A társadalom? Ti vagytok a társadalom?
Ti nem a társadalom vagytok, haver, csak a jobboldal egy hangos és nagyon, nagyon buta része.
Azt hiszed, jót tettetek?
Hidd.
A jobboldalt továbbra is ezzel a hőbörgő, verekedő, fröcsögő, tahó társasággal fogják azonosítani.
A tér lehet, hogy a tiétek lett vasárnapra.
De nagyon sokminden mást elveszítettetek.
szerencsétlen kiscsávó, apja helyett egy újabb primitív fehérjehalmaz:(
azért az emberiség fejlődik, hitler idején buta tömegeket lehetett fanatizálni, mára ez szerencsére pár százalék...legalábbis remélem
"Az egyik kissé furcsán vörös szemű kenderszimpatizáns az SZDSZ transzparens alól -a kékség terjesztése érdekében- tintapatronokból zúdít égi áldást az ellentüntetőkre."
Mocskos hazugság, ezt a karikák csinálták. "
Ne hazudj, ti fröcsköltetek tintát!!!
Arról beszélj, hogy mit keresett ott egy közismert díler, és miért szívhattak büntetlenül füvet egyesek tegnap a Vörösmarty téren!
Hazudtok, aljas módon letagadjátok a saját céljaitokat (a drogok legalizálását, népszerűsítését, a jövő megmérgezését), és közben szabadságról ugattok.
Hát most megkaptátok a szabadságot.
A társadalom bebizonyította, hogy nem teljesen hülye.
"Haza a magasban", kicsit most szálljatok le a földre, itt is érdekes ám a világ!
Kedves PolgárPress!
Noha úgy látom: számotokra célszerűbb a másik fél "brekegését" meg sem hallani, még egyszer, de most már csakis a te kedvedért közlök egy idézetet az Indexből, majd az azzal felmerülő kérdéseimet:
"Tudom, hogy sokan vannak közöttünk akik alig várják, hogy történjen egy jelentős változás, de még nem jött el az ideje, hogy egymásnak feszüljenek az erők" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szólt arról, hogy a Fidesz május 17-én tartja a megújulást és kibővülést célul kitűző kongresszusát, ahol felelősséget kívánnak vállalni a nemzeti polgári egység megépítéséért.
Lehet, hogy most jött el az idő, hogy "egymásnak feszüljenek az erők"? Vagy ez még csak a PK-Abteilung hadgyakorlata volt?
From:
To: "polgari fórum" polgari_forum@yahoogroups.com; "Nagycsaládosok Országos Egyesülete" noe@mail.datanet.hu; "Ezredév" ezredev@yahoogroups.com; forum@hungaria.org; trianon@yahoogroups.com; "Patrióta Ifjúság" piszeged@yahoogroups.com
Sent: Thursday, April 24, 2003 3:50 PM
Subject: Re: [polgari_forum] Kendermag Egyesület!!!!! :-((((((((
Síppal, dobbal, esetleg megromlott
mezőgazdasái termékekkel !
Csak ellentüntetéssel és a lehető legnagyobb
nemzetközi nyilvánosság bevonásával lehet
védekezni ilyen aljas indokból elkövetett,
gyermek és ifjuságrontás ellen.
Angolnyelvű tiltakozást szétküldeni a világba !
A kábítószeres rendőrségi osztályoknál bejelenteni !
Interpol stb... stb...
----- Original Message -----
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com
Sent: Monday, April 28, 2003 6:24 AM
Subject: [polgari-korok] drogliberalizáció
Civil Kurázsi Polgari-kör
----- Original Message -----
From: .............................
Sent: Saturday, April 26, 2003 8:56 AM
Subject: drogliberalizáció
Kedves Barátaim !
Május 4.-én, Anyák Napján u. n. liberális magyarországi lakosok, többek között:
Jancsó Miklós,
Konrád György,
Gusztos Péter,
demonstrációt szerveznek a könnyű drogok legalizációjáért és a drogfogyasztásért járó
büntetés eltörléséért.
A drogtörvény enyhítése csak az első lépés volt, nem állnak meg félúton.
Legyünk ott mi is a Vörösmarty téren, délután 4 órakor, síppal, dobbal, nádi hegedűvel és egyébb ütős hangszerekkel, fojtsuk beléjük a szót. Annyian legyünk, hogy a puszta hangunk elsöpörje onnan ezt a társaságot, nyitva a határ, mehetnek Hollandiába drogozni, senki sem fog utánuk sírni.
Add tovább ismerőseidnek, jöjjenek minél többen, hozzanak transzparenseket is.
Hosszabb külföldi tartózkodás után tegnap este érkeztem haza. Álmos vagyok, de izgatnak az itthoni történések részletei. Érdekes dolgot találtam az Index hírei között:
"Tudom, hogy sokan vannak közöttünk akik alig várják, hogy történjen egy jelentős változás, de még nem jött el az ideje, hogy egymásnak feszüljenek az erők" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szólt arról, hogy a Fidesz május 17-én tartja a megújulást és kibővülést célul kitűző kongresszusát, ahol felelősséget kívánnak vállalni a nemzeti polgári egység megépítéséért.
Lehet, hogy most jött el az idő, hogy "egymásnak feszüljenek az erők"? Vagy ez még csak a PK-Abteilung hadgyakorlata volt?
