Keresés

Részletes keresés

KeVlar Creative Commons License 2003.05.26 0 0 28
Sziasztok

Wav és Midi->MFF átalakítót itt találtam
http://smaf-yamaha.com (tools)

(igaz hogy az S55-ben Yamaha-MA2 chip van ??)

http://www.gyik.com <-- remek oldal, gratula

ezt le tudná fordítani valaki ?

http://www.siemens-club.ru/hard-5.php

Harder Creative Commons License 2003.04.04 0 0 27
Örülök hogy sikerült leszedni a fájlokat

----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com

Előzmény: kabala (25)
kabala Creative Commons License 2003.04.03 0 0 26
Megyek lefeküdni!=;-(
Előzmény: kabala (25)
kabala Creative Commons License 2003.04.03 0 0 25
Harder!

Köszi, már megy a letöltés nekem is! De még mindig nem értem, hogy lehet ennyi file-ot megkeresni, renszerezni, karbantartani egy db embernek? =;-)

üdv

Harder Creative Commons License 2003.04.03 0 0 24
Hi kabala!

Mail ment :)

Harder

Előzmény: kabala (23)
kabala Creative Commons License 2003.04.02 0 0 23
Szia Harder!

Már nagyon hülyének érzem magam. A letölthető rar, pl: a csengohangok.midi.rar letöltésekor egy 356 byte-nyi file az eredmény. Nem lehetne egyszerűbben?
Amíg sikerül megoldanunk a problámát elküldenéd levélben mondjuk a fent említett csengőhangokat?

Köszi!

Előzmény: Harder (22)
Harder Creative Commons License 2003.04.02 0 0 22
Szia kabala! :)

megcsináltam a listát amit ígértem, most van 4 file (html-ek, rar-ba tömörítve), mindegyiket betettem a saját könyvtárába. :)

Ha pl. vkinek kell az összes midi, csak leszedi a hozzá tartozó rar-t, a benne lévő html-ről pedig már minden gond nélkül bármilyen progiba be lehet lökni az URL-eket letöltésre. :)

/ GSM_csengohangok_programok / csengohangok / midi / csengohangok.midi.rar
/ GSM_csengohangok_programok / csengohangok / polifonikus / csengohangok.polifonikus.rar
/ GSM_csengohangok_programok / csengohangok / wav / csengohangok.wav.rar
/ GSM_csengohangok_programok / java_alkalmazasok_appletek / java.appletek.rar

A Terminal fórumába nem szoktam írni, de megnézem majd :) Köszi hogy ajánlottál másoknak is :)

Harder

Előzmény: kabala (21)
kabala Creative Commons License 2003.04.01 0 0 21
Szia Harder!

A DAP letöltés vezérlővel és a windows standard letöltőmoduljával próbálkoztam. És még jelenleg sem megy.

A Reget-et nem ismerem.

Köszi!

Ja és a terminal s55 fórumába is beprotezsáltalak. Látom meg is nőtt a nézettséget. =;-)

Tényleg, te nem szoktál oda irogatni? Ha igen, milyen névvel?

Előzmény: Harder (20)
Harder Creative Commons License 2003.04.01 0 0 20
Szia kabala!

Megnéztem azóta a midi-ket többször is, de nekem mindig megy a letöltés. Amit neked kidobott, elvileg akkor kéne látnod ha nem az lapomról kattintasz rá a linkre, hanem külső forrásból (antileech védelem). Próbáltam Reget-tel is szedni, azzal is szépen jött.
Ha azóta nem sikerült megoldást találni rá, akkor még várj estig mert addigra csinálok egy listát az összes cuccról hogy akinek kell, könnyen be tudja rakni az egészet bármely download manager progiba. :)

Harder

kabala Creative Commons License 2003.03.31 0 0 19
Harder!

Nem sikerül letöltenem a midiket!

Letöltésre ezt a választ kapom:

"Ha ezt az üzenetet látod, akkor nem a honlapom felől próbáltál letölteni.
Légyszíves menj ide és onnan töltsd le a kívánt fájlt: http://www.gyik.com/letoltes/
Te most így próbáltad letölteni: typing it in the address bar...

