy iras 7.5
Eroszakos mult 7.5
Egy cipoben 7.0

Thomas_ Creative Commons License 2005.11.12 0 0 526
Woah:) Hat ez jo otlet, bar ezek a filmek alapjan keszult TV sorozatok altalaban eleg vackok szoktak lenni (lasd Hegylako...). Viszont hogy meg 3 filmet is terveznek, az nagyon jo otlet, bar ez meg biztos nem vegleges. Es Etyeken csinalnak? Hat az nem lenne semmi:)
Előzmény: Dr. Máris (525)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.11.12 0 0 525
Készül a Terminátor tévésorozat!
Forrás: Variety Utoljára módosítva: 2005-11-10 13:08:03

Egyre több nagyjátékfilmnek (legutóbb lásd Star Wars) készül el a kisképernyős változata, melyeknek a bőrlehúzáson kívül másodlagos célja a rajongók boldogítása és a történetfonalak kiteljesítése.

Úgy hírlik Andy Vajna és Mario Kassar legújabb közös cége, a Carolco utód C2 megegyezett a Warner Bros. televíziós leánycégével és a Világok harca forgatókönyvét jegyző Josh Friedmannel. A közös együttműködés eredménye egy The Sarah Connor Chronicles (A Sarah Connor-krónikák) névre hallgató sci-fi sorozat lehet a Fox Television számára. A széria a Terminátor-filmek elhivatott robotvadászát, Sarah Connort és a cyberháború végkimenetelét eldöntő fiát, Johnt állítja középpontjába.

A Variety értesülései szerint az időrendben a második és harmadik mozifilm közé illeszkedő sorozat bevezető epizódját Friedman írja, aki később, mint executive producer felügyelné a munkálatokat. Ő jelenleg azon ügyködik, hogyan adaptálja Sarah karakterét a tv-sorozatba, de mivel az eredeti történet az időutazás lehetősége és alternatív jövőképek körül forog, valószínűleg megengedhet magának néhány kirivó változtatást. Vajna és Kassar, a C2 tiszteletbeli elnökével, James Middletonnal kiegészülve szintén producerekként vesznek részt a szériában.

A korábban Sarah Connort megformáló Linda Hamiltont Middleton elmondása szerint nem érdekli a projekt (hasonlóan a harmadik nagyjátékfilmhez). Szintén kizárható a mostanában kormányzóként tevékenykedő Arnold Schwarzenegger visszatérése is, lévén a sorozat a Connor-családra koncentrál. Története ott kezdődik, ahol a Terminátor 2 - Az ítélet napja abbamaradt. "Az egész világ súlya a vállára szakadt, ráadásul fel kell nevelnie a 14 éves fiát, aki az emberiség megváltója lehet" - nyiltakozta Middleton Sarah Connor karakteréről.

Emellett Vajna megerősítette, hogy a negyedik Terminátor-mozi előkészületei már az utolsó fázisba érkeztek, ráadásul a sorozat és az új film között szoros összefüggés ígérkezik. A kettő együtt fog megalapozni egy új trilógiát, vagyis még további két epizód - egy ötödik és egy hatodik - várható a multiplexekbe. A munkálatok a tervek szerint Etyeken zajlanak majd.

Thomas_ Creative Commons License 2005.11.05 0 0 524
Oktober eleg gyengus honap volt, ha nem jott volna a Hazard megye lordjai, haaaat:) Novemberben azert lesz 1-2 jo film, en a Doom-tol es az Elizabethtown-tol is sokat varok:)
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (522)
Thomas_ Creative Commons License 2005.11.05 0 0 523
Aha, szerintem is, egesz jo volt, de azert azt vartam, hogy tobbet fogok nevetni rajta. Meg egyszer nem neznem meg, annyira nem nagy szam. A The Corporation-t nem hiszem, hogy megnezem. En az Egy cipoben-t lattam tegnap, semmi extra, egyszer nezheto kis filmecske, valoszunuleg 7 pontos lesz:)
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (522)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.11.04 0 0 522

Egyet láttam ezek közül, a 40 éves szűz-et, kb 6.5-re pontoznám. Aranyos volt, egyszer simán nézhető. :)

Tegnap láttam:

The Corporation

Nagyon jó, nekem nagyon tetszett, érdekes!! 10/9

Előzmény: Thomas_ (519)
Thomas_ Creative Commons License 2005.11.04 0 0 521
Ja igen, mar en is hallottam rola, hogy keszul. Nekem nem volt semmi bajom az elso kettovel sem, foleg a masodik tetszett:) Megnezem majd ezt is.
Előzmény: Aragorn83 (520)
Aragorn83 Creative Commons License 2005.11.01 0 0 520
Sziasztok! Jó hírem van, már annak aki szerette az előző két részt!!

Hamarosan a mozikban a Final Destenation 3. (Végső Állomás 3.)

Ha érdekel a film trailere keresd fel ezt a linket
Thomas_ Creative Commons License 2005.11.01 0 0 519

Október filmje, a Hazárd megye lordjai!

