Tud vki vmi jó kis konci dvdt?Úgy néznék vmit,de nem jut eszembe semmi. Vmi partis, vagy zúzós, vagy lágy, vagy halu vagy vmi, tök nyóc, csak jó legyen.
ebolacola, remélem veled meg el tudom intézni postai uton ezt az SC3 unoffic. dvd-t. vagy írj ide amikor ráérsz találkozni, vagy dahg.rastubfari@freemail.hu
Nekem a Khanate jobban bejön, mint a Sunn O))), de mondjuk az az új album télleg kibaszott durva. A Khanatenak van vmi DVDje asszem, mert megvan:), hát bazzeg, ezek betegek, de télleg, nagyon komoly.
hogyne adna. van is egy élő lemezük Live White címmel.
ha jol láttam (majd megnézem ujra) akkor 2 szintis, 2 gitáros alkotja a zenekart.
úgy néznek ki mintha táltosok vagy varázslók vagy vmi ilyesmik lennének. nagyon találó szerintem. fehér talár, csukja + ilyenek. és közben 5 másodpercengént pengetnek. egy idő után fárasztó lehet. de azért élőben is szemet vetnék rá.
LUCA BRASI (superbutt-hollywoodoo-bones-the idoru tagok feldolgozás bandája) metallicamotorheadbiohazardbodycountbeastieboyshelmetmisfitspanteraetc FAITH NO MORE tribute (fish!-hollywoodoo-heaven street seven tagok) BRIDGE TO SOLACE
koncertek után súlyos 90's évek diszkóparty 2unlimiteddjboboeast17backstreetboyshaddawaycaptainjackmrpresidentetc
Az egyik Shepherd számban Bohrenék zúznak, érdemes meghallgatni, kicsit olyan, mint a Sunn O))), legalábbis az az egy szám. A többi nagyon jó kis Black Sabbathos doom, Coldest Day a címe.
Az előző helyről ugyanis szalagavi utáni zülléskedés miatt kidobtak. 4 pohár karcolódott meg nagyon, pedig csak azt próbáltuk ki, hogy tényleg folyik e az üveg, hát annyira azért nem mint hittük. Aztán még a főnök is kapott egy poháralátétet az arcába véletlenül meg kikezdtünk a pincérnővel.
Is there any chance we’ll ever see another Mr. Bungle show before we die? It could happen, but I won’t be singing. Some bridges have definitely been burned. It was a fun time and sometimes you just have to move on. I’ve got a lot on my plate now.
Szia!Nekem nagyon bejött a lemez, csak nem szeretem, hogy ennyire mellékes a zenei háttér, de náluk ez se volt olyan tré. Nekem igazából magyarul tetszik nagyon a "szóakrobatika", vágok pár formát, de jó lenne, ha írnál, címem: bolla_1@hotmail.com. Sztem a Vers mindenkinek talán az életemben valaha hallott legjobb rap szám, ami igazából csak egy vers. Engem legalább annyira megdolgoztat a szövegre való odafigyelés, mint egy Meshuggah - Nothing.
Hasselhoff:ÚjoncPetit személyesen is, a lemez szar, van rajta kettő, max. három nagyon jól eltalált trekk, a szóakrobatikát viszont nem ők találták fel, max. adoptálták.(Akkezdet)
Hallgass amcsik közül Esoteric-et, Canibus-t, Jedi Mind Tricks-et, Blackalicious-t (bazz, az ember végigalliterálja az angol ábécét az Alphabet Aerobics című opuszban kilencvenakárhányban, nagyon durva).
Magyarok közül meg küldj egy mélt és írok vagy ötven nevet. :D
Jó kis klipp, de azért lehetne jobb is. Viszont a szám az alap, de megnézném őket egyszer élőben, magyarországon. (krákogás) mondom magyaroszágon, itthon nálunk!