Az IP-det logolta a rendszer.
80.244.96.196 (gprs4.vodafone.hu)

Valami miatt nem engedélyezi a voda?

kabala Creative Commons License 2003.03.31 0 0 18
Harder!

Kívánságom parancs? Nagyszerű már töltöm is le a jump-ot!

Köszi

Előzmény: Harder (17)
Harder Creative Commons License 2003.03.31 0 0 17
Szia :)
Szerintem fel kéne nézned ide, az előbb frissítettem :)

GSM_csengohangok_programok/csengohangok/midi/Van.Halen.midis/

Én proginak most a hozzá kapott "Siemens Data Suite"-t használom, igazából elégedett vagyok ezzel is, mert csak SMS irásra meg a telefonkönyv PC-s szerkesztéséhez használtam :)

Harder

Előzmény: kabala (16)
kabala Creative Commons License 2003.03.31 0 0 16
Szia!

Igen a VisSie 1.9.4-et használom. Ugyan 4 nap múlva lock, de addig (remélem) megkeresem egy (full) régebbi verzióját. Neked esetleg megvan?

Ez az 1.9.4 működik. Annyira még nekem sem volt időm, de néhány dolog nem igazán akar működni pl: a remote control. De a fontosabbak működnek.

Az ötleteidet köszönöm, kipróbálom!

üdv

Előzmény: Harder (15)
Harder Creative Commons License 2003.03.30 0 0 15
Hatalmas a gyüjteményed!!! Köszönjük szépen!!!

Szivesen, örülök ha más is hasznát látja :)

Ezeket te gyüjtötted össze? Én igazából a Van Halen Jump című midijét hajkurászom egy ideje eredménytelenül.

Igen én, lementettem mindent amit találtam :) (Google rulz!) A számot megjegyzem és ha látom vhol felteszem azt is :)

Szerinted létezik valamilyen konverter, amivel mondjuk MP3-ból lehet midit készíteni. Vagy MP3-ból wav, majd midi?

Ezt nem igazán próbáltam még, még a meglévő zenéket sem tudtam átnézni eddig :) De van egy ilyen progim: WAV to MMF Converter, viszont még nem próbáltam. Ezen kívül bár 100%-ig nem vagyok biztos benne, de igen nagy eséllyel neked a Soundforge 6.0 progi is jól jönne, MP3-WAV-t biztos tud, de illene a MIDI-t is kezelnie.

Másrészt ismersz esetleg egy midiszerkesztő, vágó programot, amivel a hosszú midikből kivághatnék egy csengőhangnyi részletet?

Erre csak a fenti Soundforge jut eszembe, de egy jó midi editornak én is örülnék (ha van ilyen).

Írtad hogy használod a "VisSie" progit, megkérdezhetem hogy melyik verziót, és hogy tökéletesen felismeri-e az S55-t? A honlapjuk szerint az utolsó verzió (Version 1.9.4) leírásában még nem találtam meg az S55-t, igy nagyon nem kísérleteztem vele.

Harder

Előzmény: kabala (13)
kabala Creative Commons License 2003.03.30 0 0 14
Harder!

Megnézegettem a honlapotokat is. Nagyszerű! Ha lesz rá időm kivesézem!
Azt hiszem neked nem mondtam sok újat eddig!=;-)

Előzmény: Harder (12)
kabala Creative Commons License 2003.03.30 0 0 13
Harder!

Hatalmas a gyüjteményed!!!
Köszönjük szépen!!!

Egy kicsit ugyan fájlalom, hogy nem a rock és a heavy metal stilusában orientálódnak a midik. A Guns'n Roses Paradise City-je viszont hatalmas, nagyszerű, de a mérete kicsit luxus ennek a telefonnak. Ezeket te gyüjtötted össze?
Én igazából a Van Halen Jump című midijét hajkurászom egy ideje eredménytelenül.

Szerinted létezik valamilyen konverter, amivel mondjuk MP3-ból lehet midit készíteni. Vagy MP3-ból wav, majd midi?

Másrészt ismersz esetleg egy midiszerkesztő, vágó programot, amivel a hosszú midikből kivághatnék egy csengőhangnyi részletet?

