Nekem sajnos nincs, csak sógoromnak, de ő vidéken lakik, így csak néha van lehetőségem azt használni.
Na, otp küldött pénzt t2-nek. Várom a fejleményeket.
felraktam a képeket a kep.tar.hu/eviktor oldalra, műszaki átadás mappába vannak, bocsesz a minőségért, de a legolcsóbb szkennerel készültek, meg nem is volt időm bíbelődni velük.
SasMadár73: jaja voltam eddig az osszes torzsi gyulesen. ezis erdekes volt... :I ha lesz jegyzokonyv majd felrakom a honlapra... ja meg honlap sincs bocsi :)))))))))
Ps: megakkora autoforgalmat itt az ablak alatt ;))
veszettul nezek egy feher skodat is! eddig sajna sikertlenul :((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, basszus mán, azok nem mi vagyunk. Tárhelyes egyeztetés folymatban. kb 1 giga hely, php van, linux az op - ha ez számít, a többit holnap.
OFF
kanCa nem beteg csak most nincsen net közelben majd holnap lesz és ír majd nektek szépeket:)
ON
sajnos a legutóbbi variációt nem tudom megnézni (a honlapot), viszont a macromedia flash editor-t elkezdtem nézegetni. (nem olyan vészes a dolog)
viszont az elég nagy helyet foglalna ha gondoljátok valami demót készíthetek talán még a héten (ha van rá igény)
apropo tarhely:
-php-t barhonnan lehet futtatni?
-php levan valamilyen szinten korlatozva? (pl. mail(); esetleg include korlatozasok)
-mysql van? (nagyon kellene)
-mekkora a tarhely osszvissz?
-filemeret korlat?
remek akkor holnap ha hazajottem akkor elkezdegetem lekodolgatni :)
apropo a tarhelyrol meglehet tobbet tudni?
ja es vannak kis informacioim szamodra (de vedd ugy hogy csak pletyka) :) szoval a bekoltoztetesek elvileg holnaptol kezdodnek, a masik meg hogy jovohet hetfon alakulo kozgyulesetek lesz.
Na. Hírek.
Hívom t2investet, h. mi az ábra, mikor lesz kulcs? Mondják nekem, h. az otp még csak 70%-ot utalt a hitelösszegből, és hát lakást csak 85% felett adnak át, és alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy nem állíthatjuk le az otp-s tranzakciót.
Na, hívom az otp-t. Kedves aranyos hölgy veszi fel, és a lehető legmosolygósabb hangon...:
"- Jó, akkor még ma átutalom a többit...."
Még szép. Ha nem csörgök rájuk, akkor még most is áll a dolog, én meg csak lesem a kulcsot.
Nem eccerű.
mondjuk a legnagyobb valtozas amit lattam hgoy elolrol a szobroktol arrebbraktak a keritest mostmar lehet hogy belehet menni szabadon a setanyon? majd megnezem vilagosban is :) itt hatul a garazsnal meg mindig levan keritve igaz itt semmi valtozas.
Amit a kika-ikea összehasonlításról írtál, az nagyon találó, mi is ugyanezt gondoljuk (budaörsi Giga Fika, tartja a közkeletű mondás). Eddig majd minden bútordarabunk az ikeából való, és a kihúzható fekete függönyrúd is lehet, h. ismerős lesz majd, ha jössz hozzánk nézelődni.
Van-e mozgás most arrafele? Serénykednek a munkások? Lassan telik ez a nyolc nap!
KanCa, szerintem nem lesz tároló, csak ha külön veszel egyet. :-(
nomost tarolobol a t3-ban van szerintem osszvissz 36 darab. lakasbol meg van tobb mint 70.
tehat akkor 2-3-an osztoztok 1 tarolon. :)))))))
(tehat lehet kicsit naiv a kedves lakotars, persze lehet hogy ti kaptok a lakashoz ingyen, a konzultnal nemlehet tunni :)))
Most jövök a bankonzult honlapjáról, és ott csak a garázshoz írták oda, hogy nem jár a lakáshoz. Ezek szerint tároló jár?? Vagy csak rettentően naiv vagyok?????????
hatoo ize a lakopark felirat az egy Brendel fele Dollar nevu fontbol keszult. ha ez mond valamit :)
hu fuggony ugyben mi holnap megyunk a kikaba. meg voltunk parnapja a budaorsiben is jo nagy de karnisbol kivoltak fogyva szoval inkabb vettunk az ikeaban olyat amit a mult evben lattunk a belvarosi kikaban (csavaros mi? :))) ilyen kihuzhatosat.
mondjuk a budaorsitol ugy unblock nemvoltam elajulva. 3 szinten rengeted cucc kirakva de olyan domus feelingem van. az ikea fele lakas stilusu kiallitas jobban tetszik kicsit. meg otleteket is jobban lehet onnet lopni :)))
a ferjnek meg igaza van. pokhassal nemer rohangalni :o)