Az új album meg végül egy greatest hits lesz, 8 új számmal, köztük a You Won't Forget..,Perfection, I Can't Sleep At Night, So Under Pressure (az új maxi, ami június 5.-én jelenik meg), Gone, Love Fight, és még 2 új szám. Plusz lesz hozzá DVD is minden video klipel.
de van neki,sőt sokáig úgy is volt hogy az lesz a kövi single de mégse,a kövi maxi a so under pressure lesz,már a videó is kész van 2 napja.az új oldal hamarosan kész az album és single infókkal és ott részletesebben is utánnafogsz tudni olvasni
jut eszembe már régebben is akartalak hívni az msn-re mert sok mondandóm van:)
Én is pont egyik nap hallgattam a Neon-t, de én először. Jó kis album, egytől egyik kellemes elektro-funk számokkal. A Girl album viszont jobb.
Ezt a Perfection 2 számos maxit meg elfogadnám. Egészen magával ragadó a szám, a klipet meg már jácca a viva, az se rossz. Akárhogy is csak felvásárolt az alap, már megint nagyon jó szám lett, úgy, mint a Who Do You..., vagy a You Won't...
inkább az a baj, hogy per pillanat nincs semmi, amiről lehetne értekezni de hogy legyen mit megosztanom veletek, ma ismét végighallgattam a Neon Nights-t, illetve az ahhoz kapcsolódó B-oldalas dalokat. Legalább másfél éve nem kerültek a lejátszómba:-))
látom megvan a mjóöreg hide and seeks i begin,mióta kutatom én azt.........
dont wanna van valami bazilikával szemben 400 ftért nem tom hogy veszem meg mert vidékről nehéz eljutni oda.......who do you love now maxi lesz vatera.hu-ról nemsoká,get into you ra gyűjtök,van a musiclandben egy eladó
hihetetlenek vagytok!!!!nem igaz hogy hagyjátok ezt az ici pici kis magyar dannii rajongást is kihalni!!!!és a cdpince is bénáskodik,nem tudja beszerezni egyik perfectiont se!!!itt a gyűjteményem. egy kis színt hoz ide legalább:)