szifoka: amikor nézed a várost és rákattintasz az adott házra feljön a buborék, abban van egy kis szimbólum hogy 'package lot' (bocsi nekem angol van nem tudom a magyarban micsoda) és az tudja ezt.
Jó hír a fantasyrajongóknak: a modthesims2.com-on a novemberi téma a tündérmesék. :))))))
Be kell csomagolnod a házat. A játékban van egy házikó gomb arra kattintva a játék becsomagolja a házat egy package fájlba. Majd ki is írja a program, hogy hova rakta.
nekem régen szerző szerint voltak osztályozva, most már csak tárgy/ruha/haj/stb rendszerben van (a Clean Installer miatt), nem bonyolítottam tovább, mert nem volt hozzá türelmem. Elvileg egyenként kéne átrakni, név alapján a dolgokat alfolderekbe, legalábbis én így emlékszem.
Netről letöltöttem töménytelen mennyiségű cucot. A gondom az, hogy felét nem tudja hová sorolni ha /konyhaszekrény,ágy,szék stb/. Beteszi egy nagy vegyesbe és ott mindenféle van, amit aztán győzzek végignézni...
Hogyan lehet ezeket a cucokat átpakolni más helyre? Hogy a szék a székek közt legyen, hogy a növény a növények közt, és így tovább.
csudi: Az én játékom hemzseg az ilyenektől, egy elfet már asszem be is screencapeltem valamikor. :))) de ettől jó a Sims hogy ennyire sokfélén lehet játszani. Vannak, akik képregényes sztorit gyártanak vele az is érdekes :)
szifoka: jó kérdés én nem töltöttem még le telket és nem emlékszem :(
Újabb fejtörő - na neeeeem - csak ilyen bénáknak mint nekem.
Nos szerintetek hogyan lehet az alábbi linken szereplő házakat használni? Letöltöm és mit csinljak vele? - mert a download könyvtárba berakva a simsbe nem tudom honnan varázsoljam elő.
Oda tegnap beregtem, mert talaltam egy working swordot, de a tobbi cucc, tulzasos volt. Szoval van ott egy zaffir nevu alhely, tele kekboru ultra alakokkal :) De az nekem sok. En siman csak elfeket szeretnek meg warriorokat, de max meztelen Xeniakat talaltam, meg lila lenyeket :)
itt tematikusan vannak felsorolva a letöltések, nézd meg a fantasy/medieval részt (esetleg az animét, ott vannak csudajó kardok meg minden), a lista nagyon jó, nekem is ilyesmivel van tele a játékom :)))
A modthesim2.com-on is van pár érdekes project (dark project, Harry Potter project, és van egy középkori is).
nem tudjatok honnan tolthetek le warrior cuccokat? Kedvenc helyeimen nem talaltam megfeleloeket. Meg kellenenek tunde ruhak is, ferfi is meg no is, meg kard, ij, ilyenek. Help!
Valami ilyesmi helyet keress a Tools/Internet Options alatt, es itt piszkald meg a settinget. Nem tudom melyik IE verziod van, de a regebbieknek is itt kell beallitani a cookie acceptance level-t.
Visszatérnék a modthesims2.com-ról letölthető Download Organiser-hez. Eddíg nem füllött hozzá a fogam hogy megcsináljam , de nem hagyom így tovább . Szeretném tudni hogy mit kell átállítanom és hogyan, hogy találjon cookie-t azaz letölthessem? Tudnál segíteni?
Menj az oldara ami érdekel (pl teens) és ott a ruháknál meg van jelölve, hogy benne van-e a csomagban a mesh (mesh included) vagy nem. A mesh oldal - ezen a weblapon - alapmesheket jelöl, amiket külön le tudsz tölterni és BodyShopban rárajzolni textúrát.
Mindig az egyes file-ok leírását kell figyelni, ott szokták jelezni hogy included-e a mesh, vagy keresni kell (általában ehhez link is van)