Keresés

Részletes keresés

zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 104
jó, lehet. mondom, én csak segíteni szerettem volna...
Előzmény: A nyúl (102)
Ayreon Creative Commons License 2003.02.04 0 0 103
gyerekek, ne! Belehajszoljátok Borsót mindeféle rossz és gonosz kalandba, csak, hogy nekünk megfeleljen... (bár Borsó valóban keményebb sztorik kellenek a topic fenntartásához:) )
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 102
szerintem azok hozzátartoznak a történetek hangulatához
Előzmény: zeuszka (101)
zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 101
lehetséges, de akkor az elgépelések ritkulnának, márpedig az borsónak is és nekünk is jó lenne
Előzmény: A nyúl (100)
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 100
akkor viszont elveszik a spontaneitás
Előzmény: zeuszka (98)
kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 99
Valahogy ki kell csikarni, hogy intenzívebbet is írjon. Az elején olyan jól ment neki.
Előzmény: angyalhentes (97)
zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 98
szerintem írd meg valami szövegszerkesztőben, és onnét másold be, akkor nem kell így rohannod, meg jobban is tudod majd fogalmazni
Előzmény: Borsó_ (96)
angyalhentes Creative Commons License 2003.02.04 0 0 97
Ne legyetek parasztok, igy egett ki a Sex Pistols is.
Előzmény: kíber (95)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 96
Azt hiszem a csucson kellett volna abba hagyni... vagy a legjobbat megtartani a végére

Na mindegy megprobálok még valamit. De azt még jol megkell fogalmazni. Ugyhogy az igyzán jo visszatérésemre kicsit várnotok kell.

kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 95
Bevallom, hogy nekem ezzel az utolsó történettel okoztál csalódást. Lapos volt a többihez képest. Remélem nem haragszol, de muszáj volt elmondjam, mert az őszinteség fontos dolog nálam.
Előzmény: Borsó_ (94)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 94
Háát legközelebb jobbat írok de ne aggodjatok mindig van valami

Lehet hogy nem mindegyik olyan fasza mint mondjuk a rajzorás (szerintem azt nem lehet megfejelni) de nem lesz több ilyen
Nem akarok csalodást okozni :))

atg Creative Commons License 2003.02.04 0 0 93
presidente, én is durvábbra számítottam.
Előzmény: Borsó_ (88)
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 92
így van.
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.04 0 0 91
és kopogott volna a ceruza, amikor leszáll
Előzmény: A nyúl (89)
kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 90
Alulmúltad magad most, úgy érzem. Tőled többet vártam.
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 89
ez kurva lightos volt, minimum szájba kellett volna szarnotok az ellenőrt, vagy ceruzát a seggibe
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 88
"A százegyedik írásom egy iszonyatosan jóóó ellenör szivatós sztori lesz. Január 31.én pénteken agyon szopatuk szegény ellenőrt már a végén sajnálni kezdtem a srácot. Tényleg, de akkor még dobtunk rá még egy lapátal. Hehe mekkora volt na de majd holnap vagy holanp után bővebben."

Igy kezdtem multkor és már egyszer vasárnap hjnalban ugyan beírtam a sztorit csak lefagyott a gép és nem tudtam le okézni igy mára maradt a nagy feladat.

Az volt hogy suli után kicsit idegesen már -nagyon felbaszták az agyamat mert két fizikánk volt egy helyett- és lekellett valahol vezetni ezeket az energiákat. És erre pont jo volt ez a helyzet a villamoson.
Az volt hogy felszáltunk a villamos második szerelvénynek az elejére az ajto mellé és leültünk. Kb mire elindult az a baszott vilamos elelt kb 2-3 perc. Csak ez is tetézte a dolgokat.
Amikor végre valahára elindultunk a srác első dolga az volt hogy felkapja a piros karszalagot és mondja a jol betanult szöveget. Szerintem nem is kell mondanom tudjátok már ti is.
És akkor nem velünk kezdte elsőként hanem egy hozzánk közel ülö emberel és én közben ugy közepeshang erővel azt mondtam, hogy "Háát erre rábaszott mert nincsen nálam a bérletem". Na neki több se kellett egyből oda jött hozzánk hogy jol megbüntesen. Kérte a bérletemet vagy a jegyemet és persze osztálytársamtol is. Ekkor fogtam magam feláltam és a lehető leglasssub mozdulatokkal elövettem és -szószerint- az arcába nyomtam hogy tessék itt van. Miközben a haveromét nézte én gyorsan zsebre vágtam és leültem és a hülyéje akkor mondta hogy láttni akarja a matricát a hátulján.
Mondtam hogy "kapd be" Szerintem hallotta. Na mindegy feláltam és megint elövettem és közben haverom a másodperc tört része alatt megforditottam a dikáot és az ellenőr nem látta a matricát. És mondta hogy "megforditanád mégegyszer mert nem láttam". Erre a srác megforditotta az idököyben eltett diákot ugy hogy az egész tokot. Tehát végül is az ellneör csak a toknak a hátulját látta. Ekkor már látszott az emberünkön hogy nagyon nem teszik neki amit müvelünk de csak ekkor indultunk be igazán...
Az ellenőr megint mekérte hogy végre mutassa már meg a diákjának a hátulját és erre a srác ugy vette ki a diákot a tokjábol hogy a hüvelyk ujával eltakarta a lényeget. Erre az ellnör srác kicsit emelteb hangon mondta hogy vegye le az uját a dikról. :))
komoly volt nagyon.