Amúgy a múlt hét óta használom a telefon email-kliensét is. Fogadó szerver a freemail, a küldésért pedig az index szervere felel, mindezt persze gprs profillal. Ha betellik a memória, fogom és elküldöm a képeket mellékletként az emailemre. Mindezt ingyen, mert a (voda) gprs-t használom.

A terminal fórumában elmagyarázta valaki, hogyan lehet erre a telefonra is netmonitort (kis menü rendszer, amivel száraz adatokat tudhatsz meg a telefon beállításairól, pillanatnyi állapotáról) beállítani. Azóta tudom, hogy hány voltos az akksi, mekkora a pillanatnyi kapacitása, hány celsius fokos az akkumlátor stb!!! Ehhez kapcsolódik a VisSie nevű szoftver, amivel szinte a számítógépről is vezérelhetjük a telefonunkat. Akár sim-bejegyzés törlés, alap adatok (imie, imsi szám, vételi jelszint bBm, remote control, logo, csengőhang szerkesztő, szervező, címjegyzék, beállítások (biztonsági, nyelv, stb). És még a felét sem soroltam fel!=;-)

A webviewerrel pedig weboldalakat böngészem. Tehát, akár ebbe a fórumba is írhatok!

Szóval eddig ez álmaim telefonja.

Ha valakit érdekelnek az adatok, kérdezzetek!!!

Előzmény: Harder (12)
Harder Creative Commons License 2003.03.28 0 0 12
Üdv mindenkinek!

Nekem is Siemens S55-m van, a legjobb telefon amivel eddig találkoztam :)

Gyűjtöttem pár dolgot a telefonhoz, látom van rá igény úgyhogy feltettem ide ami eddig sikerült összeszedni:

http://www.gyik.com/letoltes/

3878 letölthető zene és 182 java applet mobiltelefonhoz, kisebb progik, konverterek a témához

Kellemes hétvégét mindenkinek!

kabala Creative Commons License 2003.03.27 0 0 11
Azért 2 évig fizeted az előfizetést. Igaz, ha amúgy is akartál egy előfizetést, akkor ez a Siemens zseni egy főnyeremény.
Előzmény: Perillustris (10)
Perillustris Creative Commons License 2003.03.27 0 0 10
Imádnivaló kis kütyü, nyolc napos a kicsi. Imádom. :) Az ég világon semmi baj nincs vele!
S miután utánanéztem, hogy a kamera külön 20, az adatkábel pedig 8 ezer forint, megállapítottam, ha úgy veszem, a telefont ingyen adta a Vodafone. :)))
kabala Creative Commons License 2003.03.25 0 0 9
Bocsi!

Természetesen a Siemens szervízben frissítenek szoftvert.

Előzmény: kabala (7)
kabala Creative Commons License 2003.03.25 0 0 8
A napokban kipróbáltam a Samsung új V200-as telefonját. Elsőre kicsit megdöbbentett a szép kijelző, de hamar felocsudtam. A telefon nem ismeri a javat (!) és sokkal kisebb felbontású képeket készít mint a siemens, igaz azok a kijelzőn jól mutatnak. De mit ér az egész, ha a monitoron nem nagyok a képek? Ráadásul a dobozban a gprs-varázslón kívűl nem találtam file kezelő programot, vagy is nem lehet (egyszerűen) az elkészített képeket átmásolni a PC-re. Maga a telefon külseje sincs nálam rendben. A felső oldalon található egy csík, ami a szívárvány összes színeiben villog bizonyos eseményekkor. Teljesen giccses emiatt a telefon. Látszik, hogy a nagyon fiatal korosztálynak és a hölgyeknek (tiszetlet a kivételnek!) készítették a telefont, akik egyből elájulnak a kijelzőtől és nem tudják még a java-alkalmazásokkal és főleg játékokkal elérhető határtalan sokszínűséget, szorakozási lehetőséget.
kabala Creative Commons License 2003.03.25 0 0 7
haneee!

Az animált gif képernyővédőként nekem működik. A terminal.hu S55-ös fórumában már valaki leírta a probléma megoldását. Azt hiszem nem is olyan régen.