Érdemes lesz figyelni, hogy mikor bukkan fel az a motívum a sejpolgári médiában, hogy az egészet Salgó szervezte, videofelvétel is van róla, hogy hajnalban rendőrök sípokat dugdostak a környékbeli békák és pockok szájába - csak azért, hogy lejárassák a jobboldalt.
Helyesírási hibáktól hemzsegő, alsótagozatos szintű írás + a pofátlan hazugságok, pl.:
"Az egyik kissé furcsán vörös szemű kenderszimpatizáns az SZDSZ transzparens alól -a kékség terjesztése érdekében- tintapatronokból zúdít égi áldást az ellentüntetőkre."
Mocskos hazugság, ezt a karikák csinálták.
From:
To: miniszterelnok@primlista.hu
Cc: bennszulottek@yahoogroups.com
Sent: Monday, May 05, 2003 2:17 AM
Subject: [polgari-korok] Már megnézhető/letölthető a mai filmanyag első része!!!
From:
To: polgari_forum@yahoogroups.com
Sent: Sunday, May 04, 2003 11:31 PM
Subject: Re: [polgari_forum] Drogtüntetés, képek
nagyon jók a képek. Hír Tv-n ment már egy kommentár nélkül. Döbbenetes volt a kissrác, akinek az apját elvitte a rendőrség. :(((((
"Hozzátok vissza az apukámat..." rángatta a rendőröket a 8 éves gyerek. "A k.......va anyátokat, az apukámat akarom...."
"Kommunisták, hozzátok vissza az apukámat!!....."
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com
Cc: miniszterelnok@primlista.hu
Sent: Monday, May 05, 2003 1:30 AM
Subject: [polgari-korok] Beszámoló
Nehéz leírni, ami történt, ezt látni kell! (A szokásos helyen talán már fenn is van a filmanyagunk.)
A lényege, hogy egy sajátos összetételű társaság - a tényszerűség kedvéért a rendezőség és a fellépők 90%-a, a rajongóik úgy 75%-a egy bizonyos "SZDSZ-közeli" etnikumhoz tartozott - azzal állt elő a színpadon, hogy - idézem - : "Európában mindenki bűnözik, Európában mindenki szív. Most végre mi is Európában vagyunk, szívjatok velünk! Aki meg a Balkánon akar maradni, az szívódjon fel!" (Nem tudott nem eszembe jutni, hogy 1934-ben Németországban valaki azt mondta: ahol ezek megjelennek, ott megjelenik a bűnözés, a korrupció és a káosz.) Majd közölte velünk a választott nép egy kiváló képviselője a színpadról, hogy menjünk szépen a kordon másik oldalára, mert "A ti helyeteket ott jelöltük ki." No ez már sok volt egy kicsit. Verekedés a híresztelésekkel ellentétben nem volt, csupán verés - pontosabban fenyítés - volt. (A belső arénában egy kis Woody Allen-féle odaszólt nekünk, hogy húzzunk innen, itt őnekik van csak joguk tartózkodni, mire a forradalmi nemzetőrség egy 120 kilós tagja nyájasan rámosolygott, megveregette barátságosan a kis woody vállát - gondolom lett egy kis porclevállása -, majd közölte vele: "Ha még egyszer kinyitod a pofádat, toleránsan kitaposom a beledet.")
Jancsó, és Konrád - a választottak választottai - megbotránkozva hangoztatták, hogy micsoda balkáni, toleranciát nem ismerő, fasiszta, antiszemita (lefordítva: tisztességes magyar) társaság van itt. Beléjük fojtottuk a szót. Bár kilencig volt engedélyük, a rendőrök 6-kor felmentek a színpadra és közölték: nem tudják többé garantálni a demonstrálók biztonságát, be kell fejezni a mókát a libsiknek.
Utána volt némi attrocitás: elvittek a rendőrök két embert a lelkiismeret csoportból. Majdnem rendőrverés lett a dologból. Az egyik megbilincselt kb. 10 éves kisfia ütötte-vágta a rendőrt, ahol érte. Amikor a kicsi felé rúgott a rendőr, elrántottam a srácot és figyelmeztettem a jóembert, hogy ha még egyszer kezet emel a gyerekre, eltöröm mindkét kezét. Aztán Budaházyék elvitték a kissrácot.
Végül a sajtótájékoztató következett. Elsőnek a fideszes ment el azzal, hogy nincs mit mondania, aztán lelépett az MDF-es is, csak a Gusztustalan Péter maradt ott, de nem engedte a tömeg megszólalni.
Amúgy az elején találkoztam Hende Csabával, irányítgatta a népet, mondván, hogy ne menjünk közéjük, menjünk a kordon másik oldalára. Én udvariasan megveregettem a vállát, hogy ne féltsen, én sértetlenül fogok onnan kijönni, de volt olyan is, aki csúnya radikális módon közölte vele: "Bennünket nem szarból faragtak kopaszkám."
Az aréna közepén találkoztam még Fáy Árpádunkkal, Kolos Leventénkkel, Teddynkel, Anikónkkal, Bencsik Andrással, Budaházy Gyurival, Kocsis Imrével, és még sokakkal, valamint egy szép szatyor friss tojással, ami aztán gyorsan elfogyott... (Egy tojás szegény Kőszegi Lacit találta el, kellett neki pont onnan vídeóznia...)