Tegnap a kezembe került egy V. kerületi Budapesti 7 nap című ingyenes kiadvány, melyben van egy tájékoztató cikk a kiállításunkról. Felsorolja névsorban a kiállítókat, és Pingu és Dittycat egy-egy képe is látható a cikkben. Nekem 3 példányt sikerült szereznem, ezért kettőt át tudok adni leginkább a két fotóval érintettnek, ha kell. Szóljatok, ha érdekel!
Mi is pont erről beszéltünk tegnap este. Én nem azt mondanám, hogy lusták, hanem hogy sokan, főleg ha egyedül megy megnézni a kiállítást, nem mer bemenni elkérni a vendégkönyvet, meg a szórólapokat.
Tegnap este mikor szedtem le a képeket hozzám is többen odajöttek (rengetegen voltak szülők akik a táncoló gyereküket várták) hogy milyen szépek, volt aki konkrétan az árak után érdeklődött. És nem azért mert nem tudja elolvasni a falon, hogy elkérheti az árakat a portán, hanem, mert nem akar/mer/fél oda bemenni.
Én azért nem vagyok elégedetlen, sőt. Nekem ez volt az első kiállításom nyilván nem azt vártam, hogy eladom az összes képemet. Szerintem tanulni fogunk ezekből és legközelebb ha tudjuk vagy más módja akkor majd máskép csináljuk.
Én mindenesetre nagyon köszönöm DittyCat-nak hogy megszervezte nekünk a kiállítást.
Tegnap, miután leszedtem a képeimet, megnéztük SzIlivel (aki szintén ott volt) a vendégkönyvet, és meg kellett állapítanunk, hogy egyáltalán nem tükröz nagy forgalmat. Ez két dolgot jelenthet: vagy viszonylag kevesen látták a kiállítást, vagy lusták voltak elkérni a portáról a könyvet. Legközelebb (ha lesz legközelebb), valami könnyebben elérhető helyet kellene neki találni.
DittyCat, valszeg keresni fog egy ember (férjem kolléganőjének férje) aki meg akarja venni egyik képedet. Legalábbis arra tippelünk, hogy rád gondolt.. :)) Se a kép címét se a festőt nem tudta, csak nagyjából mondta, hogy mi van a képen... :)))
Az egyik rokonom pont 15-én akarta megnézni a kiállítást. Mondtuk neki, hogy máskor ne halassza az utolsó percre, mert mire odaér, már lesz olyan kép, amit nem fog látni.
Amúgy azt hiszem, jobb ha mi rakjuk fel-szedjük le a képeket - én ezt nem szívesen bíznám másokra.
Nos jelentem én már sikeresen haza menekítettem a képeimet. Mindenki képe hiánytalanul és sértetlenül megvan. Azt az öt képet ami az én képeim alatt volt szépen visszadrótoztuk. (3 db sirocco és 2 db DittyCat kép)
Asztalokra álltunk fel a leszedéshez amikor megjelent két helyi alkalmazott, hogy elvigye őket. Kértük, hogy hagyják ott nekünk egy kicsit. Azután beszédbe elegyedtünk velük. Mind a ketten biztosítottak róla, hogy ez egy nagyon szép kiállítás, minden kép nagyon szép.. ("olyan szépek, hogy legszívesebben mindet ellopnám, de nem szabad" - hát nem volt őszinte a mosolyom ) és amúgy ők szokták le meg felrakni őket... Mondtuk, hogy erről minket nem tájékoztattak.... Ettől függetlenül nem is nagyon akartak segíteni nekünk.
Azt is elmondták, hogy sokan jöttek megnézni a kiállítást. Amikor odaértünk pont ott volt a férjem kolléganője és családja (?) nekik is nagyon teccet a kiállítás (nemcsak az én képeim) és sirocco egyik képe után erősen érdeklődtek (az a hattyús)... :))
Köszönöm érdeklődésedet, hát egy kicsit OFF-olok: Cisztát nem találtak mint ahogy azt az ultrahang kimutatta, 4x felfujták a térdét, de a hátsó térdhajlatban volt a külső porc leszakadva. Azt eltávolították és megfúrták a térdet, hátha képződik porc.Ezt mind atroszkópiássan s azzal csinálták, tehát nem vágták.Talán így gyorsabb, könnyebb a lábadozás. Most mankózik és pihikézik. Aztán lesz utókezelés , állítólag megint az a porcképző injekció adása. Én meg ápolósat játszom:))))
Most festeni sem tudok, pedig nagyon hiányzik. De sok időm megy el ezt-azt intézni amit ő elvégzett helyettem. Na de gyógyuljon meg !!!
Én is 15-e du.-ra szavaznék részemről. Éva, természetesen rendezem a képeidet, ahogy azt megbeszéltük. Már meg is volt a műtét? Minden rendben zajlott, mennyit kell otthon lábadozni, olvasom nektek is kijutott az injekcióból, a párom 3 hétig kapta. A tűket ne dobd el nagyon jó kis végyok tűje van sok mindre használható később :)
16-án délelőtt kell mennünk leszedni a képeket, ami nem túl szerencsés, mert ugye hétköznapra esik. 15-én kellett volna mennünk, de ezt az egy napot még kértem, hiszen 15-ig szól a kiállítás. Kinek nem jó a 16-a?