A Pannon-nál a hibás java-profil beállítások miatt egy időre visszavonták a telefonok árusítását.

Egyébként én semmi pénzért nem szenvednék sem a Pannon, sem a Westel gprs-díjaival. A Voda gprs-általánydíját semmi sem közelíti meg.

De miért szenvedsz az új szofverrel, ha a Voda-szervízben 1/2 óra alatt ingyen frissítik???

Előzmény: haneee (3)
kabala Creative Commons License 2003.03.25 0 0 6
ewing_65!

Én nem panaszkodom a fényképezőre. A kereső ugyan nekem sem pontos, de egy kis gyakorlattal meg lehet szokni. Az elkészített képek egy része nagyon jó, egy része rossz, életlen és a többség átlagos. A jó képekből már papírképet (9*13) is hivattam elő és meglepően jók lettek. A fényképész nem akarta elhinni, hogy evvel a "vacakkal" készítettem. A legtisztább és élesebb képeket egy jól megvilágított (természetes fénnyel) szobában készítettem. A ragyogó napsütésben gyakran túl világosak a képek. A vakú nem csak sötétben nagyon hasznos. Ragyogó napsütésben egy árnyékos helyet lehet deríteni a vakuval. A vakú használatát is ki kell tapasztalni. Kevés fényben, túl közel (1-1,5m) a vakú nagyon megvilágítja a tárgyat, de a kép éles lesz. A képek színei (nálam) megfelelőek a kijelzőn sem térnek el a tesztképektől.

Igazából ez a fényképező nem igazán profi célokra való. Nem a kompakt digit.fényképezőkkel kell összehasonlítani!!! Én láttam már Sony-Ericssonnal és Nokiával készült képeket is, és mondhatom a Siemens sokkal jobb képeket készített. Áprilisban valamelyik újság közöl egy tesztet a fényképezős telefonokról a fényképező és a készíthető képek aspektusából. Tanulságos lesz én már tudom a győztest!=;-)

A wap nálam tökéletes. Az "ugrás" is működik, a korábban látott oldalak megjelennek. Neked talán a telefonod beállításával is lehet gond. Ugyan én a Vodafone-nal használom (gprs), ami a rémhírekkel ellentétben jól működik. Sőt, mivel általánydijas (gprs) internetem-wapom van ezért nem igazán kell számolnom az adatdíjakat. Sőt, a webviewer nevű java progi "telepítése" után a http-web oldalakat is letölhetek (ugyan a képeket ki kell kapcsolni, mert feleslegesen terhelik a telefont). A java progik (játékok, alkalmazások, kliensprogramok) tucatjával találhatóak a wapon és az interneten. Azt hallottam, hogy a Pannon a beállításoknál fixre beállított egy a javahoz szükséges adatprofilt, amin változtatni nem lehet. Ez ráadaásul nem jó és ezért a Pannonosok nem tudnak javaprogramokat letölteni.

Egyedül az email szolgáltatás hiányzik még a vodafone-nál, de remélem elöbb utóbb ez is meg lesz és én is elküldhetem a képeket emailre!

Amúgy nekem is rettentően tetszik a telefon, lehet hogy nem vagyok tiszta, de már olyan mintha egy barát lenne, amiben nem nagyon csalódhatok viszont sohasem hív meg egy sörre!=;-)))

Előzmény: ewing_65 (2)
kabala Creative Commons License 2003.03.24 0 0 5
Huhhh, sziasztok!

Most ugyan nincs időm, de a mai nap este válaszolok a hozzászólásokra.
Egyenlőre annyit, hogy én a telcsit a Vodafone-nal használom, ahol a webviewerrel is működik a http-s oldalak. A fényképező nekem néha nagyon jó képekeket készít, papírképet is hívattam elő!!!

Szerintem meg van a fényképezés helyes techniokája. A többit délután!