És miután pár pillanatig feltartottuk az emberünket elindult tovább és mi meg elkezdtünk dumálni wegymással olyan dumák hangoztak el hogy. "Látszik hogy még fiatal mert még oylan ember formája van", "Még jó hogy ilyen fiatal mert még nem szar szagú a szája" Kb ilyen hülyeségekröl dumáltunk és persze ö mindent hallott mert nem nagyon ált tölünk messze mert épp elkapott valakit. És amikor elindult vissza hogy majd lesyál az ajton akkor megkérdeztem hogy "hogyhogy nincsen rajta ez egyenruhája?? Tudja az a kék kabát a kék gatyával??"

Aztán az ellenőr nem is tudom miért szált le. Vagy azért mert már elege volt és jobbnak látta hogy ha leszál mert mást ne mnagyon tudott elenünk tenni vagy egyszerüen már tényleg csak lekellett szálnia mert várta a következő villamost.

Szerintem elégé gecik voltunk vele. De megérdemli mindegyik patkány bkv s hogy szivassák öket mert ilyen árak mellett nem járnak rendesen a abuszok meg a villamosok és a metron is tlei van tömeve minden szerelvény. Enny kell minden embernek hogy elgalább enyi elégtételt vehesen a BKVn.

Hát enyi volt remélem nem volt tul lightos. :))

crazy diamond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 87
Már ha tud egyáltalán valaki addig aludni.
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 86
a legrosszabb esetben is csak kettőt kell aludni Borsó koma visszatértéig
Előzmény: themanwho (85)
themanwho Creative Commons License 2003.02.02 0 0 85
ne szopass má', hogy csak holnapután !
Előzmény: Borsó_ (84)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.02 0 0 84
Ez a 100 adig írásom!! Ünepeljünk!! Na jó inkább ne de a százegyedik írásom egy iszonyatosan jóóó ellenör szivatós sztori lesz. Január 31.én pénteken agyon szopatuk szegény ellenőrt már a végén sajnálni kezdtem a srácot. Tényleg de akkor még dobtunk rá még egy lapátal. Hehe mekkora volt na de majd holnap vagy holanp után bővebben.

100

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.30 0 0 83
Angyal hentes:

kiegészíteném azt amit írtam
Szoval nem az nem igaz hogy nem fűtenek a suliban (bár kitudja) hanem az hogy nem jársz jobban azzal hogy a fűtött suliba mész mintha kint maradtál volna mert valami olyasmit mondott a tanár hogy a hőleadás meg miegymásal kapcsolatban de ez az ami nem maradt meg.

Előzmény: Borsó_ (82)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.30 0 0 82
ööö bazz menyi nem is tudom hol kezdjem

Ayreon: én még nem nagyon tudok fűtést szerelni mert most tanulom de ha hívsz valakit akkor én megyek és közben figyelek és sztorizgathatunk.

Angyal hentes: amit írtál "Metr ugye mi is sokszor azert jartunk be az orainkra, mert ott futenek" Ez hülyeség mert multkor elmagyarázta a tanár hogy ez nem igy van de nem tudom neked ezt elmondani mert nem érdekelt akkorsem és nem jegyeztem meg.

crazy diamond: nem mindegy hogy hányadikra megyek át az a lényeg hogy meglegyen egyszer és kész.
(nincsenek nagy igényeim ezzel kapcsolatban)

Agent Provocateur:

"mi újságpapírt áztattunk szalmiákszeszbe, aztán amikor kiszáradt, betekertük az újságot alufóliába, úgy, hogy csak a vége lóg ki (az a kanóc), és azt gyújtottuk meg (orosz gyerekek találmánya). vágott, mint a stinger, és kurva büdös is (viszont látványos papírrepülőkre rögzítve)"
Ezt kiprobálom én is :))

Zeuszka: én csak egy történetet írtam ugy hogy ketten voltunk. És az is csak azért volt mert az ö sztorija volt és ö mondta én meg írtam. De atöbbit egyedül irtam.

shit4sale Creative Commons License 2003.01.30 0 0 81
hüvelyk matyi
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 80
a borsó meg a héja
Előzmény: zeuszka (79)
zeuszka Creative Commons License 2003.01.28 0 0 79
borsó, az elején azt írtad, hogy ketten vagytok, akik ezeket a történeteket írjátok, de ez nekem azóta se világos. most te vagy borsó, vagy ti vagytok borsó?
Előzmény: Borsó_ (74)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 78
mi újságpapírt áztattunk szalmiákszeszbe, aztán amikor kiszáradt, betekertük az újságot alufóliába, úgy, hogy csak a vége lóg ki (az a kanóc), és azt gyújtottuk meg (orosz gyerekek találmánya). vágott, mint a stinger, és kurva büdös is (viszont látványos papírrepülőkre rögzítve)
Előzmény: angyalhentes (73)
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.28 0 0 77
Na igen, ezt én is így tudtam. De az első után már mind bukás!

Sztem ezt a zsarolás témát felejtsd el! A végén még elsüllyed ez a topic!:)

Előzmény: Borsó_ (64)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.28 0 0 76
A legjobb az egeszben a "futes ora". Metr ugye mi is sokszor azert jartunk be az orainkra, mert ott futenek, de ok tenyleg :))
Előzmény: Borsó_ (70)
kíber Creative Commons License 2003.01.28 0 0 75
Te aztán tudsz élni.
Előzmény: Borsó_ (70)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!