Hazard megye lordjai 8.5

Legcsavar 8.0

Az elohalottak ejszakaja (Fangoria vetites) 7.5

Egy szoknya, egy nadrag 7.5

Eros 7.0

40 eves szuz 7.0

Capasrac es Lavalany kalandjai 5.5 *

*Nem hibbantam meg teljesen, ez a celluoid-szemet kb. 5 ponttal kapna kevesebbet, ha nem 3D technikaval keszitettek volna. Utana fel napig ugy tantorogtam, mintha egy kalapaccsal fejbevertek volna. Ebben biztos vagyok, hogy ekkora mennyisegben a baromsag mar maradando karosodast okozhat:)

Thomas_ Creative Commons License 2005.10.26 0 0 518
Megneztem a filmet, de nem fogott meg tulzottan. Egy nagy klise-parade:) 4 pont:)
Előzmény: Dr. Máris (512)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.10.24 0 0 517
Valószínű! :-)
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (516)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.10.24 0 0 516
szerintem övé a bordó furgon :P
Előzmény: Thomas_ (515)
Thomas_ Creative Commons License 2005.10.19 0 0 515
Itt egy kep a balesetrol:

Előzmény: Thomas_ (513)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.10.14 0 0 514

Volt egy régi James Belushi film a "Royce", annak is nagy része Budapesten játszódott, ha jól emlékszem, de azt már nem tudom, hogy esetleg említik e benne Bp-et.

Előzmény: Thomas_ (511)
Thomas_ Creative Commons License 2005.10.14 0 0 513

:)
Most olvastam a Pesti Estben, hogy karambolozott szegeny a hulye paparazzik miatt...:(

Előzmény: Dr. Máris (512)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.10.14 0 0 512
Thomas_ Creative Commons License 2005.10.14 0 0 511

Én, a kém?:) Bar en nem lattam, de azt itt forgattak. Igaz, az Underworld-ot is, de abban szerintem nem felismerheto Budapest. A Valami Amerikaban viszont van sok snitt a varosrol. A Szezonban van par perc, amit a XV. keruletben forgattak, nagyon jellegzetes kepek:) A Miniszter felrelep? Vegulis van benne Parlament, meg Astoria:) Majd meg gondolkodom rajta, biztos vannak ennel jobb peldak is, csak nem jut eszembe. Valaki mas esetleg?

Előzmény: vhritus (508)
goog Creative Commons License 2005.10.13 0 0 509
ok
vhritus Creative Commons License 2005.10.13 0 0 508

Sziasztok!

Nagyon nagy segítségre lenne szükségem, és nem jut eszembe jobb mint hogy Titeket, filmrajongókat megkérdezzelek.

Olyan filmekre lenne szükségem, amik budapesti helyszíneken játszódnak, és ez ki is derül a filmből. Tehát nem jó pl az Evita mert arról csak a magyarok tudják hogy Budapesten forgatták részben és aztán Argentínának adják el...

Olyasmik kellenének mint az Amerikai rapszódia, a Napfény íze, Sorstalanság.

Ha valakinek eszébe jut olyan film ami Budapest imázsát, megítélését javítja vagy éppen rontja (Kontroll...) külföldön az írja meg nekem légyszi!!

Előre is nagyon köszönök minden nemű segítséget!

Üdv: Ritus

Thomas_ Creative Commons License 2005.10.13 0 0 507
Hat tudom, a Fekete viz senkinek sem tetszik rajtam kivul:) A sziget pedig tenyleg jo, bar lehetett volna persze jobb is. Arra szamitottam, hogy az lesz a honap filmje, erre megint egy boxfilm lett az:)
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (506)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.10.13 0 0 506
Ebből csak kettőt láttam, egyik a Sziget, ami nálam olyan 6 pont körüli, másik pedig a fekete víz, az max 2 pontos. :)
Előzmény: Thomas_ (505)
Thomas_ Creative Commons License 2005.10.09 0 0 505

Szeptember filmje, nagy meglepetesre, A remény bajnoka!

A remeny bajnoka 9.0
A sziget 8.5
Ejszakai jarat 8.0

A rettegés haza - Amityville horror 8.0

Szuletes 7.5
Unneprontok unnepe 7.5

Fekete viz 7.5

Ejszakai orseg 3.5

freck Creative Commons License 2005.09.30 0 0 504
Utánna meg másodika na és
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (503)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.09.30 0 0 503
na akkor gyorsan, holnap már elseje van :)
Előzmény: Thomas_ (502)
Thomas_ Creative Commons License 2005.09.28 0 0 502
Hamarosan:) Meg meg kell neznem 1-2 filmet:)
Előzmény: ALLEZ AMÉLIE (501)
ALLEZ AMÉLIE Creative Commons License 2005.09.26 0 0 501
Mikor jön a szeptemberi lista? :)
Thomas_ Creative Commons License 2005.09.11 0 0 500
Hat en kivancsi vagyok ra:) Remelem jol sikerul majd!:)
Előzmény: semi-sweet wine (499)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!