Gyula

haneee Creative Commons License 2003.03.23 0 0 4
Nem hiszem el :)
A telefonom 10 csatornás midi file-ban jácca Mike Oldfieldtől a Tubular Bells c. számot :))))))))))))))
Ez iszony :) A legjobb telefon a földön :)))
Előzmény: haneee (3)
haneee Creative Commons License 2003.03.23 0 0 3
Sziasztok!:)

Én tegnap jutottam hozzá egy ilyen gyönyörűséghez :)) Kb. azóta vágytam rá, hogy először megláttam egy hónapja.
Nekem ez az első Siemens telefonom, előtte nokia és ericsson telefonjaim voltak, és a tapasztalatom a használhatósággal kapcsolatban ennek fényében teljesen pozitív. Mivel az előző telcsin (ericsson r600) nagyon picik voltak a gombok, nekem nem okozott problémát a le-fel gombok mérete:)
A fényképezővel kapcsolatban is pozitívak a tapasztalatok, készítettem párat. Igazából szerintem thumbnail képek készítésére a legjobb (ez a 110x akármennyis kép), de a gépen megnézve a 640x480-as képek is jó minőségűek voltak. A memória ha azt nézem, hogy 10 nagy felbontású képet lehet vele csinálni nem olyan kicsi, főleg mivel nem tárolja rajta az ember az ilyeneket:) (legalább is én). Minőségre ok hogy nem egy 240 ezres digifényképező, de nem is arra találták ki :) Viszont ha figyelembe veszem, hogy nem járok digikamerával bevásárolni, ellenben a kb. 2x3 cm nagyságű kis fényképező elfér a táskámban, akkor arra tökéletes, hogy lekapjam ahogy a barátom repül a bevásárlókocsival az Auchanban :)))) (láttam valami ilyesmi képet a voda oldalán)

Az e-mailezést még nem sikerült használnom. Felhivbtam az ügyfélszolgálatot (voda) és azt mondták ehhez még nincs server, és nem tudják mikor lesz. Valaki tud ilyenről valamit? Szivesen emaileznék gprs-en keresztül..

Amire még szintén nem jöttem rá: találtam kis gifeket egy weboldalon és feltöltöttem rá egyet, és animálja ha simán rámegyek és megnyitom , viszont ha beállítom képernyővédőnek akkor nem mozog rajta ami rajta van. Gondolom ez nem elvárható dolog, lévén gif-ről van szó, és nem normál képernyővédőt frissitettem rá, de azért szomorú voltam, mert aranyos lett volna :)

Amivel viszont most kisebb gondban vagyok az a softwarefrissítés.. Létezik már firmware 11-es a telcsihez,de sehol sem találom a neten. Ahol megtaláltam, ott fizetni kellene érte.. Egy fórumban azt irta egy (svéd?)srác a club-nokia oldalán, hogy ő megtalálta valami s55_V11.zip néven, de én ezt nem találtam meg eddig sehol a neten.. nem tudtok erről valamit?

Szerintem ewing_65 neked valami gond lehet a softwarrel, nálam megy a wapon az ugrás, és nincsenek gondok szinekkel sem.. nekem 9-es software van benne (*#06#). Gondolom egy software frissités megoldja a problémát :)
Amugy a pannonnál mennyiért vesztegették? én azt nem találtam meg amikor kerestem az árakat:))

Üdv mindenkinek, hanee

Előzmény: ewing_65 (2)
ewing_65 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 2
Szia kabala,
nekem is ilyenem van (pannonos), és hasonlók a tapasztalataim mint a tieid. Ami tetszik azt nem sorolnám, bár az a több :-))), csak azt a mi nem:
Nálam a fényképezőgép ordítóan hozza az olcsó hagyományos gépek hibáit, még köszönőviszonyban sincs a kész kép azzal, amit a keresőn át látok. A kép el van csúszva balra, úgyhogy amit a kép közepére szeretnék fányképezni, azt egészen a kép szélére kell igazítani. Ez nálad is így van?
Amit még nem értek a képekel, az az, hogy a kijelzőn az elkészített képek csak vörösesbarnák, alig látszódnak színek, míg a wapról letöltötteknél egész elfogadható eleven színek vannak. Ez miért lehet?
Ja, és még egy, a wapnál vagy egy ilyen menüpont, hogy 'ugrás', ugye ide lehet(ne) beirni direktbe a wap-címeket. Na ez nálam általában nem használható, csak bejön a szövegdoboz, hiába írok bele bármit, nem lehet sehova ugrani, link sem jön be rá, illetve a már korábban látott oldalak cime sem jelenik meg. Először ez tökéletes volt, de mostanában csak néha-néha. Ez a készülék, vagy a hálózat (Pannon) hibája lehet?
Egyebekben nagyon jó készülék, jó az e-mail küldés is rajta, lehet csatolt fájlokat is küldeni/fogadni. Ha nem férnek az elkészített képek, el szoktam küldeni magamnak e-mailben, s már lehet is törölni!
Na sok örömet az S55-ben, s ha tudsz, válaszolj, mik a tapasztalataid!
Előzmény: kabala (1)
kabala Creative Commons License 2003.02.16 0 0 1
Természetesen nem "már nem enged fényképet készíteni még vakuval sem", hanem még vaku nélkül sem.
Előzmény: kabala (0)
kabala Creative Commons License 2003.02.16 0 0 0
folyt.

Nos, nagyon nagyon tetszett a telefon. Külcsinyben (szvsz) veri a hasonló kategóriájú Nokiákat (akik számomra kifejezetten csúnya készülékeket gyártanak pl 6610, 7210), Motorolákat. De igazából nem a külcsinya fontos, ezért volt eddig is S45-öm.
Először engem is zavart a kisfelbontású kijelző a fényképeknél, de rájöttem mazohistának kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen kijelzőn valaki fényképet nézegessen! Viszont a képek monitoron meglepően jók lettek (ismerve más gépek T68, 7650, T720 stb, képeit). Mivel használtam már huzamosan jó (Canon A40) digit fényképező gépet, azt kell mondanom nincsenek már fényévek a két kategória minősége között. Tehát én nem haragszom a Siemensre a "gyenge" kijelző miatt. Ráadásul ez a kijelző viszonylag keveset fogyaszt. A vakú, amire talán sokan csak legyintenek viszonylag jól használható. Természetesen a hatótávolság nem 3-4 m, inkább a fényviszonyoktól függően 1,5-2,5m. A T68-tól eltérően nem igen találkoztam nagyon zajos képpel. A kontrasztosságon van még mit javítani, de kezdésnek nem rossz a siemenstől! Ami nem tetszett az a kis belső memória. De ez az 1Mb az ami ma elvárható egy ilyen kategóriájú telefontól. Az S45-ből kiindulva nem volt nehéz elsajátítani a kezelést. Több helyen olvastam a zöld (felvevő) és a piros (letevő) gomb szokatlannak vélt helyéről. Én evvel pont fordítva vagyok. Az s45-ben idegesített a fent említett billentyűk és a felette lévő funkció gombok közelsége. Nos, ezek már távolabb esnek az S55-ben. Viszont az alsó billentyűsor kicsit aprónak sikerült. Ezért nekem könnyebb két kézzel kezelni a telefont. A szoftver eddig nem okozott hibát, habár még nem használtam az infrát, a bluetooth-ot és az email klienst (vodafone). Az akkumlátor egy napi kemény nyúzással merült le. Viszont nem tetszett, hogy a telefon kb 1/3-ad töltöttségi állapotban már nem enged fényképet készíteni még vakuval sem. Habár fényképezéskor a nagyobb áramfelvétel talán irreálisan lecsökkentené az akku kapacitását? Jól gondolkodom? Másnál is így viselkedik. Mivel aktív gprs használó vagyok, ezért a tapasztalatok alapján mondhatom internetezés tekintetében az S55 is tud 4-5 órát üzemelni folyamatosan, ami kis akku tekintetében nem rossz érték. A csengőhangok tsiztán és szépen szólnak, egyedül Van Halen Jump című midijét nem sikerült még megtalálnom a wapon.=;-)
Várom a kritikákat!

kabala Creative Commons License 2003.02.16 0 0 topiknyitó
A tegnapi nap hozzájutottam egy Siemens S55-ös kis zseni készülékhez. Várom a hasonló "sorsúakat"!=;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!